no przecież miało być top1, ale nie pykło
ŚLIZGERY 2021 - KOMENTARZE/DYSKUSJA
Re: ŚLIZGERY 2021 - KOMENTARZE/DYSKUSJA
ja tam się cieszę, że to prowo się nie udało, słaba akcja niezależnie od tego, jak bardzo was śmieszy to propsowanie
w tym sporze stoję razem z clockim
w tym sporze stoję razem z clockim
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
-
Hazardzista
Również jestem zniesmaczony, przez to masowe prowo YoungLeosia czy Ekipa wyżej niż Oliwka Brazil, przecież to jakiś mało śmieszny żart 
-
pieschrodingera
pierdolenie o prowach, klasyk slizguawki xd
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Czemu tak przeżywasz Czary Mary, skoro byś chciał Ekipę na 1 miejscu? Bo twoje prowo nie wygrało? Byli lepsi, za rok może wam się uda.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
ale ekipa to nie jest prowo, a czary mary na pierwszym już tak
Ja uważam odwrotnie.
oliwka jest najgorsza 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
najgorzej, ze przez te walki prowokujacych sie nawzajem frakcji prawdziwi Artysci jak 2rzyn nie zostali nalezycie docenieni
Za używanie nazwy "slizgery" ciągałbym po sądach 
"Zanim kurwo się sprujesz, opierdol pałę starej" - Chada
Chcesz wpierdol pod Jubilatem?
Nie musiales tego pisac i bez tego juz dawno zrozumialem, ze jestes srednio rozgarnięty, bez odbioru
Nie musiales tego pisac i bez tego juz dawno zrozumialem, ze jestes srednio rozgarnięty, bez odbioru
- piernikowyskoczek
głosujemy na Ekipę, bo jesteśmy znudzeni, a Ekipa to zawsze jakaś świeżość
mamy dość fałszywej przewózki Sentina, Belmonda i zmęczonego życiem Bisza
wolę Friza, który się dobrze bawi i potrafi sobie nagrać Zygzak na najświeższym bicie ostatnich lat i mieć wyjebane
tak samo jak kiedyś w ślizgerach triumfy święcił Popek, bo też po prostu miał wyjebane i bawił się muzyką i takich wrażeń szukamy
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
btw a pamiętacie, jak Mielzky cisnął GURALa na forum, że ma tytuły płyt dla debili, a potem wydał u GURALa, a gdy przypomniano mu jego słowa, to mówił "nie obchodzi mnie zdanie literek zza klawiatury" czy jakoś tak
taki obraz wasz
mamy dość fałszywej przewózki Sentina, Belmonda i zmęczonego życiem Bisza
wolę Friza, który się dobrze bawi i potrafi sobie nagrać Zygzak na najświeższym bicie ostatnich lat i mieć wyjebane
tak samo jak kiedyś w ślizgerach triumfy święcił Popek, bo też po prostu miał wyjebane i bawił się muzyką i takich wrażeń szukamy
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
btw a pamiętacie, jak Mielzky cisnął GURALa na forum, że ma tytuły płyt dla debili, a potem wydał u GURALa, a gdy przypomniano mu jego słowa, to mówił "nie obchodzi mnie zdanie literek zza klawiatury" czy jakoś tak
taki obraz wasz
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
@piernikowyskoczek Nie podzielam i nie utożsamiam się z Twoim zdaniem.
Już prawie zapomniałem jak piernikowy hejtował
kizo - disney powinno byc na samym swieczniku
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.