Nikt się nie triggeruje. Zrozum, że jak będziesz srał na chodniku i ktoś powie na głos "o kurwa ale debil, patrzcie co on robi" to nie znaczy, że go jakoś mega striggerowałeś swoim zachowaniem. Chyba, że ty uważasz inaczej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Przydałaby się. katuje ten numer od wczoraj, bo fajny, melodyjny, bit- po prostu miód dla moich uszu, z chęcią posłuchałbym samego instrumentala. Sebek ładnie na nim płynie, śpiewa- nic do czego Sebastian by nas nie przyzwyczaił. Natomiast co najbardziej mnie wkurwia w udziale kasztana w tym projekcie, to to intro, gdzie diox pierdoli coś o jakiś dupach. Przecież to jest- jak by to powiedziała młodzież- cringówa max, jest ono strasznie sztuczne i po prostu kasztaniarskie, i zbyteczne. Nie wierzę, że Sentino to przyklepał, ale no cóż. Może jakiś magik zrobi wersję bez intra i zwrotki Dioxa.
Dobry kawałek dzisiaj podczas filmu mnie wzięlo na przesłuchanie i nie wychodziło mi to z głowy teraz też nie wychodzi chociaż słucham podcast mateusz osiak rapmatters z mateuszem "axun" kołodziejem
Dodano po 12 godzinach 42 minutach :
brak myśli opróżnionej głowy
"siemasz sentnino diox z tej strony"
Dodano po 4 minutach 17 sekundach:
Wczoraj pojawiła się dyskusja o sentino na discord, doszłam do wniosku, że algeciras toppp, poza tym jakby płytkę 20/20 wydać po polsku to kilka kawałków byłoby instant hitami, fajny vibe, momentami przypomina mi się fazka na duński rap, tylko tranen skipuje, ulubione kawałki: gts, reszta też dobra notable mention dla richard mille, 63amg, 100 mille, gts, stop, amg, na niemieckiej płycie sentino pokazuje absolutną dominacje genetyczną, letztes mal dass hier ein shot fliesst. stop! ruf mir ein taxi!
Dodano po 6 minutach 14 sekundach:
Słucham teraz tej płytki powiem ze przy baby girl ruszyło się coś w moim serduszku Spoiler
Na discordowym serwerze Braku Kultury przeprowadziliśmy konkurs na najlepszy utwór Sentino. Każdy uczestnik musiał wybrać swoje top15 nutek Sebastiana. Udział wzięło 12 osób. Głosy oddano na aż 66 utworów. Oto wyniki:
11 - Pistolet, Vitalyi
9 - Wiecznie
7 - Tabu
6 - Życie które znam, Zapytaj o mnie, Remy Martin, Rio, Różowy Pył
5 - Onassis, Amfetamina
4 - Czarna chmura, Las kabacki, Algeciras, Liczę ten hajs, Skąd ty to znasz, Tatuażyk
3 - Parę kulek, 6A.M., Il Duce, 9.2 Moc, La Linea, Fame
2 - Ludzie z gór, Szampana do ręki, Przy Bogu, Pido a Dios, R2K, Givenchy, Nic nie mów, Zabójstwo liryczne, One, Oni albo ja 2, Scarface, Nie płacz za mną, Ta droga, Biznesmenel, Legenda, Ten świat, Hajs za gram
1 - ZL Regime, Squad, Piszę historie, Śmierć wrogom, Trucizna, Mickey Rourke, Nie mam czasu, Taki lajf, Czas zemsty, Gdzieś indziej, Sauce, Daj mi, Stop, Richard Millie, Brak słów, Lot, Sauvage, El Dorado, Skreślony, WWA, Karl Lagerfeld, Moja Bitch, Dzieci Wojny