Popek
Re: Popek
Też mam takie wrażenie, jak zobaczyłem Fronczewskiego w scenach tańczonych to biegłem przerażony do tematu "Kto umrze w 2021" żeby zdobyć punkt bo wygląda jak śmierć, ale w dalszych minutach teledysku już jest normalniej, podejrzewam że Łukasz Szmigrodzki wymieniony w napisach odtwarza rolę Franka Kimono ale charakteryzator miał za daleki lot
- FruitOffTheWall
japierdole popek z uk wróć to jest jakies gówno
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marco_pantani
no pryslo, zgaslo tak ale zato dobry chajs sie pojawil, fejmy mma, wystepy w tv, mejnstrimizacja ze tak powiem bo jak malolat w pogoni za lepszej jakosci zyciem, wiadomix ze w uk to pewnie jakis wonsz byl grany i dlatego wlasnie tam pokazywal swoje prawdziwe/autentyczne skillse artystowe a teraz poprostu zapodaje to czego rynek chce
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
karatekę może i tak, ale przecież świeci też swoją twarzą, trochę siara przy małpach, nawet jeżeli sam Franek Kimono był postacią stworzoną dla beki, to jednak muzycznie było fajowo, a tekstowo zabawnie, a teraz mieli to wszystko w maszynce do robienia hajsu i pewnie z miliona ludzików, którzy mogliby się dorwać to takiego remiksu padło akurat na Popka, no nie wiem, może jakie czasy taki Franek Kimono i jestem zbytnim truskulowcem, ale przykro mi się tego słuchało
Padło na Popka, bo zwyczajnie miał okazję pracować razem z Fronczewskim i widocznie coś zagrało. Razem pracowali przy polsatowskim serialu W rytmie serca czy ostatnio Asymetrii. Ja tu nie widzę żadnej mielonki czy szukania tego hajsu ze strony Fronczewskiego i nawet jeżeli wielu przed Popkiem próbowało zremiksować w jakiś sposób Franka Kimono, to tutaj po prostu spotkało się dwóch typów, którzy przecięli się w niejednym miejscu, skumali i nagrali.

wlasnie spoko dla Fronczewskiego, ze ma okazje se dorabiac w ten sposob, gratki bo nie kazdy z jego branzy ma tyle otwartych sciezek.
notabene gdzies mi sie obilo o uszy, ze w swoim prime typ miał trochę sodówę, jesli wtedy będąc królem świata nie uzbierał hajsu na kupkę no to sam sobie winien
notabene gdzies mi sie obilo o uszy, ze w swoim prime typ miał trochę sodówę, jesli wtedy będąc królem świata nie uzbierał hajsu na kupkę no to sam sobie winien
- Bryx Fenrir
Kurwa, dawno mi nic nie siadalo od Popka, ale to naprawde dobre jest, teledysk zrobiony z fajnym humorem, zwrotka Popka też niezła, w sumie to propsuje
- marco_pantani
Fronczewski podjechał kabrioletem, zajarał cygaro, otworzył walizkę i skasował pewnie hajs z całej tej walizki, a na slg piszą, że to smutneJose pisze: ↑27 maja 2021, 12:16 karatekę może i tak, ale przecież świeci też swoją twarzą, trochę siara przy małpach, nawet jeżeli sam Franek Kimono był postacią stworzoną dla beki, to jednak muzycznie było fajowo, a tekstowo zabawnie, a teraz mieli to wszystko w maszynce do robienia hajsu i pewnie z miliona ludzików, którzy mogliby się dorwać to takiego remiksu padło akurat na Popka, no nie wiem, może jakie czasy taki Franek Kimono i jestem zbytnim truskulowcem, ale przykro mi się tego słuchało
zwracam honor
- Bryx Fenrir
na instagramie mowi, ze niebawem bedzie trzecia czesc Monstera
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.