Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

FÜRDIEGANG

Re: Fifa

Post autor: FÜRDIEGANG »

Sprzedawal ktos coinsy poza supercoins bo tam niska stawka? Moze jakas zagraniczna strona?

Moze macie jakies protipy jak bezpiecznie te coinsy przelewac? To sam bym je opchnął xD
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

FÜRDIEGANG pisze: 02 lut 2021, 13:51 stawka? Moze jakas zagraniczna strona?
Ile tam masz wariacie
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
FÜRDIEGANG

@Blazfm grosze niestety, bo delikatnie ponad milion. Ale zawsze jakas kaska
ex-AlmostDivine

Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

Tutaj milion coinsow za 150 zł, tam kasa ze zwrotu cp2077 i już się fajna sumka robi
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
FÜRDIEGANG

@Jarekk gdyby to jeszcze zysk był, a nie minimalizacja strat :roll:
ex-AlmostDivine

BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

kapec pisze: 01 lut 2021, 23:08

e: na potężnej grupce nikt nie miał fp, a wyleciał już taa i bruno xd
No niestety nawet potężna grupka ma problem z pedalami
ronaldo

Post autor: ronaldo »

ronaldo pisze: 19 lis 2020, 11:56 Mam taki o to skład:
Obrazek
Gra mi się chujowo, wpadł mi właśnie Zambrotta, myślę żeby go pogonić i kupić Aube I zmienić cała 3 z przodu, może martiala zostawię, jakieś rady co tu pozmieniać?
Dobra, po paru miesiącach gry skład wygląda tak:
Obrazek

Nie zmieniło się to że niezmiennie gra się słabo bez względu na taktykę, powyżej 5 ligi nie mogę awansować, w Lidze weekendowej miałem raz 14 zwycięstw a tak to max 11. Obrona niby spoko ale tak naprawdę Maldini jest tylko kozakiem, wydaje mi się że Gomez i Mendy zjadają Vidica i Cole'a, Xavi jest mega słaby, Sterling ma tylko szybkość, z przodu tylko Rooney jest naprawdę dobry. Specjalnie kabel podłączyłem do ps4, ale mniej niż 24 ms raczej nie mam.

Im dłużej gram tym mniej mam przyjemności z gry, ta gra jest beznadziejna, żałuję że zacząłem grać.
Zostawiłem sygnet,
w twojej starej,
spadł mi z palca,
przez chwilę była coś warta.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

To nie graj.

Pozdrawiam,
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
onizuka

Post autor: onizuka »

W Fifę gram od swiat Bożego Narodzenia. Lekko ponad miesiąc a skład wygląda tak
Obrazek

Nie gram wgl ligi weekendowej, w DR specjalnie przegrałem pierwsze 5 meczy na placement żeby spokojnie ogrywać się w niższych ligach choć DR też gram niewiele. Najwięcej gram FUT Live o objective cards i za to wielki props dla fify, darmowe karty jak Van Bergen czy Gravenberch to ogromny sztos.

Skąd Eusebio? To jest piękna historia.
Z braku laku i niechęci do DR postanowiłem zrobić karty wymiany ikon. 5 można było dostać za 18 winow w squad battles. Przez oststnie 2 dni sobie przysiadłem i zagrałem te mecze.
2x paczka ultimate (z 3 walkouty) + paczka 25x 83+ (w chuj kart 85+). Dzięki temu za sbc na podstawowa lub średnia ikonę wydałem całe 3k za Moutinho. Wszystko już było w klubie. Sbc otwierane i... :D gdy grałem w 19 zrobiłem dwa sbc o ikonę - deco i rui Costa. W tym roku również z paczek z punktów przełomowych, czyli darmowych, wczoraj i przedwczoraj wypadło mi 3 future stars

Nie gram po kilka godzin dziennie a możliwości na zdobycie fajnych paczek jest mnóstwo. Gra jest casual players friendly a kto uważa inaczej pierdoli głupoty :dunno:
Dancio

Post autor: Dancio »

Mój skład wygląda obecnie tak

Z sbc 81+ wypadł James, który jest przekotem na SO. Podobnie z Rooney jak ktoś ma szansę go zrobić, niech robi. Będzie Pan zadowolony. Zastanawiam się nad wymiana nedveda na 90 Henry. Obrazek

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

onizuka pisze: 10 lut 2021, 8:39 Nie gram po kilka godzin dziennie a możliwości na zdobycie fajnych paczek jest mnóstwo. Gra jest casual players friendly a kto uważa inaczej pierdoli głupoty
Tylko wiesz, że twój skład jest chujowy? :D

Ja rozumiem, że ciebie jako totalnego casuala to może cieszyć i fajnie jest ci pograć 5 meczów tygodniowo. No ale powiedz mi jeszcze która to FIFA? Inaczej się patrzy jak grasz w FUT od 2013 i gameplay od lat jest na takim samym silniku. Mnie np. granie twoim składem by w ogóle nie interesowało i bym wolał nie grać w ogóle.

Ta FIFA jest dobra dla totalnych casuali (ciebie) albo hardkorowych grindujących. Najgorzej mają ci pomiędzy, bo chcąc osiągnąć coś więcej stykają się z paywallem i są kuszeni do zakupu FP, żeby wskoczyć poziom wyżej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jkravo

Post autor: jkravo »

Od 2013 silnik zmieniał się co najmniej dwukrotnie
vel Krzykacz

www.last.fm/user/jkravo
Awatar użytkownika
erykgx

Post autor: erykgx »

oldschool pisze:
onizuka pisze: 10 lut 2021, 8:39 Nie gram po kilka godzin dziennie a możliwości na zdobycie fajnych paczek jest mnóstwo. Gra jest casual players friendly a kto uważa inaczej pierdoli głupoty
Tylko wiesz, że twój skład jest chujowy? :D

Ja rozumiem, że ciebie jako totalnego casuala to może cieszyć i fajnie jest ci pograć 5 meczów tygodniowo. No ale powiedz mi jeszcze która to FIFA? Inaczej się patrzy jak grasz w FUT od 2013 i gameplay od lat jest na takim samym silniku. Mnie np. granie twoim składem by w ogóle nie interesowało i bym wolał nie grać w ogóle.

Ta FIFA jest dobra dla totalnych casuali (ciebie) albo hardkorowych grindujących. Najgorzej mają ci pomiędzy, bo chcąc osiągnąć coś więcej stykają się z paywallem i są kuszeni do zakupu FP, żeby wskoczyć poziom wyżej.
jaki chujowy co ty pierdolisz xd poza bramkarzem i srebrnym obrońcą to bardzo w porządku sklad, plus eusebio ktory kurwa moglby grac tu sam a i tak robic w chuj robote
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

No do grania 5 meczów na tydzień w 6 lidze DR spoko. 2 dobre karty: Robben, Klaiber i jedna absolutny top - Eusebio.

Trafiając co chwila na przeciwników ze składami Neymar, Mbappe, Van Dijk, Varane, Mendy itd. tym się będzie grało ciężko.

Dodano po 4 minutach 51 sekundach:
jkravo pisze: 10 lut 2021, 13:01 Od 2013 silnik zmieniał się co najmniej dwukrotnie
I ostatni raz w FIFIE 17. Przecież większość ludzi co w tę grę gra nałogowo robi to tylko i wyłącznie dla nagród, a nie dla gameplayu :lol:
onizuka

Post autor: onizuka »

St Juste moze i srebrny ale kocur :oops: ja lubie oryginalnosc w skladach i predzej rzuce tą gre w pizdu niz postawie obrone Mendy Varane Gomez Pope :dunno: a bramkarz schodzi od razu a za niego Lunin ale no wiem, obrona na dłuższą metę do wymiany, moze jakies ciekawe sbc niedługo wleci
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Znaczy się mówię, jak grasz niżej w DR i bez LW to ok, tobie się będzie grało fajnie. Natomiast grając obecnie w 3 lidze Division Rivals jakieś 90% graczy, których mi wczytuje ma lepszy skład niż twój (z wyłączeniem tego jednego Eusebio). Pomoc też masz do wymiany, bo ten Gravenberch jest fajny, ale nie wytrzymuje rywalizacji z meta kartami z topu.

Niektórzy nie zauważają, że to już nie jest FIFA 17 czy 18, gdzie ten skład to by był mega zajebisty do prawie końca gry.
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Prawda jest taka że na takim poziomie jaki prezentuje 95% graczy tutaj to jeden chuj czym grasz, i tak skończysz na g3/g2.
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no to prawda full jest

jak jestes kozak to i chujowym skladem poskladasz
Obrazek
Awatar użytkownika
dolny

Post autor: dolny »

prawda prawda. przejebalem 1.7 miliona na te paczki po 100 i 125k jak byly promocje i chuja trafilem. teraz mam sklad bez mbappe, neymara tylko smiga rooney, dybala i papu gomez i g3 tak czy siak :dunno: najgorzej jak masz np. 12/7 i kurwa z tych 11 meczow nie mozesz jebanych 2 wygrac xD
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

ja np juz w ogole sie nie przejmuje wygranymi czy przegranymi w LW bo na koncu i tak bedzie G3, moze roznica czy zostanie wiecej czy mniej meczy do rozegrania

jakby gra chciala zebym wyladowal sobie w g3 [znaczy no moj skill jest jaki jest aka chujowy]
Obrazek
ODPOWIEDZ