Mata - Młody Matczak (2021)
Re: Mata - Młody Matczak (2021)
powody do przypierdolki chyba sie powoli koncza
- oKulTywowany
This page is no longer available.
- Moltisanti
Na jaw wychodzą kolejne wątki, ponoć mata nie ubija też kotletów do tych kanapek
oszukali nas!
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
- stratemirat
Korpo osoba, która na szybko wymyśliła, żeby z zestawu, którego nikt by nie kupił zrobić wielką atrakcję dla dzieci i instagrama zasługuje na grubą premię.
Umowa za gruby hajs ze znaną osobą popularną wśród młodych osób na zareklamowanie produktu, ja pierdolę, nowatorski geniusz marketingu
No rzeczywiście, pisz jeszcze w komentarzach na profilu McDonalda "podwyżka dla tego co wymyślił zestaw Maty" xD
Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że w 2021 roku niektórzy swoim ryjem sprzedadzą wszystko
Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, że w 2021 roku niektórzy swoim ryjem sprzedadzą wszystko
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
No tak, ale gdyby taki Friz zareklamował zestaw składający się z jabłka, kanapki z rybą i herbaty to też by ludzie kupowali na potęgę, mimo, że normalnie by tego za chuja nie wzięli. To nie jest tajemna wiedza 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
ciekawe czy taco teraz żałuje, że nie zgodził się na reklamę wódki jak teraz taka głupkowata maca przechodzi, a tam to by pewnie było bardziej stonowane i stylowe i siłą rzeczy pod starszego odbiorcy, w sumie to bym sb obejrzał jak by to wyszło XD
Taco myślę że buduje raczej swoją markę reklamową długofalowo coś jak Wojewódzki, on też długo nie brał udziału w reklamach co sprawia że twoja wartość dla reklamodawcy rośnie, tak samo było z jego promocją przez te lata, mała obecność w social mediach i praktycznie zero wywiadów co też jest niezłą taktyką marketingową
żeby nie było już trochę za późno, bo wygląda jakby już się wystrzelał z pomysłów na sb, więc fejm, a co za tym idzie wartość komercyjna może spadać
Jeśli wszystko mu się uda, tak jak sobie założył i zaplanował, to w sumie nigdy nie będzie musiał występować w reklamach co według mnie jest powodem do znacznie większych gratulacji, niż wystąpienie w reklamie Makdonalda.
OIO wizerunkowo i stylistycznie siedzą dość blisko Maty, może KFC się podkusi. Chociaż no, dzieli ich przepaść rynkowa jeszcze do Maty jednak.
OIO wizerunkowo i stylistycznie siedzą dość blisko Maty, może KFC się podkusi. Chociaż no, dzieli ich przepaść rynkowa jeszcze do Maty jednak.
nie podpowiadaj tak, bo igi nigdy się od tych cymbałów nie uwolni, a hiphop tego potrzebuje
- Cz4rny1337
- Moderator
przecież to jakieś materiały dla klepaczy bułek/ajentów, gdyby to był sam triple to pół biedy, ale ta macza nieszczęsna absolutnie nie pasuje do stworzenia zestawu z tym burgerem i frytkami z innego powodu niż matczak
po prostu nikt szarych pracowników nie informuje o tak dużej kampanii przed czasem, ale widocznie dają im znać co tam będą klepać w najbliższych miesiącach

Ech, a takie by to było oczywiste, Taco reklamujący tacosPudelek pisze: Okazuje się, że sztab pracujący przy nowej ofercie burgerów nie miał od samego początku w planach zapraszać do współpracy młodego Matczaka. Jak udało się ustalić Pudelkowi, oferta angażu dotarła najpierw do Taco Hemingwaya. 31-letni raper, który niezwykle rzadko udziela się w mediach społecznościowych i od zawsze stroni od blasku fleszy, odmówił udziału w projekcie, co umożliwiło Macie zostanie twarzą cheeseburgera z frytkami i owianego już złą sławą napoju.
"Taco Hemingway odmówił. Dopiero po tym, jak nie udało się namówić go na wzięcie udziału w akcji, zaproponowano to Macie" - tłumaczy nasze źródło.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Nie wiem jaki łeb to rozkminiał, ale Taco reklamujący Maka?
Mogli od razu szefa BOR z piątkowa zaprosić
- Bryx Fenrir
Kurcze, postanowiłem sprawdzić te płytę chociaż ostatnio tego w ogóle nie robię. No i na pewno lepszy materiał niż debiut, to jest raper, który nadal się rozwija, bardzo ciekawie technicznie leci, potrafi rapować, ta płyta jest dobra, chociaż powiem wam szczerze, że po numerze z Taco musiałem cofnąć bo...nie ogarnąłem, który był Taco (skapnąłem się po wersie, że ma 32 lata). W tym numerze brzmieli praktycznie identycznie. Problem jest taki z tą płytą, że bity są bardzo średnie. Produkcyjnie to bardzo ładnie Kubi, ale to nie jest zaskoczenie, natomiast większość bitów jest tu nudnych do wyrzygania. Samej postaci i tego co Mata robi nie oceniam, bo mam to w dupie, natomiast wartość muzyczną zostawił tutaj naprawdę spoko.
PS - najlepsza zwrotka Popka od dawna
PS - najlepsza zwrotka Popka od dawna