Mata z milionem słuchaczy na Spotify!
To kolejny streamingowy sukces Michała po tym, jak niedawno "100 dni do matury" przekroczyło liczbę 100 milionów odtworzeń, właśnie na Spotify. Gratulujemy i czekamy na drugą bańkę!
Sprawdźcie kompletną playlistę Maty, gdzie znajdziecie wszystkie solowe kawałki oraz te, w których udzielił się gościnnie: https://spoti.fi/335ki3l
Ja tam go lubię, pobawi sie chwile tym hiphopem potem tata mu znajdzie jakąś ogarniętą laseczkę z balu debiutantek plus spokojną posadkę i bedzie sobie wmawiał że jest drugim Eis-em.
ipk pisze: ↑30 lip 2020, 15:10
Ja tam go lubię, pobawi sie chwile tym hiphopem potem tata mu znajdzie jakąś ogarniętą laseczkę z balu debiutantek plus spokojną posadkę i bedzie sobie wmawiał że jest drugim Eis-em.
Absolutnie tego nie hejtuję, jestem ciekaw tylko ile jeszcze będzie się ślizgał na tym temacie matury. Sam już rok po, ciekawi mnie jaki kierunek obierze teraz, bo przecież wiecznie o liceum nawijał nie będzie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Trafił się na mainstream bogaty dzieciok który jest ciekawą losowanką w nagrywkach ale znalazł swój luźny styl i potrafi zaskoczyć raz na rok .
Czekam na następną płytę Mata