Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Widzew spadnie z ligi?

Owszem
16
55%
A skądże znowu
13
45%

Liczba głosów: 29

elkacpero

Re: Ekstraklasa

Post autor: elkacpero »

szczerze to w Śląsku nie pokazał nic specjalnego, niby słaby nie jest, ale po tym co pokazał do tej pory nie wróżę mu wielkiej kariery choć kibicuje oczywiście

tymbardziej 2mln euro to udany deal, wyłowili chlopa za bezcen i po 1,5 sezonu całkiem spoko spieniężyli
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

jeden z wielu outstanding moves dyrektora Kucharskiego, Legia oczywiście tylko z ekwiwalentem za wyszkolenie, a gdybyśmy to my sprzedawali, to pewnie za przynajmniej dwa razy tyle, co Śląsk

Praszelik to fajny i perspektywiczny piłkarz, ale tam niestety mental kuleje i bez ojcowskiej figury w stylu Magiery może sobie nie poradzić w tych Włoszech (fajne miasto + specyficzna kultura może wykończyć takiego wariacika z Mazo). natomiast mam nadzieję, że te półtora roku wystarczyło, żeby się trochę ułożył

Dodano po 1 dniu 1 godzinie 29 minutach 42 sekundach:
Spoiler
ja już nie mam siły żyć widzowie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Obrazek

:bowdown: :bowdown:

Dodano po 2 dniach 16 godzinach 14 minutach 26 sekundach:
gra ktos w fantasy ekstraklasa? może jakas liga slizgerów?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

kurwa, ale trudno jest być ostatnio kibicem Legii
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

kurwa ale ładnie przyjebał JAPIERDOLE, przepiękna brameczka
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Bez przesady, mocno i w biegu ale prawie w srodek bramki, bramkarz bez brzuszka by to złapał w zeby
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

potter pisze: 21 sty 2022, 16:39 Ten Kozulj co kiedyś dobrze w Pogoni grał to właśnie przyszedł do Bruk-Betu i zerwał więzadła na jednym z pierwszych treningów. Probierza nie przebił, ale też nieźle.

Chociaż niektórzy dementują więc chyba jeszcze wyników nie ma.
ostatecznie: pół roku przerwy, super transfer
Awatar użytkownika
joey

haha, potężne show pod tytułem wybory nowego trenera Legii Warszawa kończy się dwoma nazwiskami: Aleksandar Vukovic i Kosta Runjaic. Kosta Runjaic, który - znając życie - zara przedłuży kontrakt z Pogonią (czego mu życzę, bo tam jednak stabilniej), zostawiając nas z sympatycznym, skądinąd, Serbem w roli kapitana tego tonącego statku. i tak się dzieje życia cud

tymczasem popularne Pasy dopinają transfer Konoplyanki. ktoś powie: Ty, ale on zagrał dwa mecze w ostatnie dwa lata, ja, tonem glosu pijanego Piotra Witczaka, odpowiadam: i chuj, że jest z Poznania zagrał dwa mecze, transferazzo, przecież to się nie może skończyć gorzej niż Eduardo, Fiolić albo ten śmieszny Słowak-skrzydłowy
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Może nie drugi Ljuboja, oby nie drugi Stoch - ale niech chociaż będzie drugim Milo Krasiciem i się dogadamy.

Warta zgarnia za to Fanka Castanedę, 27-letniego Kolumbijczyka, który ostatni czas spędził na graniu (i strzelaniu bramek) dla tyraspolskiego Sheriffa, całkiem mocna reakcja na rozczarowujący mimo wszystko początek wiosny. Mówiło się, ze interesują się nim Legia i Górnik Zabrze, tym bardziej zaskakuje, ze wybrał akurat Zielonych - chociaż swoje robi króciutki kontrakt (plotki mówią, że ma nagrany nowy klub od lipca - ale Miro Stoch też miał grac w Lubinie rundę i wylądować w MLSie, a skończył w Libercu :D ). Oby Castaneda zdążył narobić szumu z przodu, bo tego Warcie ostatnio ewidentnie brakuje i będzie git.

No i ciekawe kiedy się ciepło zacznie robić krakowskiej Wiśle, mocno osłabiona zimą, niespecjalnie wzmocniona, a strefa spadkowa już tylko 3 punkty za nimi.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

srogo na głowę upadli w Warszawie z tym Runjaicem :lol:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Miej szansę na pierwsze w historii klubu Mistrzostwo Polski, marz o Bundeslidze, załatwiaj sparingi z niemieckimi klubami, pykaj zimą z Hansą Rostock czy innym Hamburgerem SV żeby sobie o Tobie przypomnieli, przejdź do Legii w której jest burdel i po pierwszym kryzysie cię wyjebią (a kryzysy w Pogoni miał) XD No to nie ma prawa się udać na szczęście
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Trochę offtop ale skoro już mieszkam we Wrocławiu a Śląsk mnie całkiem nie ziębi nie grzeje to bym se na Slęzę pochodził, ładna pani prezes i gram nimi w FM więc taka zajawka plus klimat 3 ligi. Tylko pytanie 3 liga to chyba bilety darmowe, idę siadam, otwieram piwo i tyle?
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

a nie wiem, mi się normalnie zdarzyło płacić za wejście na stadion w Nowych Skalmierzycach czy Darłowie (a tam to była nawet okręgówka), więc różnie bywa
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Myśle, ze jakaś symboliczna kwota za wejście będzie w stylu 15-20 z. U mnie w regionie na okregowki czy a klasy normalnie jest za jakieś 4-7 zł wejście.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Normalnie na te niższe klasy są bilety za jakieś 10-15zł.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

mql pisze: 11 lut 2022, 12:40 Warta zgarnia za to Fanka Castanedę, 27-letniego Kolumbijczyka, który ostatni czas spędził na graniu (i strzelaniu bramek) dla tyraspolskiego Sheriffa, całkiem mocna reakcja na rozczarowujący mimo wszystko początek wiosny. Mówiło się, ze interesują się nim Legia i Górnik Zabrze, tym bardziej zaskakuje, ze wybrał akurat Zielonych - chociaż swoje robi króciutki kontrakt (plotki mówią, że ma nagrany nowy klub od lipca - ale Miro Stoch też miał grac w Lubinie rundę i wylądować w MLSie, a skończył w Libercu ). Oby Castaneda zdążył narobić szumu z przodu, bo tego Warcie ostatnio ewidentnie brakuje i będzie git.
czyli gośc po prostu przychodzi sobie pokopać na poł roku bo weszlaki piszą ze jest dogadany po słowie z innym klubem, nie zdziwię się jak skończy z rekordem 2 mecze 0 asyst o bramkach nie wspominając

co do konopa jestem ciekaw ale u nas im lepsze cv= tym gorsza gra, żeby za poł roku nie było akcji jak z wspomnianym stochem bo gośc zaliczył taki zjazd ze sie może nie pozbierać

lokilo liczę ze zostanie w naszej lidze, tak wiem ze hajpuje go opór ale to jest dla mnie kozacki piłkarz, to jakie on poduszeczki zagrywa :oops:
Taki piast mógłby go ściągnąć bo po vidzie to sie można spodziewać tyle co nic...

wgl co sądzilibyście o potencjalnym zwolnieniu fornalika? Kibice piasta niektórzy już są za żeby go wyjebaćXD

na iv lige neptun końskie koszt biletu 10 zł
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

Bichakhcyan kc :oops: :oops: :oops:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
joey

łeb mnie napierdala
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Gula out
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
joey

no, kurwa, następni
strasznym ściekiem jesteśmy jako liga; niesamowite, że trzy największe piłkarskie marki w tym kraju są w rękach jakichś kurwa nieudasów
nie wiem, nie rozumiem
ODPOWIEDZ