SiNi pisze: ↑25 cze 2021, 20:12
Przed nią zakupiłem sobie Uhqqow to pięknie podeszło
Nie no, wiele zrozumiem, ale jaranie się Uhqqow? xD Przecież w tym projekcie jedyna dobra rzecz, to jego nazwa
ps; brakuje podpisu: Bycie raperem w Polsce nie jest stresujące xD
Bycie raperem może nie aż tak bardzo, ale bycie Belmondziakiem to przecież dla przeciętnego zjadacza chleba materiał na 2 zawały serca, 5 stanów lękowych i wiecznie wisząca groźba permanentnego zrycia beretu prochem. Gościa przecież niemal wszyscy byli współpracownicy swego czasu chcieli dojechać xD
Ostatnio zmieniony 25 cze 2021, 22:18 przez dogmeat, łącznie zmieniany 1 raz.
@dogmeat Przecież uhhqow to sztos, zwłaszcza po wycięciu laków, chyba ostatnie numery z charyzmatycznym belmondziakiem na przewozce, zanim rafalala obciął mu jaja. Ja tam znam na pamięć.
A te nowe kawaliny są dobre, przyzwoite, spoko.
Jeśli oprócz kastracji, nadeszła ta mityczna chwila ogarnięcia się przez g, to jak to bywa w takich sytuacjach, stracił rownież pazur i mówię to jako sajko.
Jednak dalej można słuchać bez cringu, mimo, ze polski rap. Ciężko żeby nadraper, robił słaby rap.
baqlashan pisze:
przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Chuj z tej przewozki jak obecnie belmondziak dostarcza mi niebywale przewinietych traków po których mam ciarki na całym ciele, strona B czy Captcha to są rzeczy 10/10
Niech ktoś kto dostał płytkę napisze mi na PW jak mu się podoba, po chuj mi cedek jak bym nie miał nawet na czym go odtworzyć, dajcie digital do kupienia
Słyszałem skandal 2 razy w zyciu od deski do deski i oba razy uważałem że jest chujowy ale nie ukrywam, że czułem że to słyszałem bankowo ale nie chciało mi się szukać zeby jakis hytrus mi nie napisał iksde jak bolo mozesz nie znac KLASYGI. Dzięki tak czy siak.