Lloyd Banks - The Cold Corner 2 (2011)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Yayo

Lloyd Banks - The Cold Corner 2 (2011)

Post autor: Yayo »

Spoiler
Obrazek
1.1, 2, 3 Grind (feat. Prodigy)
2.Super Crack
3.Shock The World
4.Predator (feat. Styles P)
5.The Pulse
6.Make It Stack (feat. A$AP Rocky)
7.Score
8.We Fuckin
9.Love Shots
10.Joke's On You
11.Young Fly Flashy
12.Ice Box Pt2
13.No Love
14.Cashin In
15.Cold Corner 2 (Eyes Wide)
16.Keep Your Cool
17.Get It How I Live
18.Come Up
Spoiler
Mój ulubiony projekt Banksa i przy okazji jeden z najlepszych mikstejpów jakie słyszałem. Spokojnie mogło to wyjść jako pełnoprawny album. Szczególnie katuje stąd "Make It Stack" z Rockym na feacie. Miazga numer :bowdown: Wracam co zimę do tej płytki, idealna na taką pogodą. Darmowy download np na datpiffie i livemixtapes, więc tym bardziej zachęcam do sprawdzenia ;)
Awatar użytkownika
MyEvenement

Re: Lloyd Banks - The Cold Corner 2 (2011)

Post autor: MyEvenement »

szanuje mocno gościu. Uwielbiam ten mixtape i katowałem go z tydzień temu przy śniegu :D Obok mixtape fabolousa there is no competition 3: deatth comes in 3 mój ulubiony mixtape na zime. przeciez to tak spójny materiał brzmieniowo że o ja pierdole, zajebiste bity, lloyd kozacko tu daje. szacun, że odkopałeś
Awatar użytkownika
jesse7

Post autor: jesse7 »

Hahahah :rotfl: Miałem zakładać temat ostatnio. Zimą obowiązkowy mixtape. Nie schodzi z słuchawek. No Love, Come Up, Make It Stack i chyba mój ulubiony numer tytułowy Cold Corner 2 (Eyes Wide), piękny tam jest ten bit. :bowdown: Początkowe numery są git ale mniej więcej od połowy słucha mi się go najlepiej. Mocny klimat. :bowdown:
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Wow popieram co do słowa Yayo. Make it Stack to sztosiwo konkretne, istna perfekcja, znam na pamięć. :bowdown: Zajebisty mixtape ogólnie.
Awatar użytkownika
jesse7

Post autor: jesse7 »

Podbijam ten materiał tak jak i rok temu w zimę. Chyba najlepszy mixtape jaki w życiu słyszałem. :bowdown: Brak teledysków do numerów to chyba jedyny minus. :oops:
ODPOWIEDZ