Potrzeba kupna obrońcy nie pojawiła się nagle po kontuzji Bailyego, więc sami są sobie winni, że tyle z tym zwlekają i teraz United ładnie przepłaci za przehajpowanego Anglika który jest co najwyżej przyzwoitym obrońcą wartym połowę podanej ceny. Aż dziw bierze, że tak duży klub nie spogląda na perełki z Francji odnośnie obrońców i nie zabezpiecza się sprowadzając jakiś młodych obrońców.
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
zauwazylem jak dodalem, my bad
kurde nie chce mi się wierzyć, że sarri woli lukkake od dybaly
Sane do Bayernu za 100 mln ma iść
W tego Sane to nie uwierzę dopóki nie zobacze, za dużo juz tych plotek było
A Pepe
A Pepe
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Bunnymen77
O Sane pisze Kicker, myślę, że to klepnięte, wczoraj w nocy Falk pisał, że finalizują.
oficjalnie Dani Alves w Sao Paulo
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Myślałem, że jeszcze się gdzieś wciśnie w europejskim klubie.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Agresti podaje że United chce z Juve wyjać dodatkowo Mandzukicia i negocjacje ida całkiem sprawanie, dobry ruch jak sie uda 
Gbamin z Mainz blisko Evertonu w zastępstwie za Gueye.
Pojawiają się też jakieś plotki o Van De Beeku do Realu, jeśli by się sprawdziło to pewnie odpuszczą ostatecznie Pogbe
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Pojawiają się też jakieś plotki o Van De Beeku do Realu, jeśli by się sprawdziło to pewnie odpuszczą ostatecznie Pogbe
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
Pogba zostanie dabowac z Pawełkiem
według najnowszych doniesień LGDS Dybala ostatecznie stwierdził, że do United się nie wybiera
za to Mandzukic już jest tam jedną nogą
jestem ciekaw co z tego wszystkie wyjdzie, może to po prostu działania mające na celu uniemożliwienie transferu Lukaku do Interu
za to Mandzukic już jest tam jedną nogą
jestem ciekaw co z tego wszystkie wyjdzie, może to po prostu działania mające na celu uniemożliwienie transferu Lukaku do Interu
Ostatnio zmieniony 02 sie 2019, 14:09 przez krul, łącznie zmieniany 2 razy.
To dobrze, znakiem tego że Fernandes przyjdzie - nawet lepiej.
LDGS to raczej nie jest bardzo wiarygodne zrodlo. Trzeba czekac na newsy romano/agrestiego. A Fernandes poprosił o możliwosc rozmowy ze spurs. Jak go podpisza to
dla levego. ndombele, fernandes i moze jeszcez le celso zgarna.