Sabot (Wysokilot)
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Sabot (Wysokilot)
chłopaki mają taki fajny numer na najnowszej płycie pt. Psy na balkonie pięknie refren tam płynie z bitem
ogólnie sabot ma głos jak taki wujek młodzieniaszek co pali z ojcem josha w wakacje na altance
ogólnie sabot ma głos jak taki wujek młodzieniaszek co pali z ojcem josha w wakacje na altance
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- yungXpaproch
krakow propsy
Dodano po 3 minutach 35 sekundach:
zeby cos dodac do tematu daveyo, czyli jedna piosenka bez zadnego zdania
to chlop znany mysle, ze przede wszystkim ze zwrotek na "lato w ghettcie" cpaj stajlu. benzoabuser tam wlasnie plyte wysokiego lotu wrzucil, ktory wydaje mi sie ze jest duetem sabota z jakims ziomalem (jak sie myle to prosze o poprawienie mnie)
zeby cos dodac do tematu daveyo, czyli jedna piosenka bez zadnego zdania
- przedszkolanek
sabot x gruber
mieli chyba temat tej płytki wyżej na forum
ja od siebie polecam wałki z ćpajstajlem (polska odpowiedź na rtj) i abradebem
Spoiler
Pojedyncze numery z ostatnich 2 lat Sabot wrzucil na material "20/21", dostepny na streamingach:
Najnowszy singiel:
Najnowszy singiel:
Generalnie to Wysoki Lot, skaluje swoją muzykę dużo dłużej niż Ćpaj Stajl. Pamiętam jak grali support przed Dope D.O.D. w Katowicach, w 2015 roku i bardzo ładnie rozbujali publikę, pomimo że pewnie mało kto ich znał. Byli też gościnnie na pierwszej solówce Kaliego, którą to bardzo lubiłem. Sami swoich płyt też już trochę natrzaskali, na Spotify ich pierwsza wydawnictwo jest podpisane jako 2004 rok. Aczkolwiek, miałem w życiu kilka prób przesłuchania ich materiału i jakoś mnie nie poniosło. Nie wiem nawet czy przesłuchałem coś od deski do deski. Kiedyś jeszcze pewnie spróbuję.yungXpaproch pisze: ↑07 lut 2021, 14:45 krakow propsy
zeby cos dodac do tematu daveyo, czyli jedna piosenka bez zadnego zdaniato chlop znany mysle, ze przede wszystkim ze zwrotek na "lato w ghettcie" cpaj stajlu. benzoabuser tam wlasnie plyte wysokiego lotu wrzucil, ktory wydaje mi sie ze jest duetem sabota z jakims ziomalem (jak sie myle to prosze o poprawienie mnie)
wysoki lot x pzg klasyk, kiedyś nawet dojebana koszulkę krakowksiego squadu miałem
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
- bialyjelen
dobra pizze sabot robil gdzies w krk, spoko morda
Pierwszy singiel ekipy 7ucky 7uzers (Sabot x Papaj x Normano)
Premiera plyty 18.07
Premiera plyty 18.07