Najgorsze, co mogłoby spotkać Polskę i najlepsze, co mogłoby spotkać polski rap
- SuperRapMaster
Najgorsze, co mogłoby spotkać Polskę i najlepsze, co mogłoby spotkać polski rap
WOJNA!
Pojawiły by się nowe tematy, których nigdy wcześniej nie było. Historie z frontu, wyśmiewanie okupananta, zagrzewanie do walki. No i raperom skończyłoby się siano i przestaliby w kółko nawijać o swagu.
Pojawiły by się nowe tematy, których nigdy wcześniej nie było. Historie z frontu, wyśmiewanie okupananta, zagrzewanie do walki. No i raperom skończyłoby się siano i przestaliby w kółko nawijać o swagu.
Re: Najgorsze, co mogłoby spotkać Polskę i najlepsze, co mogłoby spotkać polski rap
Najgorsze co mogłoby spotkać Polskę to faktycznie wojna, a najlepsze co mogłoby spotkać polski rap to delegalizacja xd
Re: Najgorsze, co mogłoby spotkać Polskę i najlepsze, co mogłoby spotkać polski rap
przyjazd czarnych braci w obu przypadkach
- MartchinFleent
Najgorsze dla polski: wojna;
Najlepsze dla plhh: odejście pisu od władzy. Mówię serio. Skończyłoby się populistyczne pierdolenie w rapie. Żeby nie było, jak Taco wypuścił kawałek "Polskie Tango" to jarałem się na maksa, na maksa popierałem to co mówił no i ogólnie ***** ***. Ale kurwa chłop wypuścił całą płytę na ten temat, inne raperzyny podłapały i duża część kawałków właśnie o to się opiera. Masy propsują, ja już tym trochę rzygam. ***** *** Props, ale nie w rapie.
Najlepsze dla plhh: odejście pisu od władzy. Mówię serio. Skończyłoby się populistyczne pierdolenie w rapie. Żeby nie było, jak Taco wypuścił kawałek "Polskie Tango" to jarałem się na maksa, na maksa popierałem to co mówił no i ogólnie ***** ***. Ale kurwa chłop wypuścił całą płytę na ten temat, inne raperzyny podłapały i duża część kawałków właśnie o to się opiera. Masy propsują, ja już tym trochę rzygam. ***** *** Props, ale nie w rapie.
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 11:57 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
- FruitOffTheWall
Najgorsze dla poldonu : Wojna, głód, najazd isis i rozpierdalanie nas za to że nie wierzymy w ich wiarę ( jak w rambo 3 kurwa <fazi voice>)
Najlepsze dla plhh : powrót hewra/mobbyn, kaza ( nie tatusiowego) z belmondziakiem w trakcie swoich najgrubszych lotów do tego sentino z teraźniejszą styluwom właśnie wraca do polski a junes wydaje smutny album
Najlepsze dla plhh : powrót hewra/mobbyn, kaza ( nie tatusiowego) z belmondziakiem w trakcie swoich najgrubszych lotów do tego sentino z teraźniejszą styluwom właśnie wraca do polski a junes wydaje smutny album
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- OmarStooleyman
Czy ja wiem? Wojna na pewno stworzyłaby podwaliny do nowych gatunków muzycznych, tak jak wojna w Bośni dała nam rozkwit turbofolku. Może powstałby w końcu poważny polski drill, albo wróciłby biedny smutny truskul o dawaniu rady
Mi się wydaje, że ideą tematu była 1 rzecz, która spełnia dwa warunki, a nie osobno to i to, ale niech się może autor wypowie 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- SuperRapMaster
Przede wszystkim ideą tematu miała być dyskusja na temat tego, jaki wpływ miałaby wojna na hip-hop, ale pomysły o tym, co mogłoby być złe dla kraju, a dobre dla rapu również mile widziane.
Najlepsze co by było dla rapu to jakiś inny gatunek muzyczny, który przejąłby jebitną część fanów i w kurwę hajsu z tortu muzycznego, musiałoby to jebnac na tyle, że fabryka hajsu robiąca jakichś rapowych przyjebow z generatora hujni przestała się opłacać, więc by się to zamknęło, na tym miejscu powstał by jakiś skłot, brud, tagi, wjechałby ostracyzm na rap i dopiero z tego gówna by można było lepić cokolwiek naturalnego i bez kalkulacji.
cztery żubry i dwie kurwy
- lostintheldz
oby ten polski k-pop wypalił
Kanye East - Honda
please drop
please drop
- Moltisanti
Jakbyśmy poszli mocno w totalitaryzm i cenzurę to w sumie mogłoby być ciekawie. Jacy raperzy wsadzani za słowa, nawijanie w maskach pod innymi ksywami czy chuj wie co. Może płyty CD by wróciły bo muzyka z sieci by znikała 
- OliwkaBrazil
- Zbanowany
najgorsze dla pl ; wojna na przestrzeni umyslu z ciapatymi
najlepsze dla plhh ; Oliwka Brazil
najlepsze dla plhh ; Oliwka Brazil
Na razie mamy potężnego wyjętego spod prawa Kafara37 który nosi maskę bo jest ścigany przez FBI (oraz, jak niedawno wspomniał przez natrętnych psychofanow, którzy nie dawaliby mu żyć i chodzić do restauracji) i w sumie nie jest on zbyt ciekawyMoltisanti pisze: ↑03 paź 2021, 3:09 Jakbyśmy poszli mocno w totalitaryzm i cenzurę to w sumie mogłoby być ciekawie. Jacy raperzy wsadzani za słowa, nawijanie w maskach pod innymi ksywami czy chuj wie co. Może płyty CD by wróciły bo muzyka z sieci by znikała![]()
Ale takiego Winiego albo Minimajka w masce to bym posłuchał