ERO JWP - Elwis Picasso (2019)
Re: ERO JWP - Elwis Picasso (2019) [Zapowiedź]
64 wersy lepiej mi siedzą niż singiel, ale on też całkiem dobrze wchodzi. flow nie do podjebania. pytanie czy udźwignie cały album.
obawiałem się, że będzie nuda a na razie pozytywne zaskoczenie, czekam na wersję płytową 64 wersów, które już i tak są dobre, a ten singiel to
przekozacki klasyczny hiphopowy vibe to ma, jest szansa nawet na topke roku jak uniesie cały album, mam nadzieję, że nie będzie zbyt długi
MOB
Przyjemne są te single, wiadomo że bragga to żaden wyczyn no ale zawsze lepszy stary Ero niż te nowe pedały pokroju Tymka czy innych dziwadeł co w wieku 30 lat stwierdzili zostaję raperem ! 
Zawsze jarałem się erosem i czekałem na solówke, wiec super info. Ero moze faktycznie przespał swoja szanse, ale chuj w to, bo nadal kurwa brzmi zajebiscie i osobiscie brakuje mi troche takiego rapu. 64 wersy bardzo fajne, za to singiel to już kosa w chuj
zajebiste te kawaliny, czekam na płytkę
Ero props za nawinięcie 64 wersow bez przerwy. 90% polskich raperów ma problem nawinac 16 bez klejenia a co dopiero 64 
świetny jest ten bit 
Chyba najbardziej wyczekiwana przeze mnie płyta tego roku. Ostatni singiel potwierdził, że Ero dalej ma to coś w swojej nawijce. Czekanko i jaranko 
Def Jam wchodzi do PL?
przecież już jest od dawna

Spoiler

możesz mi mówić daquan
- przedszkolanek
ale nudy niesamowite
zacne cede
o dekadę najmniej
zacne cede
Ta zmiana flow w momencie:
Nie jestem chciwy ale hajs chce, rap majster
Co wymyslil se zycie jak w bajce
Zajebiscie zagralo
A potem jeszcze potrojny z Zajcewem
Ja sie jaram
Nie jestem chciwy ale hajs chce, rap majster
Co wymyslil se zycie jak w bajce
Zajebiscie zagralo
A potem jeszcze potrojny z Zajcewem
Ja sie jaram
- Ezio_Wroclaw
Podbijam stwierdzenia o spóźnieniu się o dekadę z takim rapem, ale jednak singiel i ta 64 pokazują, że jakieś skillsy Ero nadal posiada i brzmi to lepiej niż można się było spodziewać.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Ero to jest raper, który według mnie już samą charyzmą i barwą głosu robi dobrą robotę. Składa też w większości przypadków kozacko i osobiście to twierdzę, że dobrze, że ktoś taki ciśnie na scenie zawsze w swoim stylu bez jakichś przemian co płytę-francuskiego trapu, amerykańskiego swagu i innego niemieckiego badziewia i tak mamy teraz na scenie aż za dużo i idzie się porzygać od tego
. Ktoś musi utrzymać ten polski sznyt
Jak dodasz do tego staż na scenie, projekty i inne akcje to Ero naprawdę ważna ksywka w naszym rodzimym HH, więc mam nadzieję, że uda się wbić przynajmniej złotą płytę
Oddzielny props za samo podejście do całej tej kultury ( tutaj to właściwie całe JWP ewidentnie trzeba wyróżnić ) bo dziś mało kto robi to tak porządnie-taka esencja hip hopu jako kultury, którą można łapać bez zażenowania i z zajawką ( co ktoś tutaj zresztą pisał )
Jakby każdy raper tak przesypiał swój moment i uderzał potem z tak dobrym stylem to by było elegancko
Tymczasem jest już prawie milion pod Bez przesady i muszę powiedzieć, że mnie to cieszy bardzo bo należało się
Jak dodasz do tego staż na scenie, projekty i inne akcje to Ero naprawdę ważna ksywka w naszym rodzimym HH, więc mam nadzieję, że uda się wbić przynajmniej złotą płytę
Oddzielny props za samo podejście do całej tej kultury ( tutaj to właściwie całe JWP ewidentnie trzeba wyróżnić ) bo dziś mało kto robi to tak porządnie-taka esencja hip hopu jako kultury, którą można łapać bez zażenowania i z zajawką ( co ktoś tutaj zresztą pisał )
Jakby każdy raper tak przesypiał swój moment i uderzał potem z tak dobrym stylem to by było elegancko
Tymczasem jest już prawie milion pod Bez przesady i muszę powiedzieć, że mnie to cieszy bardzo bo należało się
no tylko milion dzisiaj to tyle co nic, niestety
Dokładnie, a weźmy jeszcze pod uwagę, że promo wcale nie było jakieś huczne, klip rzucony na zupełnie nowy kanał ( Nie na ten JWP )
Dziś wyświetlenia kręci auto-tune i trapy. Oldschool i wszystko co nie jest trapowe poszło u nas mocno w odstawkę-fakt nie opinia
To naprawdę dobry wynik. Biorąc pod uwagę, że Ero ma fanbase może nie jakiś ogromny, ale widać po jego fb chociażby, że stabilny. Oby kolejne single były równie dobre. Jeśli tak będzie to myślę, że sprzedaż może być zadowalająca
Kolejna rzecz która cieszy to to, że wydaje to Def Jam-dobra marka, nie tam jakieś Stepy czy inne UrbanRec
Mówiąc krótko-dobry rap się broni i oby tak dalej
Dziś wyświetlenia kręci auto-tune i trapy. Oldschool i wszystko co nie jest trapowe poszło u nas mocno w odstawkę-fakt nie opinia
To naprawdę dobry wynik. Biorąc pod uwagę, że Ero ma fanbase może nie jakiś ogromny, ale widać po jego fb chociażby, że stabilny. Oby kolejne single były równie dobre. Jeśli tak będzie to myślę, że sprzedaż może być zadowalająca
Kolejna rzecz która cieszy to to, że wydaje to Def Jam-dobra marka, nie tam jakieś Stepy czy inne UrbanRec
Mówiąc krótko-dobry rap się broni i oby tak dalej
Jestem pozytywnie zaskoczony tym singlem. Spodziewałem się najgorszego gówna po tym co w ostatnim czasie od niego słyszałem i tego bełkotu na FB jaki to nie będzie album. Tak jak dzisiaj nie mam ochoty słuchać tego typu rapu, tak ten kawałek jest zajebisty.
64 wersy zajebiste real hop hop
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka