[film] Jak pokochałam gangstera (2022) reż. Maciej Kawulski (film o Nikosiu)

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Johnny

Re: [film] Jak pokochałam gangstera (2022) reż. Maciej Kawulski (film o Nikosiu)

Post autor: Johnny »

Zapodaj dla tych co bez fb idą przez życie
Awatar użytkownika
lygrys

Re: [film] Jak pokochałam gangstera (2022) reż. Maciej Kawulski (film o Nikosiu)

Post autor: lygrys »

Widzieliście w ogóle jak wyglądał Wiesław K. aka Schwarzenegger?
Spoiler
Obrazek
Normalnie Sebastian Fabijański
Spoiler
Obrazek
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Ten film to gowno obesrane , zreszta jak wszystkie produkcje kawulskiego. Kawul miał gotowy scenariusz na film w postaci książki Tadeusza Batyra - spowiedź nikosia zza grobu, a nakręcił taka szmirę ze scenariuszem napisanym na kiblu podczas porannego srania. Jak ktoś chce się dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy na temat nikosia , to polecam te ksiazke bo autor zebrał masę materiału i wykonał giga robotę.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Też ją znalazłem po seansie i potwierdzam słowa Ema
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
moody

Post autor: moody »

ale w tym biznesie nie chodzi o znalezenie masy materialu, tylko zrobienie topu na netflixie. to nie jest dokument, nawet nie biografia (co zaznaczaja w napisach poczatkowych), tylko luzno inspirowany rzeczywistymi wydarzeniami film rozrywkowy
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Ten film to prosty test, podoba ci się = masz ch*jowy gust. Polecasz go i się nim jarasz = nie mamy o czym rozmawiać patusie
ODPOWIEDZ