Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Uwaga, słuchanie grozi impotencją.
-
Hazardzista
Oliwka przepiękna kobieta i utalentowana raperka
drugi temat na ślizgawce po J.wors (specjalnie z dużej) który dodaje do obserwowanych!
brakowało takich pewnych siebie kobiet na polskiej scenie, zajebiste 
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
otóż kobiet nigdy nie brakuje na scenie, kobieta i rap to jak kobieta i piłka nożna, można, ale po huj i obserwowanie tego męczy
cztery żubry i dwie kurwy
wielki props
Szkoda mi jej.
Oliwka Brazil nową królową polski.
Oliwka Brazil nową królową polski.
-
pieschrodingera
Widząc falę propsów na ślizgawce postanowiłem sprawdzić. Podpisuję się pod komentarzem z yt: "Chcieliście Stany w Polsce to macie XD"
tbc
O NIE BŁAGAM, BAD GYAL W WYDANIU PL 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
To trochę znak czasów, że locha ma 3 numery na krzyż w internecie a już wiem, że będzie w Tańcu z Gwiazdami i odpadnie w 6 odcinku.
Pięknie leci, wystarczy, że jeszcze bardziej wyszlifuje swoją językową prezencję - zdecydowanie brakowało u nas takiej postaci.
Pierwszy raz w życiu autentycznie ciarki wstydu, obrzydliwe gówno.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- stratemirat
Majors wypełnia łatwą do zauważenia lukę na rynku na bad bitch rap z budżetem większym niż wrzucenie piosenki na soundcloud. Szkoda, że utwory, którymi to robi są tak cienkie.
@wujot Nie rozumiem narzucania kwestii wizerunkowej oraz indywidualnej.
"Dziewczyny, która nie boi się w tekstach przeklinać, która normalizuje kobiecą seksualność i podważa podwójne standardy dla obydwojga płci. Bo o ile mężczyźni mogą śmiało nawijać o swoich seksualnych podbojach, w przypadku kobiet jest to nadal uznawane za niesmaczne"
no i git. nie sluchalem i nie czytalem ale kibicuje tej swiezej kobiecie rapującej, niech jeszcze zapusci wąsa.
no i git. nie sluchalem i nie czytalem ale kibicuje tej swiezej kobiecie rapującej, niech jeszcze zapusci wąsa.
Ktoś posłuchał pomysłów rzucanych przez Winicjusza - szkoda że zapomnieli o podstawowym założeniu ze powinna to być dobra dupa 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
W kontekście tego "produktu" jak najbardziej bo jest to powiązane z tym o czym jest rapowane
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia