Ekipa - SEZON 3 (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moody

Re: Ekipa Friza - SEZON 3 (czerwiec 2021) [Zapowiedź]

Post autor: moody »

ksiazenieporzadek pisze: 03 maja 2021, 9:56
moody pisze: 02 maja 2021, 17:28 No i wracamy do mojego pytania z poprzedniego posta - po chuj w takim przypadku sluchac rapu i tworow rapopodobnych, skoro na tekst macie wyjebane, a muzycznie i brzmieniowo to sa najmniej ciekawe gatunki, gdzie czesto przez 3 minuty sluchacie zapetlonych trzech akordow na krzyz z nieudolnym refrenem?
ekipa potrafi to zrobić na wysokim poziomie i muzycznie i brzmieniowo jest to ciekawe. No ale jeżeli ty zatrzymałeś się na etapie słuchania kękę czy innego gówno rapu polskiego z chujowymi bitami to co ja poradzę
moody pisze: 02 maja 2021, 17:28 zamiast sluchac takiego nieudolnego produktu jak ekipa
nieudolny produkt bijący rekordy w polskiej muzyce, tak tak byczq +1 :D
moody pisze: 02 maja 2021, 17:28 zdejmijcie kajdany oczekiwan i presji starszych kolegow w szkole i na dzielni wbijajacych wam do glowy ze macie byc heteroseksualni i ze teraz slucha sie rapu
nie wiem co napisać, to napiszę pocisk w stylu, że jesteście młodsi i presja starszych kolegów w szkole xD chuj, że sporo osób tutaj propsujących EKIPĘ już dawno 20 lat skończyła
moody pisze: 02 maja 2021, 17:28 przestancie sie bac i odpalcie w koncu na pelna pizde "przez twe oczy, twe oczy zielone", zamiast szukac jakischs nedznych substytutow akcentu i boysow w ekipie czy innym jang igim. zanurkujcie w ocean gatunkow disco
porównanie cringe'owego zenka martyniuka do ekipy xD
moody pisze: 02 maja 2021, 17:28 posluchajcie ludzi ktorzy naprawde potrafia to robic i przestancie pierdolic, ze ekipa jest chwytliwa, bo tu pol dobrego refrenu ani melodii nie bylo
no właśnie tutaj mamy osoby, które naprawdę potrafią to robić, bo w projekt zaangażowani są bro, donatan i cleo
moody pisze: 02 maja 2021, 17:28 tak, przez jakis czas chlopaki od tpsow, kekow i quebonafidow beda was wytykac palcami, ale kurwa, taka jest cena bycia pionierem, trendsetterem. przeciez was to nie powinno ruszac, macie silna psychike jak psikutas bez s, pamietajcie ze to wy macie otwarte glowy, a inni dupe sraja niz wyzej maja czy cos tam. wielkie kurwa pozdro 2115
co najwyżej to takich jak ty można wytykać, że nadal siedzą mentalnie w latach 90 i rap to ma być brudna muzyka o ciężkim życiu na blokach

nawet nie wiesz, jak bardzo przestrzeliwujesz piszac, ze jestem fanem truskulu, czy rapu o ciezkim zyciu na blokach. w zyciu plyty smarka, peji czy innego tpsa nie przesluchalem. a bialego tunelu czy pana z twojego avatara jak najbardziej. po prostu nie jestem pierdolniety i jak odbijam od rapu i chce posluchac dobrego popu, to odpalam sobie np. the weeknd, a nie jakichs dukajacych przychlastow z ekipy

no i zdecyduj sie, bo z jednej strony beki z ekipy nie pozwalasz cisnac, bo bija jakies tam rekordy, a jednoczesnie szlakujesz mi tu szanownego pana zenona martyniuka, ktory rekordzikami ekipy to se dupe podciera i sprzedal 18 miliardow plyt
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

gdyby to było nieudolnym produktem to nie biliby rekordów

ja nie napisałem, że zenek martyniuk jest nieudolny, tylko że jego muzyka to cringe, więc nie wiem co ma na celu twoje porównanie :dunno:
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

ale serio, niektórzy tutaj naprawdę są toksyczni, chcą wyzwać ludzi, że im się podoba muzyka Friza, "jak ktoś śmie śmieć przy tym się bujać?"

przyszły snoby takie jak moody i ogłosiły wszem i wobec, że nie może nam się to podobać, nie możemy tego propsować, że wszyscy się mylimy, że tylko wydaje nam się, że to się nam podoba

paranoja
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Echh bo muzyka musi płynąć z serducha, jak np. u ryska riedla albo u ten typ mesa który tworzy Ambitna Sztukę i nawet książkę napisał, a nie jakąś radiowa papka i komercha ZENEK MARTYNIUK
W ogole kto to widział na komputerach muzykę robić, jebac, tylko The Prodigy spoko bo to czasy mojej młodości i jeden z nich umarl, co zawsze uszlachetnia
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

the weeknd slucha ja pierdole, jak chce sobie posluchac porzadnego popu to wlaczam kylie minogue, a nie jakas postac stworzona przez wielkie wytwornie plytowe. ogarnij sie moody
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
moody

dobra zmieniam na kylie minogue rzeczywiscie

ale nie badzcie juz snobami, nie wyzywajcie juz od bolu dupy, jaskiniowcow i zamknietych glow. tak jak napisal piernikowyskoczek - to paranoja ;(
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Z tego co wiem, co the weeknd nawet sobie sam tekstów nie pisze, jak to jest śpiewać cudze przemyślenia
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
moody

tez czytalem te ploty, ze ponoc friz mu pisze, ale na ile to sprawdzone - nie wiem. biorac pod uwage, ze friz robil tez bity dla balagana, trzeba przyznac, ze jest niewatpliwie utalentowany na wielu poziomach
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

piernikowyskoczek pisze: 03 maja 2021, 10:54 ale serio, niektórzy tutaj naprawdę są toksyczni, chcą wyzwać ludzi, że im się podoba muzyka Friza, "jak ktoś śmie śmieć przy tym się bujać?"
No a z drugiej strony, te same osoby, które bronią Friza potem piszą "haha jak możesz słuchać Kękę, Bonsona, czy innego Rycha w 2021 haha kwadratowe rymy, w ogóle beka z ciebie, że zwracasz uwagę na tekst" będąc na forum o kurwa rapie. Z słuchania ekipy się pośmiać nie można, bo zaraz 3 strony czytania o zamkniętych łbach, ale już jak ktoś słucha uliczników to można go cisnąć ku uciesze gawiedzi. Podwójne standardy forumka ostatnio mnie osłabiają.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2021, 11:21 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

moody to chyba Mixer że tak go boli że Ekipa robi fajną muzykę
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
baranek
Zbanowany

Post autor: baranek »

MalinowyJogurt pisze: 03 maja 2021, 11:19 ale już jak ktoś słucha uliczników to można go cisnąć ku uciesze gawiedzi. Podwójne standardy forumka ostatnio mnie osłabiają.
Bardzo trafnie
moody

kociao pisze: 03 maja 2021, 11:19 moody to chyba Mixer że tak go boli że Ekipa robi fajną muzykę
nie chce nawet strzelac kim ty jestes biorac pod uwage, ze w zadnym temacie tyle nie postujesz, co w tym. co cie tak boli, ze to sie moze komus nie podobac? :(

heh no odnosnie tej hipokryzji wspomnianej przez MalinowyJogurt 100% racji. tyle razy juz prosilem o niewyzywanie mnie od zamknietej glowy, truskula i jaskiniowca, a oni dalej to samo...to naprawde boli
Awatar użytkownika
kociao

Post autor: kociao »

moody, mnie nic a nic nie boli, to z Twoich postów ciągle wynika frustracja i zawiść że ktoś docenia twórczość Ekipy. Postowałbym więcej w innych tematach, problem w tym, że mało kto w 2021 robi lepszą muzykę od Ekipy :(
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

ksiazenieporzadek pisze: 03 maja 2021, 10:44 gdyby to było nieudolnym produktem to nie biliby rekordów

ja nie napisałem, że zenek martyniuk jest nieudolny, tylko że jego muzyka to cringe, więc nie wiem co ma na celu twoje porównanie :dunno:
To nie bije rekordów ze względu na muzykę tylko za całokształt swojej pracy na youtubie i ze względu na rozpoznawalny sukces, większość łebków marzy o byciu youtuberem i straszne jest to, że zamiast autorytetu rodziców mają jakiegoś friza za Boga, muzycznie to jest przeznaczone dla takich max 15latków i w sumie ok, ale kał jest to straszny, gdzie oni do martuniuków czy jakiegoś innego muzyka czy rapera no błagam, podoba się tutaj innym ok ,ale nie walcie hipokryzji. Wystarczy ,że wywalimy każdego z ekipy wsadzimy tam jakiegoś innego ziutka i 10 stron będzie o tym jakie to gówno.Ktoś tam dawał zdjęcie lodów od nich (widziałęm jakiś filmik jak za tym biegają to trzeba mieć ładnie mózg wyprany,żeby się przepychać po sklepach w bitwie zbrojen za lodami) i też się super sprzedają ,ale to nie znaczy, że są "dobre i najlepsze.". Obecnie oni mają taki pijar,że mogą sprzedać każdy syf , wystarczy tylko zawinąć to w papierek "ekipa" i po sprawie kasa sama się robi (no kto normalny by tak nie robił i nie ciągnął łatwego hajsu od głąbów)
Ostatnio zmieniony 03 maja 2021, 12:12 przez SiNi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

hehe kurwa napisalem frycz zamiast friz w temacie "ekipa friza" ale im dojebalem
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Nie no
Słaby ten nowy utwór
Pierwszy był sztos
A dalej już niestety słaboooo
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

@ART poprawione ,nie rozumiem czemu miałbym komuś "dojebywać"
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

emcess pisze: 03 maja 2021, 11:06kylie minogue, a nie jakas postac stworzona przez wielkie wytwornie plytowe
:lol: stock, aitken i waterman mogą mieć inne zdanie na ten temat
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
hwjsk

Re: Ekipa - SEZON 3 (2021)

Post autor: hwjsk »

....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 10:57 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

hayanawama pisze: 03 maja 2021, 12:58 wzorując się na nim można wynieść jakąś wizję normalnego życia
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ