Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
nie mogę doczekać się tych remasterów, będzie grane essa
remasterki to tam nic, chyba, ze nie masz kompa, to wtedy jest na co czekac. oby zremasterowali maxa payne'a 3, bo rdr1 to pewniaczek
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
ja pierdole jakis dokurwiony remaster zeby jedynke i dwojke wrzucic na silnik trojki to moje male mokre marzenie. przeciez gameplay trojki jest tak fantastyczny ze az szok
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Są plotki, że wszystkie GTA mają być przeportowane na Nintendo Switcha, jestem ciekaw jak to wyjdzie, bo LA Noire wygląda i chodzi podobno całkiem nieźle.
la noire to nie było jakieś wyzwanie, bo te miasto jest dosyć wymarłe.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
Nie wiedziałem o tym, ale i tak jestem ciekaw czy im się udałoby by to przeportować, bo ARHN mówił, że niektóre gdy całkiem spoko chodzą np. trzeci Wiedźmin, co prawda są spadki jakości w wersji handhealdowej ale nie jakieś tragiczne, choć to zależy od tego jakie ma się oczekiwania.
przeciez najnowsze gta pisane bylo pod ps3, switch poradzi sobie z ta gra bez problemow.
Jak GTAIII/GTAVC/GTASA wyjdzie w tym roku na switcha to się zmobilizuje i kupię switcha, bo chętnie bym sobie pograł trójkę.
Próbowałem grać w trójkę rok temu na PC no i tragedia, to już jest inna epoka gier i misje typu jedź w punkt A i zabij kogoś to nie to co bym chciał robić.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ja mam mega sentyment, bo na PC grałem chyba częściej niż w VC i SA, do tego uwielbiam kawałek.
Royce 5'9" - I'm the King
Ostatnio Warga gra w GTA III i sobie oglądam.
Przegryw - Miał być RAGE i JEST
Grand Theft Auto III #12
Royce 5'9" - I'm the King
Spoiler
Przegryw - Miał być RAGE i JEST
Spoiler
Nie chce mi się grać na telefonie.
Ostatni raz w trójkę grałem cztery lata temu i bawiłem się przednio, myślę że tylko Vice City byłbym skłonny wyżej postawić (chociaż to właśnie trójkę wprowadziła serię w 3d i wypracowała obowiązującą drugą dekadę stylistykę).
Dla mnie najgorzej się gra w GTA1, sterowanie jest straszne.
- stratemirat
Nie jestem, a Switch mi by się przydał jakbym musiał robić sobotę, niedziele albo jakieś święta w pracy, bo ile można oglądać rzeczy w sieci przez cały dzień.
Ostatnio z ciekawości sprawdziłem sobie gameplay'e GTA III/SA/VC Człowieka Wargi na jego kanale Przegryw i się dobrze bawił.
Przy okazji zobaczyłem ile błędów ma trójka z vice city, więc jak świetnie zremasterują te gry to będzie coś pięknego, bo te gry nadal są swietne.
Przy okazji zobaczyłem ile błędów ma trójka z vice city, więc jak świetnie zremasterują te gry to będzie coś pięknego, bo te gry nadal są swietne.
-
frontkick
Ja też się dobrze bawiłem.
Warga jest tak kiepskim graczem, że jak co chwilę coś spieprzy i się przez to wkurwia, to ja mam banana na buzi.
Warga jest tak kiepskim graczem, że jak co chwilę coś spieprzy i się przez to wkurwia, to ja mam banana na buzi.
Wjechała aktualizacja Rockstar Launchera. Warte odnotowania są linijki kodu mówiące o remasterach GTA III, VC oraz SA, więc pewnie niedługo wleci premiera.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Znając rockstar ich remaster to rozdzielczość podbita 2 linijkami kodu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD