zeszłoroczny album Up 2 Më na ślizgawce przeszedł bokiem ale tutaj pewnie większość z was sprawdzi bo ziomek zaczyna wchodzić z buta w mainstream Spoiler
album już gotowy i wychodzi w lutym - yeat czeka na ostatni feat - prawdopodobnie drake lub uzi, dodatkowo chodza plotki ze ye rowniez sie nim jara
Yeata ogarniam od dłuższego czasu ale nie jarałem się nigdy, weź mi wytłumacz co on dokonał ze nagle jest taki boom i wszędzie widzę ludzi propsujących go? Nieironicznie pytam
bo jest jakimś industry plantem jebanym i go promują
przecież jak Uzi komuś da propsa czy ktoś inny tego kalibru to dzieciaki ślepo będą szły za tym więc co to za niespodzianka
vampmoney pisze: ↑27 sty 2022, 21:24
Yeata ogarniam od dłuższego czasu ale nie jarałem się nigdy, weź mi wytłumacz co on dokonał ze nagle jest taki boom i wszędzie widzę ludzi propsujących go? Nieironicznie pytam
miałem identycznie jak ty, często mi gość śmigał gdzieś na necie/yt i sprawdzałem i w sumie nic ciekawego ale natrafiłem na forsowane wszędzie Get Busy i mowie dobra dam mu szanse i odpaliłem Up 2 Më raz drugi okej trzeci i za piątym wow
ktoś może powiedzieć ze te bity to to samo bo prawie wszędzie są te zjebane dzwony ale gość swoim głosem sprawia ze jednak sie różnią i kazdy jest zajebisty i świeży no i przede wszystkim jego energia
Okej wräcam po przësłuchaniu dwä räzy Up 2 më w aucie na dobrych głośnikäch, już wszystko czajë i czekäm na 2 älive w chuj, coś mi przëskoczyło w głowië
tracklista w pierwszym poscie - drake i uzi raczej na deluxe
album juz lata po sieci, na streamingacah u nas po polnocy, czy warto sprawdzic - oczywiscie
littlenigganudy pisze: ↑27 sty 2022, 22:11
typeczek to ewenement od czasów cartiego
ma dojebany vibe i stylowke to sie wybija, proste
to jest najlepsze podsumowanie na ten moment
album jest swietny kurwa, podam wam kilka kawalkow ktore sie wbijaja bo za duzo ich jest:
Luh m, Poppin, Outsidë (feat Young Thug) , Luh gëek, Rackz got më (feat. Gunna), Doublë, Jump, Taliban