ksxn pisze: ↑30 mar 2021, 18:05
o czym ty pierdolisz typie, problem od 2013 do 2019 ani razu nie zawiodl, to jesli uwazasz 6 lat za "poczatek przygody" to pozdro
Typie ja stanąłem w obronie Problemu, a początek przygody było w stronę Maty.
zielony pisze: ↑30 mar 2021, 18:08
Typie ja stanąłem w obronie Problemu, a początek przygody było w stronę Maty.
no wlasnie o to mi chodzi, ze wydawali co roku produkcje na miare plyt roku, wiec co ma do tego plodnosc? nagle zaczeli nagrywac totalna chujnie, o ktorej wszyscy zapomna, a taki mata jednym trackiem wpierdala fight club jak chce
zielony pisze: ↑30 mar 2021, 18:14
Im dłużej raper jest raperem tym jest chujowszym raperem
Wszystko jasne:
Zadebiutował w 2004 roku solowym nielegalem pt. Życie jest piękne. Wcześniej rapował gościnnie na wydanych w 2003 roku nielegalach: Kubiszewa i Edasa – Ślad oraz formacji KnockOut – Kolejny epizod – druga runda
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Jose pisze: ↑30 mar 2021, 18:20
Zadebiutował w 2004 roku solowym nielegalem pt. Życie jest piękne. Wcześniej rapował gościnnie na wydanych w 2003 roku nielegalach: Kubiszewa i Edasa – Ślad oraz formacji KnockOut – Kolejny epizod – druga runda
ogolnie go nie lubie maty bo troche ma zbyt pedalski vibe jego muzyka ale to akurat jest dojebane, tak z 80% elementow klipu kozackie ale czasem jakies zjebane momenty sie trafily no ale ogolnie props duzy
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Jako hejter Maty bije
Powazne pytanie czy brzmi czy tvp odniesie sie dzis czy jutro
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zielony pisze: ↑30 mar 2021, 18:18
No ale zajebałeś jeszcze większy skrót myślowy bo czego oni sie mają uczyć od takiego młokosa? Ale nie ważne pozdro mordziaty
no przeciez wiadomo, ze oskar od nikogo uczyc sie nie musi, nie raz to udowodnil i (mam nadzieje) nie raz udowodni, natomiast gdybym zaczal swoja przygode z problemem od najnowszego materialu: szybciutko zapomnialbym o tym skladzie. taki lisc na odmulke im sie nalezy, dlatego napisalem taka wiadomosc odnosnie problemu. pzdr.
a co do maty jeszcze to sie balem o jego nowe solowe rzeczy po ostatnich dosyc miernych featach, ale jest wykurwiscie, czekam na plyte