Superliga [DYSKUSJA]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- nihil Novi
-
genocidegeneral
Re: Superliga [DYSKUSJA]
Cyk do gabloty i dołączamy do superligi xPMike Keegan: UEFA zwołała spotkanie kryzysowe na jutro, w którym ma paść decyzja o natychmiastowym wykluczeniu klubów Superligi z obecnej edycji LM. Oznaczałoby to przyznanie Pucharu PSG.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Cz4rny1337
- Moderator
https://www.imust.org.uk/Blog/Entry/mus ... e-proposal
https://www.mancityosc.com/post/european-super-league
pewnie niedługo dołączy reszta, no dzieje się panowie, dzieje się, a myślałem, że poprzedni rok był popierdolony z covidową przerwą
https://www.mancityosc.com/post/european-super-league
pewnie niedługo dołączy reszta, no dzieje się panowie, dzieje się, a myślałem, że poprzedni rok był popierdolony z covidową przerwą
-
genocidegeneral
Czy to koniec meczów z komentarzem Ferdka i Engela?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
przecież te stowarzyszenia mogą jedynie wypierdalać
największy kapitał i tak przecież nie leży w tych lokalnych kółkach tylko gdzieś w Stanach czy innych Chinach
największy kapitał i tak przecież nie leży w tych lokalnych kółkach tylko gdzieś w Stanach czy innych Chinach
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 1:37 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
jak mozna to propsowac? europejska piłka traci sens, konczy sie rozumienie sportu zawodowego jaki znamy, zaczyna bycie produktem podyktowanym jedynie cyframi w excelu, boli mnie serce
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
UEFA nie będzie miała jaj żeby zbanować wielkie kluby z rozgrywek krajowych, bo o to się tylko rozchodzi, chuj wbity w nudną LM, wszyscy i tak czekają na wiosenne mecze pucharowe. Kluby zawsze mogą stworzyć swoje ligi krajowe i zaprosić resztę drużyn.
Jak dla mnie UEFA musi się dogadać bo zostanie z chujem w ręku, bogacze będą bogatsi i to oni będą sobie ustalać co i jak, a nie UEFA. Przewiduję śmierć reprezentacji.
Sama Superliga jest ok, stała liczba "grubasów" plus 5 nowych drużyn co roku nie wygląda źle.
Jak dla mnie UEFA musi się dogadać bo zostanie z chujem w ręku, bogacze będą bogatsi i to oni będą sobie ustalać co i jak, a nie UEFA. Przewiduję śmierć reprezentacji.
Sama Superliga jest ok, stała liczba "grubasów" plus 5 nowych drużyn co roku nie wygląda źle.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 1:38 przez boixos, łącznie zmieniany 1 raz.
no to chyba najbardziej prawdopodobna opcja teraz to że ligi krajowe przeproszą się ze swoimi głównymi źródłami dochodu, a uefa zasłużenie pójdzie się pierdolić co
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 1:41 przez neks, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem strasznie zmieszany z jednej strony jebac te lige ale z drugiej strony jebac uefa ahhh jebac to
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
-
FÜRDIEGANG
To jest pucz stulecia xD
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
up^ no faktycznie arsenal to taki grubas od tylu lat? co ze wszystkimi małymi klubami z marzeniami? juz nigdy nie powtorzy sie historia malagi, leicesteru, juz nigdy zadna druzyna nie dostanie wpierdolu od ludogorca razagad, juz zaden polak procz lewego i szczesnego nie zagra w najbardziej prestizowych rozgrywkach, to jest zamiana w NBA czy NFL tylko 10x gorsza, bo tam to jest traktowane jak dobro narodowe i komisja czuwa i wypracowała przez dziesiątki lat odopowiednie systemy równowagi, tutaj to bedzie calkowity odjazd od całej pozostałej piłki światowej, to nie bedzie pilka kibicow na stadionach kupujacych koszulki, pilka lokalnej spolecznosci, tylko pilka w aplikacji DAZN na smartphonie za 7,99pln miesiecznie, ktora beda ogladac chinole i hindusi w przerwie miedzy składaniem układów scalonych
- TruthTeller
O chuj
timing na ogłoszenie był dziwny, ale tu widzę wojna na calego
Kurwa gościu, wysrać się na ludzi którzy kibicują swoim klubom od pokoleń w imię jakichś randomów z USA? Ty jesteś trzeźwy w ogóle?instinkt pisze:przecież te stowarzyszenia mogą jedynie wypierdalać
Nie mówiąc już w ogóle o odebraniu słabym klubom po pierwsze marzeń na przeżycie pięknej piłkarskiej przygody oraz udziału w zyskach z rozgrywek europejskich. Nawet jak te kluby pozostaną w ligach to dojeżdżanie reszcie ligi będzie teraz w 10x tempie z takimi dochodami, kretyznim. O tym, że taki Celtic, Slavia czy Benfica już nigdy nie zagrają z Realem czy Manchesterem to w ogóle nie wspomnę.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 1:46 przez wst, łącznie zmieniany 2 razy.
do tej pory to było połączenie 'byznesu' ze sportem, teraz zostanie już tylko byznes, zmiana jest dziejowa i dotknie każdy klub w każdym zakątku świata, bo zmieni całkowicie sposób myślenia o piłce moim zdaniem
I co z tego? To jest argument za tym żeby cieszyć się z uśmiercania sportu i rywalizacji słabych z silnymi?instinkt pisze:przecież to jest byznes gościu
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka