Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
KILLIE

Re: Wini - rozmowy

Post autor: KILLIE »

zabsonspoko
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

jak zobaczyłem, że żabson to od razu się ucieszyłem, bo mega ogarnięty gość i duża wiedza o rapie, no i też okazało się, że super wyszło

generalnie to jest dosyć charakterystyczne dla "niuskulowców", że ogarniają rapy, pogadają o przemianach, o flow, różnych nurtach aż z zajawki im się oczy świecą, a takie bonsony to tylko YY NO KURWA TA COŚ TAM SŁYSZAŁEM WIADOMO NO, w sumie nic w tym dziwnego, zamkniętą głową nie zostaje się bez powodu, jak ktoś chociaż zdawkowo ogarnia temat, zna ewolucję gatunku, czuje ogólny wajb kreatywności i tworzenia muzyki bez granic, to po prostu takim dzbanem nie może zostać, bo z tym podejściem zamiast mordować hiphop akurat teraz mógłby go równie dobrze zabić w którymkolwiek miejscu przez te kilkadziesiąt lat poprzedzających te, które akurat on uważa za jedyne dopuszczalne, logika po prostu nie pozwala na to
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Widać że zajawka kipi gęsta, a to się ceni.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2021, 1:07 przez Opieronie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Ta jego wypowiedź na temat policji to jest mental 15 latka, chłopowi by matke bili i by nie poprosił policjanta o pomoc bo ważniejsze od matki jest poczucie bycia sztywniutkim XDD Chłopaki nasłuchali się 20 letnich murzynów i chcą być ghetto
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
aes

Post autor: aes »

Moltisanti pisze: 22 sty 2021, 23:50 chłopowi by matke bili i by nie poprosił policjanta o pomoc bo ważniejsze od matki jest poczucie bycia sztywniutkim
mordko jakbys kiedykolwiek mial doswiadczenie z policja to bys wiedzial ze policja w takiej sytuacji chuja da
1# fan francuza mordo
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

:lol:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
aes

Post autor: aes »

chociaz powiem ze samo w sobie dzwonienie na psy jak jestes po prostu cywilem nie jest czyms zlym, po prostu chuja da wiekszosc czasu, moja sp. babcia miala taki problem ze jej sasiedzi jej grozili ze ja zajebia i pukali jej po oknach i drzwiach i sie darli po nocach przez sciane no i kurwa co dwa dni tam byla policja i nic nie zrobili
1# fan francuza mordo
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Zabsona muzyki nie lubię za chuj. Obejrzałem wywiad i wydaje się w porządku gościem. Zajawa kipi. Superowo.

Edit
Sprawdziłem na szybkiego ostatnie numery żeby upewnić się że nadal nie lubię zabsona muzyki za chuj. Ta, nadal nie lubię jego muzyki za chuj. Gowno jebane, kurwa nie wiem jak można tego słuchać :lol: :lol:

Jednak życzę powodzenia bo wydaje się w porządku po tej rozmowie.
dponki1

Post autor: dponki1 »

Wini i zielone włosy jak Keith Flint RIP
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

O 19 zaczyna się live na kanale Winiego. Ogłosił go jako „PIERWSZY; LEGENDARNY; NIESPOTYKANY; ROZPIE$DALAJĄCY CZASOPRZESTRZEŃ”

Ja się spodziewam siedzenia na piździe i liczenia hajsu z donejtów od 5-10 zł, ale może się zaskoczę i będzie coś ciekawszego :razz:

Dodano po 55 minutach :
Spoiler
Obrazek
Bortwick pajacu xD Wini skwitował krótkim "nuda" i elegancko z frajerem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

na ten moment siedzenie na pixdzie i liczenie donajtów, o 20 koncert
najciekawsze do tej pory, że jest kosa z belmondziakiem, chyba mu nie zrobił jednak tego tagu mobbyn w piwnicy :lol:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Nie wiem czy to jakaś ironia, ale tag istnieje i został pokazany na jednym z filmików.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

trochę ironia, ale w sumie nie ma pewności czy to belmondziak zrobił czy wini wziął jakiegoś znajomka, bo uznał że przypał
btw bortwick pozdrawia ślizgawke u winiego
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

przedszkolanek pisze: 23 sty 2021, 19:43 btw bortwick pozdrawia ślizgawke u winiego
Masz screena nawet w moim poście wyżej z donejtem :D
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Jest dokładnie tak jak można było przypuszczać, Wini chce żeby wpłacać hajsy a nie łapki w górę, na trudniejsze pytania typu relacje z Sobotą itd nie chce mu się gadać.

Zwrotka Belmondziaka na płycie z nim skasowana, bo G chciał żeby ją usunąć bo się zmienił. I generalnie nie będzie więcej z nim rozmowy.

Można przypuszczać że będzie robił tego więcej, bo sporo tych donejtow wpada. Po 45min 1200zl jakies

A no i ten jego moderator jakiś nieogar, bo czyta pytanie w stylu czy będzie wywiad ze Stez81 i Wini nie kuma o co mu chodzi xD
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

bylo tez ze Paris Platynov odmowil rozmowy Winiemu
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Krynew pisze: 23 sty 2021, 19:45 Można przypuszczać że będzie robił tego więcej, bo sporo tych donejtow wpada. Po 45min 1200zl jakies
Obstawiam 1 raz w tygodniu, albo nawet częściej. No ale nie mi to oceniać, jeśli tyle osób chce wysłać 10 zł, żeby usłyszeć od Winiego jakieś głupoty, bo na co ciekawsze pytania unika odpowiedzi, to jego wola :dunno:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

i wini mówił też, że drugiej rozmowy z malikiem nie było
w ogóle wini nie zna bardzo dużo osób, które dobrze zna :lol:
sifuentes
Zbanowany

Post autor: sifuentes »

Bufon. Nie wpłacać debilowi.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Poza tym, że nie odpowiada na pytania, to fajne Q&A.
ODPOWIEDZ