Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2021
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
To druga dobra decyzja po zjebaniu za graniu w tęczowej opasce kapitana niemiaszków. Jak na tą skuwała organizację to chyba limit dobrych ruchów wyczerpany do 2115 roku.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@up
co masz do zarzucenia uefie? dymy z superligą i...?
z ciekawości pytam. wiem, że ogólnie jest jechana od góry do doły przez wszystkich (pewnie słusznie), ale ostatnio się pogubiłem trochę w tematach piłkarskich, więc możesz podpowiedzieć?
co masz do zarzucenia uefie? dymy z superligą i...?
z ciekawości pytam. wiem, że ogólnie jest jechana od góry do doły przez wszystkich (pewnie słusznie), ale ostatnio się pogubiłem trochę w tematach piłkarskich, więc możesz podpowiedzieć?
uefa przecież właśnie zmieniła sobie zasady ligi mistrzów na de facto superligowe z malutką furtką wejściową
ale już chuj z nimi, przepiękne sceny na Parken wczoraj (tak jak w sumie wcześniej w Budapeszcie), po to piłka istnieje, dla takich chwil - momenty, gdy duńska publiczność dowiadywała się o zdobytych przez Belgów golach <33333 coś pięknego
ale już chuj z nimi, przepiękne sceny na Parken wczoraj (tak jak w sumie wcześniej w Budapeszcie), po to piłka istnieje, dla takich chwil - momenty, gdy duńska publiczność dowiadywała się o zdobytych przez Belgów golach <33333 coś pięknego
oglądając mecz mocno zazdrościłem Duńczykom na trybunach, chciałbym przeżyć takie chwile za swojego kibicowskiego życia
-
Bisclavret
Musielibyśmy przejść jakąś rewolucję na trybunach w meczach reprezentacji bo abstrahując od wynikow to atmosfera jest mega czerstwa
Jak kadra to tylko na wyjezdzie, na mecze u nas nawet jak mam wjazdowki za fryty to nie chce sie isc takie falki z olejem
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
imo wynika to z tego pojebanego podziału jaki panuje w europie wschodniej - na kiboli i pikników, i te grupy sie polaryzuja, oddalaja od siebie. na wyspach kultura kibicowska jest jedna, oni sa lepsi, głośniejsi i bardziej reprezentuja.Bisclavret pisze: ↑22 cze 2021, 11:23 Musielibyśmy przejść jakąś rewolucję na trybunach w meczach reprezentacji bo abstrahując od wynikow to atmosfera jest mega czerstwa
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
A pozniej ogladasz Węgrów na mistrzostwach i Twoja teoria idzie w pizdu.
prawda, u nich to super spoko wygladalo, no mi bardziej chodzilo o pl, ukraine i rosje, u nich na trybunach tez widac bylo ten jasny podzial na piknikowo i ultrasowo
-
Bisclavret
To jest prosty temat, pzpnowi nie zależy żeby był na trybunach zorganizowany doping więc go nie ma. Atmosfera jest chujowa ale po pierwsze jest mniej problemów, po drugie ludzie i tak przyjdą "na Lewandowskiego". Jak było młodzieżowe euro i im zależało bo rudy chciał dobrze wypaść to wiedzieli co zrobić.
Te tak zwane pikniki nigdy nie zorganizują dopingu na dobrym poziomie i wczoraj w Kopenhadze zapewne też nie oni to organizowali. Nie pisze tak dlatego, że chce ich deprecjonować. Po prostu grupa nieznajomych sobie ludzi jest w stanie zaśpiewać 2 piosenki na krzyż (typu GRAMY DO KONCA) i hymn, to jest maksimum bo więcej się nie da ogarnąć bez jakiejś większej organizacji
Te tak zwane pikniki nigdy nie zorganizują dopingu na dobrym poziomie i wczoraj w Kopenhadze zapewne też nie oni to organizowali. Nie pisze tak dlatego, że chce ich deprecjonować. Po prostu grupa nieznajomych sobie ludzi jest w stanie zaśpiewać 2 piosenki na krzyż (typu GRAMY DO KONCA) i hymn, to jest maksimum bo więcej się nie da ogarnąć bez jakiejś większej organizacji
dlaczego na pilkarskich arenach nie spiewamy w stepie szerokim zamiast chujowego i niemelodyjnego mazurka?
-
genocidegeneral
mmm, albo batel "will grigg's on fire" vs "ogórek zielony garniturek" 
nasi kibice nie potrafią tworzyć przyśpiewek? przecież wiadomo nie od dziś, wystarczy obejrzeć dowolny mecz Legii w europejskich pucharach by słyszeć "nie poddawaj się, ukochana ma" przez 90 minut przeplatane okresowym jebaniem Polonii
zresztą, mamy w ogóle jakiś piłkarski hit na tegoroczne euro? w poprzednich latach były przynajmniej podejmowane gorsze lub mniej udane próby
zresztą, mamy w ogóle jakiś piłkarski hit na tegoroczne euro? w poprzednich latach były przynajmniej podejmowane gorsze lub mniej udane próby
- qualite_de_schizoide
no pewnie, że mamy - grappa ice
nie slyszałeś? 1.7 mln wyświetleń na youtube już ma
nie slyszałeś? 1.7 mln wyświetleń na youtube już ma
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
jebanie polonii na europejskich pucharach? XDgogi pisze: ↑22 cze 2021, 13:28 nasi kibice nie potrafią tworzyć przyśpiewek? przecież wiadomo nie od dziś, wystarczy obejrzeć dowolny mecz Legii w europejskich pucharach by słyszeć "nie poddawaj się, ukochana ma" przez 90 minut przeplatane okresowym jebaniem Polonii
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Było. Na jakimś ogórkowym wyjeździe, gdzie Legia chyba przegrała lub sensacyjnie zremisowała. Była z tego gruba beka, nie wiem czy sobie przypomnę. Może któryś z userów będzie pamiętał