+1, UEFA ma władze, niech ją teraz udowodni, dojebać dezerterom minusowe punkty w nowym sezonie, bany transferowe, brak pucharów przez rok, cokolwiek, frajerstwo stulecia dezerterujących
Superliga [DYSKUSJA]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Superliga [DYSKUSJA]
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2021, 20:46 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
wszystko by się udało gdyby nie te wścibskie kibice
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- Cz4rny1337
- Moderator
Ja chciałbym przypomnieć, ze były newsy ze kluby Super Ligi dostały od ręki od JP MORGAN po 200-300 mln euro pożyczki na dobrych warunkach, która nadal miała być aktualna nawet jak nie dojdzie do Super Ligi....
To był sprytny plan wielkich klubów na WYLESZCZECNIE GRUBASA
To był sprytny plan wielkich klubów na WYLESZCZECNIE GRUBASA

wut
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Breaking:
Only Tottenham Hotspur and Arsenal are left in the ESL as they can’t afford a lawyer. (@BetterCallSaul)
@up
poczytaj sobie o realizacji mundialu tam, jest masa artykułów w necie
Only Tottenham Hotspur and Arsenal are left in the ESL as they can’t afford a lawyer. (@BetterCallSaul)
Spoiler
Zadzwoń do Saula
poczytaj sobie o realizacji mundialu tam, jest masa artykułów w necie
Kocham, pozdrawiam
Jak to jebnie to ja pierdole, beka roku 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Spoiler

-
genocidegeneral
- Cz4rny1337
- Moderator
Znaczy z jednej strony spoko, z drugiej kibice wspierający kurwa uefe i fife to tez ananasy

Radio SER podaje, że na razie nikt nie opuścił Superligi, a założyciele na razie zwołali na wieczór zebranie. Wywiad z Florentino pozostaje zaplanowany na 23:30.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Mi się nie chce wierzyć, że takie kurwa dzbany rządzą Chelsea i Man City, że wjebali się do takiego projektu, a po dwóch dniach chcą wyjść
Raczej powinni liczyć się z krytyką. No zobaczymy.
-
MalinowyJogurt
Ale Boniek trafił z datą zostanie wiceprezydentem UEFA XD
No tak będzie bo wielki Florentino Perez tak powiedział!!!nihil Novi pisze: ↑20 kwie 2021, 20:38 Jeśli te tweety to prawda, to niestety ale piłka umrze śmiercią naturalna za jakieś 10 - 20 lat.
jebac to kurestwo co sie walsnie dowiedzialem o nim ale tez polewe mam z kibicow co sie teraz obudzili i larum podnosza jak to od lat w takim kierunku zmierzalo i teraz tylko wprost burzeje powiedzieli ze w pizdzie maja ten sport i w sumie to tylko flota wazna against modern football od zawsze na zawsze jebac to jak i lodzenie uefie pila sie skonczyla w 1950 pzdr
- nihil Novi
Nie. Jak ktoś patrzy krótkowzrocznie to ok - futbol ma się dobrze. Jak ktoś potrafi dostrzec szersza perspektywę to wnioski są oczywiste - futbol w obecnej formie nie przetrwa dłużej aniżeli 10 - 20 lat.
Sensei życia
Kurwa jak czyam te wiadomości wszystkie co wrzucacie z twittera to mam wrażenie, że to jakieś prima aprillis
Ale sie odpierdala. Sam nie wspieram jakoś mocno tego, ale wolę to niż UEFE, także o ile nie wróci to do starej fomuły z podkulonym ogonem to zapowiada się ciekawy okres
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia