Eminem - Music to Be Murdered By (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Eminem - Music to Be Murdered By (2020)

Post autor: baqlashan »

raff gra w lidze z najlepszymi, em to taki amerykański filipek i gra w lidze z oxonami... to znaczy z tech n9nami, hopsinami i reszta tych wackow
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Yayo

Post autor: Yayo »

No to po kolei:
@Whtn pierwszy track czyli "Tip Toe 3" jak na bardziej śpiewany track ok, nawet lepsza część Riff Raffa od Chief Keefa. W sumie to rozumiem Waszą podjarke, że białas nagrywa z Waszym ulubieńcem ;)
Na kawałku z Bronson'em to Bronson wypadł lepiej, o wiele bardziej stylowiej, ale również nie jest źle.
Co do trzeciego tracka - mocno Chief Keefowy utwór, znowu ok, ale rozpierdolu nie stwierdzono.
W sumie to najbardziej mi się spodobała piosenka (tak, to dobre słowo w tym wypadku) z Action Bronson'em, goście dźwigają te utwory.
@knarku rozpierdol, jeszcze z tym video :bowdown:
@baqlashan pierwszy kawałek bardzo fajny, widać, że umie odnaleźć się na różnych podkładach, także tych klasyczniejszych.
Drugi to taki trochę typowy trap, nie ruszył mnie.
Trzeci props za Dj Paul'a na bicie, spoko utwór.
Na tym freestylu trochę goni za bitem.
Zaintrygował mnie Riff Raff, obiecuję przyjrzeć się jego twórczości. Trochę mam wrażenie, że jest raperem memem, ale to nic złego. Czy stawiałbym go w rankingu z Eminemen? Całkiem inne style, jedno wiem na pewno - Riff Raff lepiej śpiewa! Pod względem nawijki wolę póki co Shady'ego.
baqlashan pisze: 17 sty 2021, 12:58 em to taki amerykański filipek i gra w lidze z oxonami... to znaczy z tech n9nami, hopsinami i reszta tych wackow
Filipek nie nagrał żadnego klasyka, a Eminem przynajmniej 3 (SSLP,MMLP,TES) mimo wszystkich niedoskonałości jest ikoną popkultury - Filipek czy Oxon nie bardzo, nawet jak na polskie podwórko. W sumie Oxona to tylko na młodych wilkach słyszałem o ile się nie mylę :rotfl: Tech N9ne obok Hopsina to słabe prowo, chociaż Eminema i Nine łączy po części to, że oboje są już starszymi panami i nie mają już takiej głowy do rapsów jak za swoich najlepszych czasów. W sumie to props bo rozbawiło mnie porównanie Filipka do Marshala :rotfl:
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 12:32 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

nigdy.
tech nine to rap dla małych dzieci
I pack a mac11 we at 7eleven
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

Yayo pisze: 17 sty 2021, 14:28 Filipek nie nagrał żadnego klasyka, a Eminem przynajmniej 3 (SSLP,MMLP,TES) mimo wszystkich niedoskonałości jest ikoną popkultury - Filipek czy Oxon nie bardzo, nawet jak na polskie podwórko. W sumie Oxona to tylko na młodych wilkach słyszałem o ile się nie mylę Tech N9ne obok Hopsina to słabe prowo, chociaż Eminema i Nine łączy po części to, że oboje są już starszymi panami i nie mają już takiej głowy do rapsów jak za swoich najlepszych czasów. W sumie to props bo rozbawiło mnie porównanie Filipka do Marshala
mordo ale nie rozumiesz
no bo eminem ten no te panczlajny pisze i no ten filipek też także znak równości między nimi to to samo praktycznie nie ma różnicy
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

props @Yayo za otwartą głowę, pozytywnie mnie zaskoczyłeś
JoeyJoeJoe pisze: 17 sty 2021, 16:06 no bo eminem ten no te panczlajny pisze i no ten filipek też także znak równości między nimi to to samo praktycznie nie ma różnicy
chodziło mi o podobne podejście do rapu obu panów, jest jakiś wspólny pierwiastek który ich łączy
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

nie wydaje mi się żeby eminem z rok 2000 miał takie podejście, ja przed rap godem (który jest swoją drogą gównem) nigdy nie patrzyłem na niego jako na mega technicznego super rozkurwiacza, coś mu się chyba pojebało we łbie, może ludzie mu tak zaczęli pierdolić, nie wiem, ale takie gadane flow na slim shady lp było bardzo fajne i naturalnie, można nawet powiedzieć, że brzmiało tak stylowo, że dzisiejsza zamknięta głowa typowy fan eminema powiedziałaby, że chujoza, bo gdzie przyspieszenia XD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
TheD

Eminem - Higher

#freeardrian

Awatar użytkownika
miku

Post autor: miku »

chyba moj ulubiony singiel Eminema od dawna, az sprawdze chyba to B Side.
http://www.instagram.com/mikuberlin
Obrazek
Tommy Genesis really appreciates me
#BlackpinkIsTheRevolution
Awatar użytkownika
jesse7

Post autor: jesse7 »

Zajebiście Em. :bowdown:
TheD

Eminem feat. Jack Harlow & Cordae - Killer (Remix)
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 16:04 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.

#freeardrian

Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

eminem i gościnka za chuja nie pasująca do reszty tracka name more iconic duo
on się już chyba kurwa nigdy nie nauczy a na początku tracka myślałem, że w końcu tym razem nie zjebie
Kotglu

Post autor: Kotglu »

Imo rapsy nie pasują pod podkład. Oraz zjebana zwrotka Ema z tymi pszyśpieszeniami.
ODPOWIEDZ