Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

Awatar użytkownika
kapec

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: kapec »

ebismolarek pisze: 27 gru 2021, 8:14 Czesiu albo Piter Nowak, mokry sen mejwenow z KS
Ależ byłoby insajderskiego info, nie to co u bajeranta który nie dopuszczał polaków.
trez pisze: 27 gru 2021, 8:18 Nawałka obsrany przed Covidem i nie ma zamiaru wracać do kadry/ekstraklasy. Rokuszewski ostatnio zdradzał.
Tak było.

Od biedy, jeśli miałbym kogoś wybrać z tej listy to chyba Nowaka.

Bo na tt to są dobre odloty
Spoiler
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

kapec pisze: 27 gru 2021, 8:27 Ależ byłoby insajderskiego info, nie to co u bajeranta który nie dopuszczał polaków.
W sumie jeszcze Roberta Podolińskiego bym dorzucił :twisted:
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

trez pisze: 27 gru 2021, 8:18 Szkoda, że Kasperczak podupadł na zdrowiu.
Gość ma 75 lat Szanujmy się

Przecież to było do przewidzenia że z momentem gdy prezesem został Kulesza jego drogi z Sousą rozejdą się szybciej niż później. Beka z mejwenów którzy atakowali nowego selekcjonera bezustannie i z bólem dupy przyznawali mu dobre zmiany które ratowały przebieg meczy. Boras to w ekstazie jak mógł nagrać ten diss na Sousę na skromnym tarasie w Dębicy, żenujące. Teraz przyjdzie czas na polskiego szkoleniowca swojego, naszego, do którego można zadzwonić spytać Czesiu wpadniesz na grilla i małe co nieco ? Ciężary widzowie
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Solskjaer :D Dawajcie nam tu Ole Na Kole
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
oyche

Post autor: oyche »

pięknie go borek zmiażdżył :rotfl:
Awatar użytkownika
Shpaner

Post autor: Shpaner »

SMSowalem z kilkoma piłkarzami reprezentacji Polski. Klasyczny bór xD
Awatar użytkownika
PeterStillNinety's
WNB Weteran

Post autor: PeterStillNinety's »

Najlepiej jak Podoliński który chyba nie jest w tzw. układzie mejwenów tylko do niego aspiruje spytał w kanale sportowym A co wy macie z tymi boiskami że kasa z sousy ma trefić na budowę boisk dla dzieciaków ?? Smoku go szybko zgasił :bowdown: Widać że mejweni mają ustaloną narrację
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Miker

Post autor: Miker »

Tiquill pisze: 26 gru 2021, 21:39 Jak dobrze, że Sousa wypierdala, dzięki temu mamy jeszcze szanse uratować baraże. Obok Franza Smudy był to najgorszy selekcjoner XXI wieku w Polsce. A jeśli idzie o stosunek cena-jakość to zdecydowanie najgorszy. Przepłacany śmieć. Ha tfu!
Bez przesady. Przypominam, że oprócz Sousy i Smudy selekcjonerami byli też rudy bajerant, Stefan Majewski i Fornalik. Sousę oceniam na podobnym poziomie co Brzęczka - zawalony turniej (Euro/LN), niezłe eliminacje (u Brzęczka lepsze wyniki/u Sousy lepszy styl i postawienie się mocniejszym rywalom). Wiadomo, że Sousa zachował się niehonorowo i jebać go, ale warto też spojrzeć z drugiej strony. Sousa raczej miał złą prasę, w związku też szukali już dal niego zastępcy, więc... po prostu skorzystał z okazji i uprzedził Kuleszę. Pytanie, jak zostanie rozwiązana sprawa odejścia - Kulesza próbuje grać twardego, ale jeżeli Sousa nie jest strasznie napalony na Brazylię, to ten drugi ma niestety więcej kart w ręku :dunno:
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

kapec pisze: 27 gru 2021, 8:13
Kursy, co obstawiamy?
Spoiler
Obrazek
Ja na Cześka, naród też za nim jak widzę większość sondaży, ale no jak potrzeba kogoś na szybko kto przygotuje taktykę pod te dwa mecze to idealnie + można dalej stosować te granie wahadłami. Ale byłby to powrót reprezentacji do grania murowanka plus szybkie wypady, czy to źle czy dobrze to nie wiem. A z drugiej strony co jak nie wyjdzie? Jakoś nie wydaje mi się, żeby ktoś poważny przyszedł tylko na te dwa mecze tylko raczej będzie chciał mieć dłuższą opcję niezależnie od baraży i wtedy już ten Michniewicz to nie wiem czy tak spoko.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Niech rozwiążą tą repre
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Nawałka over Michniewicz dla mnie, ale tylko dlatego, że niepowodzenie w barażach mogłoby go spalić w szerszej perspektywie jako trenera reprezentacji, bo tak ogólnie to Czechu jest idealnym kandydatem i chciałbym, żeby kiedyś dostał tę fuchę

trzeba też pamiętać o jego stosunkach z Kuleszą w sumie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

A jakie Czechu ma stosunki z Czarkiem?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Mieszane. A tak naprawdę to chujowe
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Czeskowi się należy po zajebistej robocie w Legii
No i nie zapominajmy, że wypiął się na młodzieżówkę dla "wojskowych", a starsi jeszcze pamiętają jak rzucał zagłębie dla LA Galaxy xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
elkacpero

Post autor: elkacpero »

Michniewicz będący idealnym kandydatem do kadry to ciekawa opinia, rozwiniesz?
Awatar użytkownika
boixos

Post autor: boixos »

na tę chwilę z Polski kto lepszy? Czesław umie przygotować drużynę pod rywala, akurat na baraże
Nawałka to typ co potrzebuje czasu na budowę, a tu trzeba na już

a, że się Czesio "wypiął" na młodzieżówkę... no błagam śmieszny argument, patrząc co z nimi osiągnął
elkacpero

Post autor: elkacpero »

'idealny kandydat' stawia go w pole position do objęcia tego stanowiska, tymczasem stoi on gdzieś koło 'kto lepszy z Polski?" no i z tym się w sumie nawet zgadzam

trochę się czepiłem słówka przyznaje
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

boixos pisze: 27 gru 2021, 22:14 a, że się Czesio "wypiął" na młodzieżówkę... no błagam śmieszny argument, patrząc co z nimi osiągnął
Przyznaje, pisałem to przekornie doszukując się na siłę analogii z Souza, chociaż prowo z Los Angeles do dzisiaj wywołuje mój uśmiech. A wśród osiągnięć Czesława jest m.in. kompromitacja z wyspami owczymi czy 0:10 z Hiszpania, ale po Legii faktycznie może mieć problem ze znalezieniem roboty więc koło ratunkowe z PZPN byłoby jak znalazł
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
maciek

Post autor: maciek »

Dawać tego Nawałke, tu trzeba gasić pożar i z miejsca kogoś kto ma doświadczenie i szacun w tej szatni
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Przecież Nawałka nie jest w grze od ilu, dwóch lat? I się boi z chaty wychodzić bo covid, co to za kandydatura
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ODPOWIEDZ