DMX - Exodus (2021)
- gods bidness
Re: DMX - Exodus (2021)
Jak na to co z DMXa się dało wykrzesać, to całkiem ok ta płyta. Dobre połączenie starego stylu z nowymi trendami.
Szybko minęła podjarka. Jednak wolę odpalić inne rzeczy od niego, niż wracać do tej płytki. Za dużo jednak tych pseudopopowych rzeczy, ale swoje zdanie podtrzymuje, że to najlepsza jego album od "Grand Champ". Wy wracacie jeszcze? Szybko ten album zostanie zapomniany, choćby Gang Starr pośmiertny jednak dużo lepszy i nagrane w starym klimacie. Cóż, Swizz Beatz się nachapie.
podjarka nie minęła bo podjarki nie było
nie hejtuje tego wydawnictwa bo tak naprawdę jak słuchałem kilka razy to nie miałem ochoty niczego skipnąć, a to już coś
ale raczej już nigdy w życiu mi nawet nie przyjdzie do głowy żeby do tego albumu wrócić bo po chuj
główny problem jest taki że na płycie DMXa to DMX jest najsłabszym ogniwem
dodatkowo znaczna większość numerów daje vibe że to numer ktoś feat. DMX, a wydaje mi się że tak być nie powinno
tak naprawdę jedynie szkoda mi że Bath Salts zostało tak wybebeszone, poza tym whatever
Nas i Weezy zjedli ten album kompletnie
numer z Alicią też mi został w głowie i jest prawdopodobnie moim ulubionym z tego projektu
nie hejtuje tego wydawnictwa bo tak naprawdę jak słuchałem kilka razy to nie miałem ochoty niczego skipnąć, a to już coś
ale raczej już nigdy w życiu mi nawet nie przyjdzie do głowy żeby do tego albumu wrócić bo po chuj
główny problem jest taki że na płycie DMXa to DMX jest najsłabszym ogniwem
dodatkowo znaczna większość numerów daje vibe że to numer ktoś feat. DMX, a wydaje mi się że tak być nie powinno
tak naprawdę jedynie szkoda mi że Bath Salts zostało tak wybebeszone, poza tym whatever
Nas i Weezy zjedli ten album kompletnie
numer z Alicią też mi został w głowie i jest prawdopodobnie moim ulubionym z tego projektu
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 16:12 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze to ująłeś.
O wiele więcej niż jest w stanie osiągnąć solo, więc myślę, że będzie zadowolony i z tego.
Spoiler
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 16:13 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.