Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Szkoda bakłażana ale na tym polega odpowiedzialność
Oczywiście że miesiąc a nie perm z powodów które wymieniłem wcześniej, niemniej nadal nie wiem po chuj Bakłażan zamieniał względnie realny zakład o stratę bramki przez Anglików na huraoptymistyczną wygraną
Czekamy na kolejne pary
Czekamy na kolejne pary
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
@SWN za kim jesteś to zrobimy jakaś pare z Tobą 🥲
Za Włochami, ale chyba nie ma aktualnie na forum nikogo, kogo chciałbym wyrzucić stawiając siebie samego na szali
A nawet jeśli już bym przegrał, to przez uprawnienia ślizgawka nie da mi zrobić krzywdy i 'ban' musiałby być umowny
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pdw baqlashan gosc w walhalli juz ucztuje w slusznej sprawie polegl
ps jesli jest ktos kto twierdzi ze wlochy nie wygraja ewro to ja sie moge o perma zakladac tak o
ps jesli jest ktos kto twierdzi ze wlochy nie wygraja ewro to ja sie moge o perma zakladac tak o
ale miesiąc bana to trochę przydługo, tydzień by było tak w pytkę
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Ale @FLoo hazardzista na tym turnieju masakra
#freebakłażan
nawet jak sam nie chce
nawet jak sam nie chce
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Dokładnie. Najpierw wyjebał hawajską, a teraz baqlashana.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
kacper szmajhel kacper szmajhel kacper szmajhel
wklej to na swoją tablicę trzy razy jeśli nie chcesz aby w tym miesiącu spotkał cię Cech
wklej to na swoją tablicę trzy razy jeśli nie chcesz aby w tym miesiącu spotkał cię Cech
mezokracja
- Ezio_Wroclaw
Do końca Euro.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Z tobą nikt się nie założy bo jesteś niepoważny, chyba ze pokażesz ten kupon co grałeś wczoraj na ukraine
-
ksiazenieporzadek
Miał być perm, a swn i tak zmniejszył do miesiąca. Skoro dwójka dorosłych ludzi się na cos umawia i zgadza to po co się wpieprzacie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
To ze zgrywasz jakiegoś fifarafa cwaniaczka a jesteś zwykłą pizdą
-
genocidegeneral
Italy: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson Palmieri; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne
Spain: Unai Simon; Azpilicueta, Eric Garcia, Laporte, Jordi Alba; Koke, Busquets, Pedri; Ferran Torres, Oyarzabal, Dani Olmo
Spain: Unai Simon; Azpilicueta, Eric Garcia, Laporte, Jordi Alba; Koke, Busquets, Pedri; Ferran Torres, Oyarzabal, Dani Olmo
Hiszpania dziś z trzema zmianami w składzie. Za Pau Torresa, Sarabie i Morate wbijają Eric Garcia, Olmo i Oyarzabal.
Sarabia kontuzjowany, ławka Moraty trochę zaskoczenie, Garcia zamiast Pau Torresa imo dobra decyzja, dopóki był na boisku Chorwacja bez zagrożenia pod bramką Hiszpanii.
Sarabia kontuzjowany, ławka Moraty trochę zaskoczenie, Garcia zamiast Pau Torresa imo dobra decyzja, dopóki był na boisku Chorwacja bez zagrożenia pod bramką Hiszpanii.
- qualite_de_schizoide
team gomorra ślizgawka, pozdro wszystkim consiglori
chuj mnie boli co se napiszesz na forze