Drake - Certified Lover Boy (2021)
Re: Drake - Certified Lover Boy (TBA)
Przecież nawet taki Scorpion jest dobrym materiałem, gdyby wypierdolić kilka traków to liczyłbym tylko bowdowny w temacie o płycie. Mówienie, że skończył się muzycznie po 2014 roku to jakaś beka, IYRTITL z 2015 albo Dark Lane Demo Tapes z 2020 jest słabe?
Re: Drake - Certified Lover Boy (01/2021)
"iyrtitl" luty 2015, więc powstało pewnie w całości w 2014, nie widzę sprzeczności
"dark lane demo tapes" ma z dwa dobre numery
ogólnie ja to i "more life" osobiście lubię, ale nie przeszkadza mi w przyznaniu racji tezie, że drake swój artystyczny peak ma już zdecydowanie za sobą
"dark lane demo tapes" ma z dwa dobre numery
ogólnie ja to i "more life" osobiście lubię, ale nie przeszkadza mi w przyznaniu racji tezie, że drake swój artystyczny peak ma już zdecydowanie za sobą
IYRTITL powstało w 2014 stąd ta data, ale i tak uważam że ten album to mocny przehype
WATTBA natomiast to jest album Future'a z dogranymi zwrotkami Drake ewidentnie przecież, mimo że lubie ten projekt to Drake jest tam totalnie na doczepke i bardziej przeszkadza niż pomaga
Views i More Life to podobny kaliber, niby dość przyjemne w odsłuchu ale ogólnie to
More Life oczywiście troche lepsze, ale to głównie przez to że kilku gości zrobiło robote
Scorpion i DLDT to T R A G E D I A
różnica między nimi jest taka że DLDT nie jest tak napompowane, ale nic więcej pozytywnego nie można na temat tego wydawnictwa powiedzieć
najlepszy jego release w ostatnich 5 latach BY FAR to Care Package co o czymś świadczy
Drake może nagrać jeszcze album który będzie ciekawy dla ludzi którzy sprawdzają coś więcej niż playki spotify, problem w tym że nie wiem czy dostanie na to pozwolenie bo jest to raczej nieopłacalne co pokazuje mimo że totalnie chujowe to z pozytywną zmianą bo troche krótsze DLDT które nie wbiło nawet na #1 Bilboardu
WATTBA natomiast to jest album Future'a z dogranymi zwrotkami Drake ewidentnie przecież, mimo że lubie ten projekt to Drake jest tam totalnie na doczepke i bardziej przeszkadza niż pomaga
Views i More Life to podobny kaliber, niby dość przyjemne w odsłuchu ale ogólnie to
More Life oczywiście troche lepsze, ale to głównie przez to że kilku gości zrobiło robote
Scorpion i DLDT to T R A G E D I A
różnica między nimi jest taka że DLDT nie jest tak napompowane, ale nic więcej pozytywnego nie można na temat tego wydawnictwa powiedzieć
najlepszy jego release w ostatnich 5 latach BY FAR to Care Package co o czymś świadczy
Drake może nagrać jeszcze album który będzie ciekawy dla ludzi którzy sprawdzają coś więcej niż playki spotify, problem w tym że nie wiem czy dostanie na to pozwolenie bo jest to raczej nieopłacalne co pokazuje mimo że totalnie chujowe to z pozytywną zmianą bo troche krótsze DLDT które nie wbiło nawet na #1 Bilboardu
przecież masz linki do ryma/lasta w podpisie i tegoroczną liste w odpowiednim temacie na forumku
niestety nie wyjdzie w styczniu

Spoiler

ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
Ale z niego jest pizda, rozumiem ze ktoś mu zmarł ale znając życie to ta płyta nie jest jeszcze gotowa... no trudno poczeka się jeszcze troche
To było do przewidzenia. Za cicho było o tym albumie. Niech puści najpierw jakiś singiel lepiej.
Kiedy on ostatni raz wydał coś dobrego, żeby na to czekać?
views było mega
scorpion i dldt jako wykurwiście nudne albumy miały fajne single
scorpion i dldt jako wykurwiście nudne albumy miały fajne single
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
DLDT jest bardzo przyjemnym albumem
- Rafał81000
Drake nie puszczał kiedyś materiału z takim tytułem? Wyszukałem na spotify ale wyszło mi tylko "Drake Simp Hours" 
e: ok, to jest Scary Hours 2, na jedynce był Gods Plan i Diplomatic Immunity. Czyli można się jakiegoś maxi singla spodziewać
e: ok, to jest Scary Hours 2, na jedynce był Gods Plan i Diplomatic Immunity. Czyli można się jakiegoś maxi singla spodziewać
możesz mi mówić daquan
Nooo te ostatnie albumy to gówno nudne przeokrutnie. W sumie ładnie to podsumował kolega instinkt. Oczywiście Drake siedzi na tronie rapowego królestwa zaraz obok innych dobrych raperów za swoją twórczość. Jak zawsze sprawdzam wszystko JayZ, Eminema, Kendricka, Future i innych i ile razy bym sie nie zawiódł to ich najlepsze dokonania są jak pomnik. Nie wiem zawsze śmieszą mnie fani którzy po kilku słabszych lp piszą że np. Nas to gówno
.
no, ale Dark Lane Demo Tapes nazwać tragedią mógł tylko kolega instinkt który pochwalił w tym dziale dwa albumy na 4 lata
More Life też było dobre. Bardzo często słucham.
I nie mówcie, że tylko dzięki featom bo takie Do Not Disturb to klasyczny Drake.
I nie mówcie, że tylko dzięki featom bo takie Do Not Disturb to klasyczny Drake.
Każdy z tych albumów ma po kilka fajnych kawałków. Już przecież nie twierdze że Drake to taki słabiak że tego zrobić nie umie 
- Rafał81000
Czyli to jest ten kawałek ze snippetu, który wrzucałem ostatnio.
niby spoko te What's Next ale czegos w tym numerze brakuje
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay