Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Już dawno powinna być ta zmiana
-
genocidegeneral
Ranger Walker gdzie lecisz
Zamknij mordęksiazenieporzadek pisze: ↑11 lip 2021, 23:04Jebac psy z LiverpooluDeDoK pisze:No możecie nakurwic te angielskie psy (gracze lfc props)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- ebismolarek
Wgl kane jaki chujowy
czemu ten sedzia sie po kazdym gwizdku z morda psychola jakiegos hanibala lektera cieszy
harry kane w ogóle kolejny raz potwierdza, że to jest typ do wsadzania bramek tunezjom i panamom, z karnych i jak już wszystko jest dawno pozamiatane, śmiech jeśli ktoś uważa, że gość jest lepszy od robercika
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Przypominam że nikt w historii euro nie wygrał dwa razy karnych z rzędu
Sędzia co trzymał tablice z Minutami co łapa
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
kurwa jakies nba dla niedzielniakow robia z tego muzika pedalska zamiast zadymki siu siu
Przypominam że każda kurwa była kiedyś dziewicą.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia