[film] Jak pokochałam gangstera (2022) reż. Maciej Kawulski (film o Nikosiu)
Moderatorzy: gogi, con shonery
-
Johnny
Re: [film] Jak pokochałam gangstera (2022) reż. Maciej Kawulski (film o Nikosiu)
Zapodaj dla tych co bez fb idą przez życie
Re: [film] Jak pokochałam gangstera (2022) reż. Maciej Kawulski (film o Nikosiu)
Widzieliście w ogóle jak wyglądał Wiesław K. aka Schwarzenegger?
Normalnie Sebastian Fabijański

Spoiler

Spoiler

Ten film to gowno obesrane , zreszta jak wszystkie produkcje kawulskiego. Kawul miał gotowy scenariusz na film w postaci książki Tadeusza Batyra - spowiedź nikosia zza grobu, a nakręcił taka szmirę ze scenariuszem napisanym na kiblu podczas porannego srania. Jak ktoś chce się dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy na temat nikosia , to polecam te ksiazke bo autor zebrał masę materiału i wykonał giga robotę.
Też ją znalazłem po seansie i potwierdzam słowa Ema
ale w tym biznesie nie chodzi o znalezenie masy materialu, tylko zrobienie topu na netflixie. to nie jest dokument, nawet nie biografia (co zaznaczaja w napisach poczatkowych), tylko luzno inspirowany rzeczywistymi wydarzeniami film rozrywkowy
- OmarStooleyman
Ten film to prosty test, podoba ci się = masz ch*jowy gust. Polecasz go i się nim jarasz = nie mamy o czym rozmawiać patusie