Sokół - Nic (2021)
Re: Sokół - TBA (2020?) [Zapowiedź]
Spoko numer i wymienianie ksyw, ale po chuj wymienic np. Bialasa? Sokolowi nie wypada, po chuj to. Mógł dać lepszy przyklad, a nie pod gimbusow tylko
Fajny bicik
Ręce!
Nie no, Sokół klasa i bit daje radę, kilka zabawnych momentów, ale jednak flexowanie się ksywkami raperów to trochę beka, stać go na więcej.
Nie no, Sokół klasa i bit daje radę, kilka zabawnych momentów, ale jednak flexowanie się ksywkami raperów to trochę beka, stać go na więcej.
Spoko kawałek, jakby nie było świeży i nawet bez cukru, bo nawinął to co tam ktoś o nim wspomniał. Z tym wjazdem sariusa też beka "no to dawaj".
Beka jakby klip wyglądał tak że wszyscy raperzy o których nawija pojawili się w restauracji a on by im serwował jedzenie, Sarius jako kelner xD
Beka jakby klip wyglądał tak że wszyscy raperzy o których nawija pojawili się w restauracji a on by im serwował jedzenie, Sarius jako kelner xD
-
encrenoire
troche autofellatio, troche nudzi, troche mi sie podoba 
- yungXpaproch
spoko patent na numer, refren chujnia fest, sarius tylko chwile to do przezycia
- sugarhill_notausgang
Fajne zwrotki, beat taki sobie. Singiel 6/10, za mało, żeby kupować preorder. Do trzęsienia ziemi, jakim było "Koniec gatunku", nie ma w ogóle podjazdu.
- OmarStooleyman
Czy Sokół zamierza wydać drugą z rzędu płytę o tym samym? Czyli:
No wiecie, jestem stary i się urodziłem wcześniej od was, wiec byłem tu przed wami i jeszcze jako tako ogarniam scenę, do knagi
No wiecie, jestem stary i się urodziłem wcześniej od was, wiec byłem tu przed wami i jeszcze jako tako ogarniam scenę, do knagi
- OmarStooleyman
a nic, zastanawiam się jak można go nieironicznie słuchać, typ jest antypatyczny i dał sobie o tym znać przez lata na scenie.
Zabetonował się, zdywersyfikował, fajnie, ale może już sobie dać spokój z rapem o tym jaki jest zajebisty i zna ludzi, bo to bardziej wtórne niż kolejne płyty DGE
Jeszcze ten sztuczny dystansik, że hehe inni mówią na mnie ch*j ale ch*j w to, tak ch*j w to że musiał o tym utwór nagrać xD
Zabetonował się, zdywersyfikował, fajnie, ale może już sobie dać spokój z rapem o tym jaki jest zajebisty i zna ludzi, bo to bardziej wtórne niż kolejne płyty DGE
Jeszcze ten sztuczny dystansik, że hehe inni mówią na mnie ch*j ale ch*j w to, tak ch*j w to że musiał o tym utwór nagrać xD
i jeszcze kiedys mialem ciezko, wcale nie byłem bananowcem (to pomówienia) bo przez moment nawet byłem bezdomny! (no dobra, po prostu nie miałem oficjalnego meldunku ale to prawie to samo) a teraz jestem milionerem i potężnym biznesmenem, przebyłem drogę z dołu na szczyt, pozdro dla biednych i ulicy trzymajcie się, jestem jednym z was. Ale w sumie też pozdro dla bogatych, jebać biednych lamusów których nie stać na bluzę prosto gardzę nimi, a o co chodzi?
Ostatnio zmieniony 06 sie 2021, 11:23 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
po chuj brać Sariusa na featy. tu się chwali co kto o nim nie mówił, a na feacie Sarius 
Dodano po 45 sekundach:
oczywiście nawet bez sariusa byłby to słaby kawałek z fatalnym refrenem
Dodano po 45 sekundach:
oczywiście nawet bez sariusa byłby to słaby kawałek z fatalnym refrenem
- sugarhill_notausgang
O nie, antypatyczny raper!!! Tego jeszcze nie było XDOmarStooleyman pisze: ↑06 sie 2021, 11:19 zastanawiam się jak można go nieironicznie słuchać, typ jest antypatyczny
#sokolisoverparty
- OmarStooleyman
Nie wiem, Bedogie też jest antypatyczny w chuj ale bardziej kupuje jego przewózkę. Ciężko stwierdzić co mnie tak odrzuca w uszatku, może to jego wkupowanie się w high society warszawskie, ale już nie mieszam gównem w temacie.
-
encrenoire
Mnie tez odrzuca w nim sporo. Tylko w odroznieniu od tego karakana co ruchal kiedys skrzata, robi przynajmniej sluchalna muzyke zwykle, a czasami nawet dobra.
Zmiencie nazwe: Sokol - Nic (12.11.2021).
Podejrzewam, ze niestety Track "Zorro" bedzie jednym z dwoch dodawanych do wersji Deluxe Plus bo jest starszy. Byloby szkoda bo jest bardzo dobry, a to co zrobil tam Magiera zasluguje na oddzielne slowa uznania.
Podejrzewam, ze niestety Track "Zorro" bedzie jednym z dwoch dodawanych do wersji Deluxe Plus bo jest starszy. Byloby szkoda bo jest bardzo dobry, a to co zrobil tam Magiera zasluguje na oddzielne slowa uznania.
Dziwni mnie trochę to że preorder prezentuje się lipnie, większość osób kupuje nie dla płyty tylko dla "dodatków"...
Poza tym myślałem że cyfra o 00:00 a dziś klip, a tu chyba się nie zapowiada.
Poza tym myślałem że cyfra o 00:00 a dziś klip, a tu chyba się nie zapowiada.
-
impertynencki
Nuda w chuj, słuchalne jest to tylko dlatego, że sygnowane ksywką Sokół.
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś