Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Sentino

Post autor: Jose »

Tbh to gorsze u Koldiego na instalatory jest propsowanie Keke (chyba ze krzyczy w tle, że to gowno, bo wyłączyłem dźwięk)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Komu on się chce kurwa przypodobać takimi wpisami? Na pewno nie mi!!

Wielkie 5 dla Was

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

Jose pisze: 08 kwie 2021, 22:03 Tbh to gorsze u Koldiego na instalatory jest propsowanie Keke (chyba ze krzyczy w tle, że to gowno, bo wyłączyłem dźwięk)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
to był keke x chris carson który jest koldiego bdb koleżką
Awatar użytkownika
widzeszalenstwo

Post autor: widzeszalenstwo »

Koldi to jest polski KęKę, odkąd odstawił używki nie ma nic ciekawego do zaoferowania
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Propsować stepy zabierające Sento muzykę to jak propsować komornika zabierającego dziecku zabawkę
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

Mi przekonywanie sie do Sentino zajelo troche czasu ale to w glownej mierze przez eksyperymenty ze spiewem rodzimych raperow ,wycia,darcie ryja piskliwym gloses,autotune ze az mdli a juz odpal ze spiewaniem VNM ato bylo cos do dzis trudnego do zrozumienia,ja np przestalem go sluchac w trakcie 2 plyty gdzie mimo krytyki stwierdzil ze wezmie lekce spiewu i bedzie git, ale jak traktowac powaznie goscia ktory na zwwotkach bragga i hustelrka a pozniej wlaczal teledysk a wiadmo ze przez ta blizne ma specyficzna mimiike i nagle zaczyna robic glupie miny i wydawac z siebie te dzwieki,przeciez on wygladal jak lekko uposledzony ktory moze sobie pospiewac w ramach akcji przeciwko wykluczeniom spolecznym, I nagle zapoznajesz sie z numerami Sentini,dla mnie jego najmocniejsza strona jest uniwersalnosc Szampana do reki,Ulice sa Zimne,Tabu,Vitalij czu teraz bardziej te latynoskie. Dla mnie on moglby tylko refreny spiewac w innej skali ale mialem tak podobnie z DMX ,wbitka do auta na trasie moglyby lecie same refreny z tym glosem i charyzma
Smigasz fura na pelnej playlista zaczyna sie od Ruff Ryder,pozniej wjezdza Vitalij a po nich ktos ci puszcza VNMA i Fly bejbi fly :lol:
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2021, 23:29 przez GoodStuff, łącznie zmieniany 1 raz.
dutchie

Post autor: dutchie »

niech ten chłop coś w końcu nagra na tych klakierów, przecież tam drzemie taki potencjał, że aż ciężko w to uwierzyć
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Haha koldi nagrywa remix państwo w państwie gdzie brzmi jak ułomny brat Sebastiana. Co więcej sprawia wrażenie ze POLSKA JĘZYK TRUDNA. I na dodatek propsuje wylęgarnie zbukow czy innego gowna :bowdown:
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Przecież jeszcze z dwa dni i powstanie "Dawid Szynol ver diss" gdzie beda linijki:
Taki i owaki DAWID SZYNOL
On zrobil to i to DAWID SZYNOL
Kasztanem i bezbekiem jest Michał Bezczel
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

koldi propsujący step rekords wtf co jest kurwa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
JVCORE

Post autor: JVCORE »

FruitOffTheWall pisze: 08 kwie 2021, 23:57 koldi propsujący step rekords wtf co jest kurwa
Koldi nagrał teraz z paluchem wiec wiesz
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Koldi ale ty żeś mnie teraz nie zaimponował.
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Zwyczajna zazdrość, kiedy sebek królował w Warszawie to koldi palił scene z tombem pod Vitkacem. Inna liga.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

no niestety malo kto sie poznal na rapie koldiego, jesli chce jeszcze cos uszczknąć z tego tortu to musi robić takie poniżające, desperackie ruchy jak featy z bedoesem, paluchem a teraz to. a nawet jak to nie wypali, to zawsze bedzie mogl strugac prawilniaka na miescie - bo kopanie czlowieka bedacego w dołku jest zawsze mile widziane w tym środowisku
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Mało kto się poznał poznał, to powinien stanąć za underdogiem, skoro sam nim jest. Wybrał pociąg do którego wsiadły większe nazwiska, zachowanie podłe, człowieka (takiej legendy podziemia jakby tu nie patrzeć) niegodne.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

DawidSzynol pisze: 08 kwie 2021, 20:12 Macie 24 godziny na usunięcie wszystkich tematów związanych z Sentino.

Pozdrawiam,
Dawid Szynol.
Witamy w naszych skromnych progach Dawidzie!
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Śmiechy śmiechami, ale zostało jakieś 10 godzin, nie wiem na co czeka administracja.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

kuuurcze takie tematy trzeba usunac bo zakaz jest :(
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

siemano siemano Dawid Szynol z tej strony, one man army, dzisiaj była wizyta w Sicarios, za pisanie takich rzeczy na instastory - wykasujesz to, przeprosisz. Druga sprawa - Sentino od dzisiaj nie gra w Polsce koncertów - Z A K A Z. Trzecia sprawa rozliczasz sie ze mną za ciuchy i to ci obiecuje grubo będziesz becelował. TO JEST PRAWDA, i jeżeli nie będą przeprosin dzisiaj zrobionych jutro znowu wizyta, elo
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
ODPOWIEDZ