Mata - Młody Matczak (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

lll

Re: Mata - Młody Matczak (2021)

Post autor: lll »

powody do przypierdolki chyba sie powoli koncza
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

jajca pisze: 19 paź 2021, 22:03
oKulTywowany pisze: 19 paź 2021, 19:04 NIe mieliście sraki po popiciu frytek i burgera machą ?
Owszem, identyczna jak po odsłuchu albumu maty, stad przecież koncepcja zestawu
:rotfl: :bowdown:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

DeDoK pisze: 20 paź 2021, 17:17 niezly zestaw matczaka
Na jaw wychodzą kolejne wątki, ponoć mata nie ubija też kotletów do tych kanapek
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

oszukali nas!
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Korpo osoba, która na szybko wymyśliła, żeby z zestawu, którego nikt by nie kupił zrobić wielką atrakcję dla dzieci i instagrama zasługuje na grubą premię.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Umowa za gruby hajs ze znaną osobą popularną wśród młodych osób na zareklamowanie produktu, ja pierdolę, nowatorski geniusz marketingu
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No rzeczywiście, pisz jeszcze w komentarzach na profilu McDonalda "podwyżka dla tego co wymyślił zestaw Maty" xD

Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że w 2021 roku niektórzy swoim ryjem sprzedadzą wszystko :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

normalna akcja marketigowa i chyba dziala skoro tyle pierdolenia jest o tym w internecie
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No tak, ale gdyby taki Friz zareklamował zestaw składający się z jabłka, kanapki z rybą i herbaty to też by ludzie kupowali na potęgę, mimo, że normalnie by tego za chuja nie wzięli. To nie jest tajemna wiedza :dunno:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
aleksy

ciekawe czy taco teraz żałuje, że nie zgodził się na reklamę wódki jak teraz taka głupkowata maca przechodzi, a tam to by pewnie było bardziej stonowane i stylowe i siłą rzeczy pod starszego odbiorcy, w sumie to bym sb obejrzał jak by to wyszło XD
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Taco myślę że buduje raczej swoją markę reklamową długofalowo coś jak Wojewódzki, on też długo nie brał udziału w reklamach co sprawia że twoja wartość dla reklamodawcy rośnie, tak samo było z jego promocją przez te lata, mała obecność w social mediach i praktycznie zero wywiadów co też jest niezłą taktyką marketingową
Awatar użytkownika
aleksy

żeby nie było już trochę za późno, bo wygląda jakby już się wystrzelał z pomysłów na sb, więc fejm, a co za tym idzie wartość komercyjna może spadać
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

Jeśli wszystko mu się uda, tak jak sobie założył i zaplanował, to w sumie nigdy nie będzie musiał występować w reklamach co według mnie jest powodem do znacznie większych gratulacji, niż wystąpienie w reklamie Makdonalda.

OIO wizerunkowo i stylistycznie siedzą dość blisko Maty, może KFC się podkusi. Chociaż no, dzieli ich przepaść rynkowa jeszcze do Maty jednak.
Awatar użytkownika
aleksy

nie podpowiadaj tak, bo igi nigdy się od tych cymbałów nie uwolni, a hiphop tego potrzebuje
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

DeDoK pisze: 20 paź 2021, 17:17 niezly zestaw matczaka
przecież to jakieś materiały dla klepaczy bułek/ajentów, gdyby to był sam triple to pół biedy, ale ta macza nieszczęsna absolutnie nie pasuje do stworzenia zestawu z tym burgerem i frytkami z innego powodu niż matczak

po prostu nikt szarych pracowników nie informuje o tak dużej kampanii przed czasem, ale widocznie dają im znać co tam będą klepać w najbliższych miesiącach
Obrazek
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

aleksy pisze: 20 paź 2021, 18:21 ciekawe czy taco teraz żałuje, że nie zgodził się na reklamę wódki jak teraz taka głupkowata maca przechodzi, a tam to by pewnie było bardziej stonowane i stylowe i siłą rzeczy pod starszego odbiorcy, w sumie to bym sb obejrzał jak by to wyszło XD
Pudelek pisze: Okazuje się, że sztab pracujący przy nowej ofercie burgerów nie miał od samego początku w planach zapraszać do współpracy młodego Matczaka. Jak udało się ustalić Pudelkowi, oferta angażu dotarła najpierw do Taco Hemingwaya. 31-letni raper, który niezwykle rzadko udziela się w mediach społecznościowych i od zawsze stroni od blasku fleszy, odmówił udziału w projekcie, co umożliwiło Macie zostanie twarzą cheeseburgera z frytkami i owianego już złą sławą napoju.
"Taco Hemingway odmówił. Dopiero po tym, jak nie udało się namówić go na wzięcie udziału w akcji, zaproponowano to Macie" - tłumaczy nasze źródło.
Ech, a takie by to było oczywiste, Taco reklamujący tacos
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
moxxi

Post autor: moxxi »

Nie wiem jaki łeb to rozkminiał, ale Taco reklamujący Maka? :lol: Mogli od razu szefa BOR z piątkowa zaprosić
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

paluchy rybne w north fishu
GELATO, OG KUSH, MAM SILVER HAZE I SOUR DIESEL

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

moxxi pisze: 20 paź 2021, 21:49 Nie wiem jaki łeb to rozkminiał, ale Taco reklamujący Maka? :lol: Mogli od razu szefa BOR z piątkowa zaprosić
Nie wiadomo czy to w ogóle prawda . Zulczyk kiedyś tez twierdził , ze miał napisać scenariusz do filmu o chadzie , a nikt mu nigdy takiej propozycji nie złożył .
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Kurcze, postanowiłem sprawdzić te płytę chociaż ostatnio tego w ogóle nie robię. No i na pewno lepszy materiał niż debiut, to jest raper, który nadal się rozwija, bardzo ciekawie technicznie leci, potrafi rapować, ta płyta jest dobra, chociaż powiem wam szczerze, że po numerze z Taco musiałem cofnąć bo...nie ogarnąłem, który był Taco (skapnąłem się po wersie, że ma 32 lata). W tym numerze brzmieli praktycznie identycznie. Problem jest taki z tą płytą, że bity są bardzo średnie. Produkcyjnie to bardzo ładnie Kubi, ale to nie jest zaskoczenie, natomiast większość bitów jest tu nudnych do wyrzygania. Samej postaci i tego co Mata robi nie oceniam, bo mam to w dupie, natomiast wartość muzyczną zostawił tutaj naprawdę spoko.

PS - najlepsza zwrotka Popka od dawna
ODPOWIEDZ