Young Leosia
Re: Young Leosia
spokojne - wojne
koleżanki - hulanki
czyli przynajmniej teksty sobie pisze sama xD
ale ten bicik to mi leży nawet
koleżanki - hulanki
czyli przynajmniej teksty sobie pisze sama xD
ale ten bicik to mi leży nawet
- Moltisanti
Zaraz ktoś przyjdzie i ci napisze że to tak specjalnie i nie rozumiesz tego s T y L u bo w stanach jakis murzyn ostatnio zrymowal nigga z nigga
Ale mi się odechciewa słuchać rapu jak widzę takie stworzenia i dodatkowo wiem, że minimalnym nakładem sił Żabson wypromuje ją do poziomu samodzielnego robienia baniek pod kawałkami i grania koncertów.
>bądź znanym raperem
>wybierz ziomka z ekipy
>'słuchaj, nagrywamy ci płytę ok'
>może nie umieć rapować, oni nawet tego nie sprawdzają
>nagrywasz z nim trzy featuringi w miesiąc i crossujesz na instagramie
>po drugim tracku kolega zaczyna mieć własnych fanów
>po trzecim newonce wrzuca kolegę do zestawienia top25 raperów dekady
>profit
>bądź znanym raperem
>wybierz ziomka z ekipy
>'słuchaj, nagrywamy ci płytę ok'
>może nie umieć rapować, oni nawet tego nie sprawdzają
>nagrywasz z nim trzy featuringi w miesiąc i crossujesz na instagramie
>po drugim tracku kolega zaczyna mieć własnych fanów
>po trzecim newonce wrzuca kolegę do zestawienia top25 raperów dekady
>profit
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- OmarStooleyman
Cytując krula "Rynek zweryfikuje"Ale mi się odechciewa słuchać rapu jak widzę takie stworzenia i dodatkowo wiem, że minimalnym nakładem sił Żabson wypromuje ją do poziomu samodzielnego robienia baniek pod kawałkami i grania koncertów.
Na każdą taką Young Leosię powstanie undegroundowy odpowiednik, jako reakcja na ch*jozę panującą w mainstreamie.
Ten rak toczy się w PLHH odkąd Sebusie się kapnęli, że na bluzach i rapach można kosić niezłą pengę. Te wszystkie raki od Stepów czy Stopro, kto jeszcze o nich pamięta? Każdy chwili swoje 5 minut i zostanie zastąpiony przez młodszego, jeszcze bardziej edgy cukierkowego klona.
Ale gówno obesrane. Polski HH w tym roku przebija granice żenady. Jest już gorzej niż hiphopolo a Żaby, Bedoesy i Szpaki nie powiedziały jeszcze ostatniego słowa 
Young Leosia > Kara
Beka z tych rymowanek jak w szkole podstawowej, ale potencjał komercyjny to ma i nie ma wątpliwości, że Żapson zrobi z niej gwiazdkę kilku sezonów. A swoją drogą, czy ktoś jeszcze pamięta o Zui, która istniała tylko dopóki była dupą Białasa, a później słuch o niej zaginął?
Beka z tych rymowanek jak w szkole podstawowej, ale potencjał komercyjny to ma i nie ma wątpliwości, że Żapson zrobi z niej gwiazdkę kilku sezonów. A swoją drogą, czy ktoś jeszcze pamięta o Zui, która istniała tylko dopóki była dupą Białasa, a później słuch o niej zaginął?
OK boomer.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Nice try, bo jakoś nie mam problemu z słuchaniem aktualnej Margaret.
Po prostu Young Leosia to gówno obesrane, pozostali wymienieni również. No może za wyjątkiem Żabsona który miał przebłyski na Internaziomalu ale przez takie akcje jak promowanie Leosi ląduje w tym szacowny gronie.
Pamiętaj, że to biznes, więc tym bardziej props dla Żabsona jak z takiego gówna zrobi produkt, dzięki któremu zrobi niezłą siopę.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
zaczynam rozumieć o co chodzi typeczkom co się bujają słuchając że ktoś im pannę obraca, widocznie mają w to wyjebane dopóki ktoś robi na tym siano xD
Jak uważam, żę jAg notorycznie propsuje jakiś syf, tak tutaj chyba rozumiem co ma na myśli. Ziomek propsuje Ząbsona za ruchy, bo skoro promuje coś, co przynosi zyski to znaczy, że odnosi sukces i chuj. A to, że promuje jakieś gówno to z jego perspektywy nie musi być istotne, skoro przynosi zyski 
- OmarStooleyman
Zrozumiałbym to podejście, gdyby to było forum bankier.pl, a nie ślizgawka, gdzie raczej są ludzie którzy lubią/interesują się/kochają PLHH a nie pałują się do jakichś turbo komercyjnych projektów.
Chyba, że weszliśmy już na poziom, gdzie wszystkim już wszystko jedno i liczy się tylko kto zbije na tym więcej hajsu/wyświetleń.
W takim przypadku raperzy aktywni w socjalach powinni robić tutoriale "5 sposóbów na pracę domową" i zamykamy ten biznes w pizdu. Szkoda robić muzyki, za dużo zachodu, jakieś bity trzeba robić czy kupować, zwrotki wymyślać. Tak zarobią więcej siana.
To fantastycznie. Im więcej ludzi którym odechciewa się słuchać rapu przez takie stworzenia, tym mniej zamkniętych głów wśród słuchaczy rapu
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
nie tak ostro młody
- Moltisanti
I to jest problem, że polski słuchacz ma otwartą głowę na chujowy rap
to bedzie w radiu lecieć
I bardzo dobrze że będzie lecieć w radio.
Zabawne że większość z was jest od dawna osobami dorosłymi, a dalej przesadnie przeżywacie takie anomalie na polskiej scenie muzycznej, jak jacyś truskule(nieudacznicy robole co połowa ich życia to hiphop xd) z 2010 roku XD. Ja przesłuchałem całe, nie przeszkadza mi istnienie tej artystki i to co robi, po prostu do tego nigdy nie wrócę
, pozdro sicarios 
Zabawne że większość z was jest od dawna osobami dorosłymi, a dalej przesadnie przeżywacie takie anomalie na polskiej scenie muzycznej, jak jacyś truskule(nieudacznicy robole co połowa ich życia to hiphop xd) z 2010 roku XD. Ja przesłuchałem całe, nie przeszkadza mi istnienie tej artystki i to co robi, po prostu do tego nigdy nie wrócę
Ja mam tak samo. Nigdy nie dałem łapki w dół piosence która mi się nie podoba, poprostu mam to w chuju. Tak samo nie boli mnie to że kawałek który uważam za chujowy ma 10 milionow wyświetlen. To też mam w chuju. Boli was że young leosia chce uczciwie zarobić? pzdr