SB Maffija - Hotel Maffija 2 (2022)
Re: SB Maffija - Hotel Maffija 2 (2022) [Zapowiedź]
to niesamowite jak mocno pchają tego kinny'ego na pierwszy plan, z matą to było o wiele subtelniejsze i michałek sobie budował pozycję swoim tempem
Nic dziwnego, muszą sobie odbić po tym gównie jakim był/jest Fukaj
- yungXpaproch
kurwa za duzo kimmyego plus on wcale dobrze nie leci na tych numerach, wkurwiajacy juz jest, niech wypierdala
Przeciez wiekszosc tych nowych leszczy przyjetych do SB laczy to ze brzmia tak samo i mieli sporo wyswietlen bo wiadomo ze u niuskulowe hiphopolo ma sie zajebiscie ,czy oni przyjeli tam w ostatnim czasie kogos kto brzmi zupelnie inaczej ? Wiadomo ze z punktu biznesowego jest to w jakim stopniu zrozumiale ale takiej pedaliady to nie ma w zadnej innej wytworni
Re: SB Maffija - Hotel Maffija 2 (2022)
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:49 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
wy serio sprawdzacie te numery? nie szkoda wam uszu? jebać tych leszczy
brakuje tam Edwarda ze zwroteczką
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
- yungXpaproch
tak, zwrotka kulinarna o warzywach dyniowatych
dobra nutka, kinny idol przeciez
Edzio > gówno > blacha > całe sb
- yungXpaproch
blacha na tym chyba najnowszym wlasnie zajebiscie polecial, chociaz za caloksztalt tworczosci to niezbyt propsuje....
ja pierdole White i Bedoes ja wiem że się powodzi itp ale tak się zapuścić?
to samo Szpaku, dramat
Spoiler

+yungXpaproch pisze: ↑13 sty 2022, 22:46 kurwa za duzo kimmyego plus on wcale dobrze nie leci na tych numerach, wkurwiajacy juz jest, niech wypierdala
Na pierwszy plan tego projektu, + pamiętajmy o wjebaniu go do BenzDilera wartego 40k.
A, i Białas wygrał grę wersem "dobrze że nie muszę jeździć do roboty do niemiec jak Lewandowski"
e: Młody Borek z wersami "mówią na mnie tutaj sołtys, no bo rucham nagminnie", chwilę później pada "nie było chuja we wsi, więc przyszłem" kurwa chyba sam polski cassidy boy ciach cztery wpadł pisać linijki.
+
Różnica jest taka, że Matczak po Starterze nie miał co wydać, a Kinny zapewne już ma gotową płytę (przypominam, że próbował wybić się przez GUGU) i przy tylu raperach w wydawnictwie kalendarz premier jest napięty, więc trzeba go szybko rozpromować i puścić na szerokie wody. Ruch z kupieniem Benz Dilera i dolepieniem do niego zwycięzcy Startera na papierze wydaje się całkiem dobry, ale akurat jak dla mnie tutaj przestrzelili i ten kawałek wcale nie pasuje do Zimmera. Powinni mu dać robić rzeczy po swojemu, bo oba jego utwory i niskobudżetowe, ale pomysłowe klipy za które sam odpowiada są o wiele lepsze.kapec pisze:+ pamiętajmy o wjebaniu go do BenzDilera wartego 40k.
Z ostatniej edycji to przecież Nypel, a z poprzedniej Szczyl, który zamiast SBM wybrał Sony Music. Polska Floryda brzmi zupełnie inaczej. Sam Mata ze swoimi Schodkami już burzy twoją narrację, no chyba że śpiewany refren uważasz za niuskul.
Tak i na tyle mi przypasowały, że sobie sprawdzam je po kilka razy. Na starym forum krytykowałem ruchy rapera solarbiałas i wtedy byli synonimem tandety. Jakby mi ktoś w ~2013 powiedział, że za kilka lat będę mógł śmiało przesłuchać tego jak nawija Białas (i nawet docenić) to powiedziałbym, że jest pierdolnięty. Odkąd założyli wytwórnię i wydali H8ME4 to widać, że z roku na rok ich ruchy muzyczne, wydawnicze, realizacyjne profesjonalizują się coraz bardziej i nie są już leszczami. Widać też, że dużo pod względem podejścia pozmieniało u nich wydanie Borka i jak pojawił się sos to można było zluzować majty co wyszło im na plus. Do tego w porównaniu do pierwszego hotelu ten jest o wiele ciekawiej zorganizowany (willa, własny kucharz, ludzie od wideo i realizacji, imienne szlafroki xD, itp.) i w mojej ocenie to wszystko jako suma daje lepsze efekty, bo utwory z pierwszej edycji były dla mnie cieniutkie. Za rok pewnie wypierdolą za granicę na jakieś safari.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Kiedyś nie mieli imiennych szlafroków, a teraz mają
-
kubelekklasik
Czy Matczak to tam pojechał nagrać 4 wersy na intro i fajrant jarać blanty? XD
- MyEvenement
w podstawowce janusz walczuk mialby przez biziego zabierane kanapki i byłby bity
- oKulTywowany
Ja się nie zgadzam, numery są mocno generyczne i z dupy do tego ten zimmer benz dealer ben stiler z brzydkim ryjem
Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
Dodano po 2 minutach 31 sekundach:
Robić za błaznakubelekklasik pisze: ↑14 sty 2022, 9:03 Czy Matczak to tam pojechał nagrać 4 wersy na intro i fajrant jarać blanty? XD
This page is no longer available.
Nie sprawdziłem żadnego z singli i w sumie jakoś nie ciągnie mnie by to nadrobić, niemniej vlogi sobie oglądam - zawsze dobrze pooglądać jak raperzy robią z siebie śmieszków.
Młody Ian Curtis
sprawdziłem ten pierwszy numer i ale to jest przyjebane że robią cały numer wokół wódy w chuj dawaj na parapetówę a jednocześnie robią teledysk tak family friendly jak tylko się da gdzie white się buja z butelką cisowianki 
MOB