Zioło
Re: Zioło
Podbijam, po przeczytaniu obszernej gownoburzy.Whtn pisze:ja pierdole xD różnych rzeczy w życiu próbowałem, naprawdę najróżniejszych ale po lekturze tego tematu i pledu z vifonka do końca życia zostanę przy połączeniu 420 + alko
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 28 cze 2019, 22:28 przez Dancio, łącznie zmieniany 1 raz.
Tutaj jeszcze wykopowe AMA z tym całym Adrianem Sitko aka Durszlakiem aka GO_ASK_ALICE:
https://www.wykop.pl/link/1747768/ama-n ... zaleznien/
W ogóle co za język na tych czanach - "być xoaxem" "dawanie jebania" "siekierłbym" "mentalny tumbler" - fascynujące!
https://www.wykop.pl/link/1747768/ama-n ... zaleznien/
W ogóle co za język na tych czanach - "być xoaxem" "dawanie jebania" "siekierłbym" "mentalny tumbler" - fascynujące!
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Dobra, omijając całą tą dramę warto wspomnieć, że raper Zioło był Młodym Wilkiem popkillera i swoją zwrotką rozpoczynał posse cut "Jeden strzał". W 2012 wydał album "Hip hop" a rok wcześniej "Siema" EP.
Po odsłuchu "Jeden strzał" i "Ofiary / głupi" stwierdzam, że koleś jasno dawał znać że jest nieogarem ciąganym tropem dragów. Jeszcze był klip sponsorowany przez dopalacze.com jak jeszcze to było legalne w PL. Potwierdzam po pobierznym odsłuchu z GrillFunkTV, że bity zajebiste wybierał i brzmiał jak taki Smarki wannabe. Za muzykę plus duży.
Coś poszło nie tak, jako 22 latek pewnie pozjadał wszystkie rozumy i zaczął łechtać ego dragami, coraz mocniejszymi. No i kurwa był czynnym użytnikiem hyperreal gdzie ludzie se piszą, że jebnąć akord na strunach jest ok i faza.
Narkotyki nie są ok. Chyba największy upadek w polskim rapie. Szkoda.
Po odsłuchu "Jeden strzał" i "Ofiary / głupi" stwierdzam, że koleś jasno dawał znać że jest nieogarem ciąganym tropem dragów. Jeszcze był klip sponsorowany przez dopalacze.com jak jeszcze to było legalne w PL. Potwierdzam po pobierznym odsłuchu z GrillFunkTV, że bity zajebiste wybierał i brzmiał jak taki Smarki wannabe. Za muzykę plus duży.
Coś poszło nie tak, jako 22 latek pewnie pozjadał wszystkie rozumy i zaczął łechtać ego dragami, coraz mocniejszymi. No i kurwa był czynnym użytnikiem hyperreal gdzie ludzie se piszą, że jebnąć akord na strunach jest ok i faza.
Narkotyki nie są ok. Chyba największy upadek w polskim rapie. Szkoda.
Narysuję tu na kartce, o tu obok
Szubienicę wykurwistą i podpiszę "Zioło"
To jest tak, że mam poczucie humoru
Pozdrawiam cię Michał, widzimy się w prosektorium
Szubienicę wykurwistą i podpiszę "Zioło"
To jest tak, że mam poczucie humoru
Pozdrawiam cię Michał, widzimy się w prosektorium
Izrael wciąż okupuje Palestynę
niektórzy bez twoich rad tam poszli np ta Dianka xD
chuj wie pewnie ze 20
No, no, kolego inteligencie, ostrożnie z tą pogardą dla osób uzależnionych, bo jeszcze kiedyś się w życiu możesz nieprzyjemnie zaskoczyć - jak nie Ty, to ktoś z Twoich bliskich (czego oczywiście nie życzę). Uprzedzając: argument "HEHE, PIERDOLENIE, KUMATE OSOBY SIĘ W NIC NIGDY NIE WPAKUJĄ" jest inwalidą i próbą tworzenia złudnego poczucia bezpieczeństwa. Wbrew temu, co mówiła Ci pani na godzinie wychowawczej, uzależnienia nie są zarezerwowane tylko dla patusów z marginesu i jebanych idiotów.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- KolektywneOswiecenie
Dlatego trzeba mówić o tym, że narkotyki to przeważnie syf, a fajni raperzy z teledysków to bardzo często wraki
Niestety większość ludzi bezrefleksyjnie kopiuje wszystko co zobaczy, więzienne tatuaże na twarzy, które wynikają z faktu, że większość tych raperów to faktycznie gangusy, albo koledzy gangsterów, picie śmiesznego fioletowego napoju itp. Ciekawi mnie tylko co się stanie, gdy ta moda już przeminie, a skutki tej fascynacji zostaną, a razem z nimi różnego rodzaju zaburzenia i choroby psychiczne. To smutne, tym bardziej, że to wszystko tak fajnie wygląda na tych obrazkach, w akompaniamencie 808-ki.
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- FruitOffTheWall
Japierdole ziolo zajebisty raper ale zajebisci raperzy to największe zjeby
Kiedys robil bity dla mesa i keke teraz buja sie z osa i kurwa tonciem haha
Kiedys robil bity dla mesa i keke teraz buja sie z osa i kurwa tonciem haha
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti