Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 20:48 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ksiazenieporzadek
psg marne, ale barcelona jeszcze gorsze
oczywiscie jak co sezon: dembele to nie wiadomo co robi na tym poziomie, busquets ma tyle samo lat co dąb bartek, messi wymięka w ciężkim momencie, griezmann nadal na lotnisku w madrycie
oczywiscie jak co sezon: dembele to nie wiadomo co robi na tym poziomie, busquets ma tyle samo lat co dąb bartek, messi wymięka w ciężkim momencie, griezmann nadal na lotnisku w madrycie
szkoda tego lipska, mieli fajne okazje
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

o niebo lepiej wygląda gra z Fabinho na 6 i Thiago ustawionym wyżej, oby tak do końca sezonu
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 20:48 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 20:49 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie no weźże jak tam piątka powinna być
ja pierdole stary przestan sie podniecac jakims kuponem, odpaliles konto na sts i chyba z 10 postow o tym juz dzis widzialem, a i tak stawiasz randomowe rzeczy i ruskiego pingponga, do fortuny cie to nie zaprowadzi
Po to jest ten temat, żeby sobie jebnąć bowdowna

Ja np stawiam kupony raczej z topowych lig śledząc je od x lat a potem wchodzi co do czego, wchodzę w moje kupony na fortunie a tam kurwa czerwony krzyżyk za czerwonym krzyżykiem XD najlepsze kupony lepiłem na kacu albo grając w livelige sts
XDDDDDDDDDDD
btw Cracovia ze Ślaskiem takie gówno zagrali, że aż ucieszyło mnie, gdy mi net padł (ale gol Hanki ładny ładniusi)
btw Cracovia ze Ślaskiem takie gówno zagrali, że aż ucieszyło mnie, gdy mi net padł (ale gol Hanki ładny ładniusi)
Spoiler
TMOBILE TY KURWO
- ebismolarek
@@Cz4rny1337 Havertz dzis jako napadzior?
Chelsea zajebisty składzik, w końcu pulisic od pierwszych
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

no ale 4 z tyłu w końcu, natomiast Pulisic jest w fatalnej formie i ponoć chce odejść latem, więc no niech się pokaże