Teraz też są
Superliga [DYSKUSJA]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Superliga [DYSKUSJA]
5 drużyn dobierana na jakiej zasadzie? Skoro masz już 6 zespołów z PL to pasuje dać miejsce komuś z innej ligi i co cała reszta klubów z Anglii ma się gdzieś pocałować bo nie należą do elity? To wszystko póki co opiera się na takich śmiesznych założeniach, że jestem w szoku ile osób tutaj to popiera XDksiazenieporzadek pisze: ↑19 kwie 2021, 13:38no to będzie 5 takich drużynjefecito pisze: ↑19 kwie 2021, 13:37 No i co z tego, że nikt z mniejszych klubów nie wygrał LM w ostatnich nie wiem 15 latach? Dobrze wiecie, że nie o to chodzi, jak zaproponujecie klubowi pokroju Porto, Ajax do wyboru grę w LM lub LE to zawsze wybiorą LM pomimo tego, że mają zdecydowanie większe szanse na wygranie Ligi Europejskiej, ale ważniejsza jest możliwość RYWALIZACJI z najlepszymi (i większa kasa).
a to z rywalizacją to xD oczywiście, że wybiorą LM bo większa kasa
aha i dla jasności bez Bayernu i PSG to chuj nie żadna super liga jak nie uwzględnia dwóch topowych drużyn na świecie
-
ksiazenieporzadek
no nie wiemy jakie to mają być zasady, dlatego może z takim osądzaniem poczekajmy do szczegółów odnośnie zapraszanych drużyn, na obecną chwilę jest info, że 5 slotów na zaproszenie
bayern i psg sami odrzucili udział, na kolanach będą prosili, żeby ich wzięli tam
bayern i psg sami odrzucili udział, na kolanach będą prosili, żeby ich wzięli tam
poza tym zawsze jest liga mistrzów cnie, taki west ham z tego sezonu może sobie powalczyć o wygraną tam, to dalej będzie boost pieniężny i wizerunkowy
trochę musieliby wyjaśnić żebym w całości popierał ideę superligi, ale jebać tych skorumpowanych psów z uefy, wszystko co wychodzi im na przeciw mnie cieszy
trochę musieliby wyjaśnić żebym w całości popierał ideę superligi, ale jebać tych skorumpowanych psów z uefy, wszystko co wychodzi im na przeciw mnie cieszy
-
genocidegeneral
przecież Real tak gra już teraz, ostatnio zaczęli sezon 17 sierpnia i do Bożego Narodzenia mieli chyba 7 przerw dłuższych niż 3-4 dni, w tym trzy dwutygodniowe na zgrupowania reprezentacjiksiazenieporzadek pisze: ↑19 kwie 2021, 13:37 a co to za problem grać jesienią co tydzień w środku tygodnia, skoro chcą zaczynać od sierpnia już?
ale w sumie można im tam wjebać dodatkowe mecze, wtedy szpital będzie tam taki, że nawet ja spełnię swoje dziecięce marzenie o zagraniu w białym trykocie
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
No to teraz gIgAnCi za 3x taką kasę w portfelach będą musieli mieć w kadrze nie 13-14 konkurencyjnych zawodników do grania z marszu w pierwszym składzie, a 18-19.
mysle ze nie zachowaja sie stare nazwy klubow i beda nadane jednolite nazwy cos jak w amerykanskich ligach
ja bede kibicowal London Yankees
ja bede kibicowal London Yankees
- Cz4rny1337
- Moderator
Our survey of football fans for @BBCSport at the end of 2020 found support for a European Super League is driven primarily by younger fans.
Overall
Happy 30%
Unhappy 40%
18-34
Happy 48%
Unhappy 18%
55+
Happy 10%
Unhappy 63%

Overall
Happy 30%
Unhappy 40%
18-34
Happy 48%
Unhappy 18%
55+
Happy 10%
Unhappy 63%
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 14:44 przez Cz4rny1337, łącznie zmieniany 2 razy.

Barcelona Bulls by podeszlo
albo Milan Heat
albo Milan Heat
kluby założycielskie podpisały kontrakt na 23 lata z super ligą
- Cz4rny1337
- Moderator
tak tylko Wam rzuce do przemyslenia, ze Fifa forsowała i proponowała organizacje Afrykańskiej Super Ligi kuszac druzyny 20 mln dolarow
hmmm
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
[Financial Times] The Super League’s organisers have held early discussions with broadcasters about the competition seeking to secure deals with likes of Amazon, Facebook, Disney and Comcast-owned Sky that would raise annual revenues worth €4bn a year, roughly double the amount earned by CL
Disney Super League - prawdziwy puchar myszki miki
hmmm
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
[Financial Times] The Super League’s organisers have held early discussions with broadcasters about the competition seeking to secure deals with likes of Amazon, Facebook, Disney and Comcast-owned Sky that would raise annual revenues worth €4bn a year, roughly double the amount earned by CL
Disney Super League - prawdziwy puchar myszki miki

-
ksiazenieporzadek
to zorganizują sobie własne mistrzostwa, perez powiedział że da radę zrobić 
- Cz4rny1337
- Moderator
mnie ciekawi na ile beda chcieli w zasadach gry majstrowac
np:
- polowy po 30 minut
- aut kopany
- karne jak kiedys w MLS
- lotne zmiany
- mozliwosc 5 zmian na stale i duze lawki
i teraz pomyslmy, ze te nowe tryby z Fifki to byl test przed super liga, wiec np. bramki x2 zza pola, albo zmienna wartosc kazdej bramki xD
np:
- polowy po 30 minut
- aut kopany
- karne jak kiedys w MLS
- lotne zmiany
- mozliwosc 5 zmian na stale i duze lawki
i teraz pomyslmy, ze te nowe tryby z Fifki to byl test przed super liga, wiec np. bramki x2 zza pola, albo zmienna wartosc kazdej bramki xD

O jakby z zasadami pokombinowali, to bym zaczął piłkę oglądać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji