Sky Sports informuje, że Niemcy nie otrzymali zgody, by zapoznać się z murawą na Wembley Stadium. UEFA umywa ręce, twierdząc, że w tej kwestii nie mogła pomóc „die Mannschaft”.
Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2021
patrzac na to co spotkalo niemcow po 14' i francuzow po 18', wyczyn hiszpanow jak rozjebali trzy turnieje z rzedu wyglada na jakas magiczna sztuke kumulowania ambicji i motywacji
eh szkoda kylianika
eh szkoda kylianika
huj z nim, mi szkody tylko Benzemy bo tylko on realnie mógł pobić rekord Ronaldo, a potem Platiniego, no ale trudno
Jutro mecze w złej kolejności
licze na to że ukraińce w fazie pucharowej jednak się ogarną i pokażą na co naprawdę ich stać, bo potencjał jest ogromny
piekny dzien dla europejskiej pilki
kylian co ty zes odjebal mordo
kylian co ty zes odjebal mordo
Jutro Niemcy i Ukraińcy do domu
-
ksiazenieporzadek
jutro niemcy gładko opierdalają brytoli i pokazują wyższość bundesligi nad premier league
drugi mecz tbw
drugi mecz tbw
- ebismolarek
Anglia i Ukraina do domu
anglicy juz w domu to nie beda musieli wracac, ja mysle ze juz limit dymow w tej kolejce osiagniety i brzydki mecz bedzie cos do portugalia belgia w podobie ale zobaczymy
Francja się pieknie zeszmacila , jak tym kurwom nie wstyd , to ze miękkie cipki hiszpańskie dają sobie wjebac 2 bramki od beznadziejnej Chorwacji to mnie w ogóle nie dziwi , ale jak kurwa Francja przy stanie 3:1 daje sobie wjebac w końcówce dwa gole od ogorkow szwajcarskich ? Szkoda mi jak chuj Benzemy , gość wzial cały mecz na bary a te kurwy, caly efekt jego pracy spierdolily . Jeszcze ta kurwa czarna mbape , na czekoladę ciebie leszczu przerobić . Wielki kurwa gwiazdor bez żadnej bramki na euro , ty jebany czarny komediancie
- scam_sakawa
Szwajcarzy wczoraj na tle Francuzów bynajmniej nie wyglądali na ogórków i z przebiegu gry nie można powiedzieć o jakimś wielkim zaskoczeniu.
EDIT:
Podbijam, ciężko się czyta takie gówno troglodytów.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Z mojej strony props za przecinki i kropki
Przecież Ema to był naczelny przygłup na ślizgu i pomimo upływu lat, nic się nie zmieniło.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan