Sentino - King Sento (2021)
Re: Sentino - King Sento (15.07.2021) [Zapowiedź]
No jednak rap nie do końca wpisuje się w tą tezę. Dlatego jest dość zjebanym gatunkiem poniekąd xd
Poniekad. Bo jezeli potraktujemy to amatorsko, zajawkowo to freestylowac mozna bez muzyki, pod chujowy beatbox lub jak jamajczycy w UK pod byle jakie Jungle zeby tylko pokazac swoje skillsy.
Ja odnosze sie do mainstreamowego hip hopu, trapu, drillu, cokolwiek chcesz. Ale robionego na powaznie pod wyswietlenia i streamingi.
Ja odnosze sie do mainstreamowego hip hopu, trapu, drillu, cokolwiek chcesz. Ale robionego na powaznie pod wyswietlenia i streamingi.
musze to zacytowac bo brajan juz cos pierdzi na klawiaturze
piekna to bedzie piosenka, ciekawe jak im klip wyjdzie
-
wijamurzyn
naprawdę ci kolesie z crackhouse byli potrzebni żeby nakręcić tak wymagający klip?
I ten refren tutaj tak średnio brzmi szczerze mówiąc
I ten refren tutaj tak średnio brzmi szczerze mówiąc
Nie napalajcie się za bardzo na te klipy, bo pewnie się rozczarujecie. Przecież ci z Crackhouse ze swoich do budżetu nie dołożą. Pewnie niewiele lepiej niż u Creativemariana będzie. Oby tylko wyszło bez beki i muzyka nadrobi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale to będzie petarda.
sento poza ikonicznym klipem tatuażyka nigdy nie miał zbyt fajnych teledysków (innego klasyka, mianowicie szampana do ręki z diho w przypałowym outficie nie liczę)
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
@wijamurzyn Kolesie z Crackhouse nie byli potrzebni, tylko ich sprzet ale Sebkowi glupio bylo powiedziec: "Zostawcie kamere chlopaki, ja sobie poradze, mozecie isc do domu."
Akurat te niemieckie były bardzo fajne.sebring pisze:sento poza ikonicznym klipem tatuażyka nigdy nie miał zbyt fajnych teledysków (innego klasyka, mianowicie szampana do ręki z diho w przypałowym outficie nie liczę)
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
nie no jedynym polskim klipem sentino, ktory mozna nazwac profesjonalnie nakreconym to 'zapytaj o mnie'. 'tatuazyk' mial byc na bogato, jacht i cristal, ale jednak wieje od tego klipu tandeta i ograniczonym budzetem
natomiast absolutny rozpierdol to jest wstep do 'rio'. https://www.youtube.com/watch?v=BRIeevH8YZI tego przebic sie nie da. rozdzielczosc 360p, na wstepie ta inscenizowana scenka niby z 'narcosow', ktora wyszla jednak bardziej jak 'pamietniki z wakacji', napisy czcionka bez polskich znakow i nie mieszczace sie w kadrze, "motyla noga" na koniec. to jest tak absurdalnie sklecone, ze gdyby to nie byl sentino, zaczalbym podejrzewac jakis swiadomy pastisz wysokobudzetowych klipow z ameryczki
natomiast absolutny rozpierdol to jest wstep do 'rio'. https://www.youtube.com/watch?v=BRIeevH8YZI tego przebic sie nie da. rozdzielczosc 360p, na wstepie ta inscenizowana scenka niby z 'narcosow', ktora wyszla jednak bardziej jak 'pamietniki z wakacji', napisy czcionka bez polskich znakow i nie mieszczace sie w kadrze, "motyla noga" na koniec. to jest tak absurdalnie sklecone, ze gdyby to nie byl sentino, zaczalbym podejrzewac jakis swiadomy pastisz wysokobudzetowych klipow z ameryczki
chyba o il duce zapomniales kolezko
ja to w ogóle te klipy do rio/algeciras/remy martin potraktowałem jako "prequel czegoś większego zrobiony na odpierdol"
ale coś czuje że jak te tracki faktycznie w końcu wylądują na płycie i dostaniemy następne klipy na 2 ujęcia seba/dupa na flamingu, to będę jak ten Travolta w memie
ale coś czuje że jak te tracki faktycznie w końcu wylądują na płycie i dostaniemy następne klipy na 2 ujęcia seba/dupa na flamingu, to będę jak ten Travolta w memie
Hellfield, Divix i Bandura z CrackHouse nakrecili klipy do "Zycie które znam" i "La Línea". Wyjda w nastepnych tygodniach. Do Kokaina niestety nie bedzie klipu. Prawdopodobnie w piatek bedzie Kokaina Lyrics Video, tak jak do "Rozowy Pyl". Na Spotify itp tez bedzie "Kokaina" w piatek.
Caly ZL3 bedzie dodany na kanal Sentino na YouTube w czwartek.
Raffa na fb
Caly ZL3 bedzie dodany na kanal Sentino na YouTube w czwartek.
Raffa na fb
Śnieg Garbatym Nosom
byle te klipy nie były w stylu tego co robił Marian...
tak na marginesie to ze wszystkich numerow, ktore do tej pory wyszly to mi najbardziej zal Rio, bo kurwa przeciez to byl potencjal na niemozliwy hit, gdyby tylko seba sie za pokretla we fruity loopsie nie zabral
gdyby tylko to poprawic to
gdyby tylko to poprawic to
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Jutro o 15ej premiera Mashup Lyrics Video do Kokaina.

Dodano po 20 godzinach 4 minutach 24 sekundach:
Czekanko, był jakiś snippet tego numeru?
Snippet był i to praktycznie całego numeru, ale chyba pousuwany wszędzie
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
ko ko ko Cocaina!
Czuje, ze to bedzie Hit jak lambada.
Czuje, ze to bedzie Hit jak lambada.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2021, 0:00 przez Bryan, łącznie zmieniany 1 raz.