Kartky
Re: Kartky
Przypał nie jest równy przypałowi, wyciek zdjęcia kutasa czy tym podobnych (stosunkowo) pierdół nie odciska tego samego piętna co łatka damskiego boksera. Wizyta w apartamencie znanego transa może być powodem do zakazu rapowania i skończenia kariery chyba tylko dla jakiegoś Dudka RPK albo innego wczutego Jongmena, wszyscy pozostali potraktowali to zupełnie rozrywkowo, o czym świadczyły choćby wyniki ankiety w temacie Belmondziaka.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
kartky wrzuca story jak daje pieniążki ulicznemu grajkowi, ocieplenie wizerunku 
Chłop pamięta podziemne czasy i powinien to rozwiązać jak na rapera przystało.
Swoją drogą też macie wrażenie że od paru lat odkąd w rapie zaczęły się pojawiać duże pieniążki nikt się nie chce beefować? Każdy tylko chucha by nikomu się nie narazić i nie spierdolić swojego prime.
Chłop pamięta podziemne czasy i powinien to rozwiązać jak na rapera przystało.
Swoją drogą też macie wrażenie że od paru lat odkąd w rapie zaczęły się pojawiać duże pieniążki nikt się nie chce beefować? Każdy tylko chucha by nikomu się nie narazić i nie spierdolić swojego prime.
#free2rzyn
Kartky nie jest ulubieńcem ślizgawkowych fanbojów, więc nawet jeśli by wygrał beef z Que (xD) to i tak byłby wyklęty.
Osobiście spekuluję, że Kartky wyda jakiś numer, w którym poświęci Que ze 3 linijki i... to tyle. Pod względem strategicznym raczej nie opłaca mu się beef z taką osobą jak Jakub G. Poczeka, przemilczy ten chaos, który jest teraz koło jego osoby i wróci, by dalej być średnim raperem i zarabiać średnie pieniądze (jak na rapera w PL).
Ale... mogę się mylić.
Osobiście spekuluję, że Kartky wyda jakiś numer, w którym poświęci Que ze 3 linijki i... to tyle. Pod względem strategicznym raczej nie opłaca mu się beef z taką osobą jak Jakub G. Poczeka, przemilczy ten chaos, który jest teraz koło jego osoby i wróci, by dalej być średnim raperem i zarabiać średnie pieniądze (jak na rapera w PL).
Ale... mogę się mylić.
- The Bitch Fucker
Jakie kurwa znaczenie ma to kto wygra beef, skoro jedna ze stron notorycznie spuszcza wpierdol każdej ze swoich partnerek? Świat stanął na chuju i tańczy breaka.
W sumie masz słuszność. Jednak póki raper K nie jest w więzieniu i nic nie zostało mu udowodnione to na dzień dzisiejszy ciekawsza jest kwestia jego beefu z topowym polskim raperem niż totalna infamia tej osoby. Te dziewuchy się boją go czy co...
-
kubelekklasik
170 za limitke shadowplay, więc razem z black magic, i do tego dorzuciłem preseason highlights (ale reedycja). patrząc po cenach pewnie mógłbym parę zł więcej wyciągnąć ale chcialem sprzedać wszystko co mi jego zostało razem, i jak najszybciej xd
te dziewuchy boją się jego dwóch ojców mega wysoko postawionych psów, gdzie szły jakieś sugestie, że jak jakaś miała iść na psy z pobiciem, to jego ojciec by załatwił obdukcje kubdziubka, że dostał wpierodl od dupy
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
ojciec i ojczym to dwa wysoko postawione psy, ojczym bodajże wyżej
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
- stratemirat
Ojciec bije kobiety na ulicy, synek w domu
Wy tu gadu gadu o Kartkim a mi się takie reklamy na fejsie wyświetlają, pojebane to xd
https://fb.watch/2JsrUN501C/
https://fb.watch/2JsrUN501C/
i cyk pasek na tvp jakie sa skutki wychowawcze gdy ma sie dwóch ojców
Dodano po 1 godzinie 7 minutach 23 sekundach:
Przegladam gownoburze w komentarzach na glamrapie i widze jak fanboy rzuca tekst do innej osoby "idz sobie posluchaj candy" na co pada riposta "pojde posluchac Sentino i Laika" mysle sobie " o tekst w stylu SLG" patrze a to....Runiek
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
przecież ja tam sobie prowokuje tych sajko kubziulka xD nie bez powodu napisałem o sentin i laiku
i fota brd
pzdr slgwk
i fota brd
pzdr slgwk
Ciekawa przewózka z tym, wyślij zdjęcia pannie, niech ona zdecyduje czy jestem przystojny, nie powiem 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
no ty, śmiechem żartów od kiedy zacząłem chodzić w naturalnych lokach, a nawet podbijać im ostro objętość pomadami to co trzecia brocha ma mokro i co chwilę słyszę, że kozackie włosy i, żebym zawsze w takich chodził xD
e;
w sensie, wiesz, dla anonów z neta to będzie pedalski look, stąd takie komentarze szły w tym kierunku ;>
e;
w sensie, wiesz, dla anonów z neta to będzie pedalski look, stąd takie komentarze szły w tym kierunku ;>
Możliwe, po prostu jak jakiś random z neta ci powie, że z takim ryjem to czegoś ci nie wypada/nie możesz, to odpowiadanie w ten sposób mi się trochę kojarzy z sytuacją w stylu ja biedny? i wyciąganiem plików hajsu z kieszeni 
mordo, 50 euro to w berlinie na ulicy leży
może tak wygląda, wbijałem chuj w to jak się prezentuje to co tam odpisuję, bo będąc tak ultra sennym, lepszym to było zajęciem niż zmywanie garów, do których mi kazała wypierdzielać panna xD ale ogólnie nie spodziewałem się, że nawet pod fp glamrapu, portalu, który raczej każdy traktuje z beką, zlecą się jakieś barany, co będą pisać, że OBOJE NIE SĄ ŚWIĘCI, BRONISZ JEDNEJ STRONY? STULEJARZ XD
w ogóle, stawianie OBOJE ŚWIĘCI NIE SO w przypadku typa, który napierdalał x kobiet vs benzowraczka, która raz nie wytrzymała i zdecydowanie była szantażowana psychicznie(nagrania na youtube z pijackim zaszczanym kubdziulkiem toksycznym) to
może tak wygląda, wbijałem chuj w to jak się prezentuje to co tam odpisuję, bo będąc tak ultra sennym, lepszym to było zajęciem niż zmywanie garów, do których mi kazała wypierdzielać panna xD ale ogólnie nie spodziewałem się, że nawet pod fp glamrapu, portalu, który raczej każdy traktuje z beką, zlecą się jakieś barany, co będą pisać, że OBOJE NIE SĄ ŚWIĘCI, BRONISZ JEDNEJ STRONY? STULEJARZ XD
w ogóle, stawianie OBOJE ŚWIĘCI NIE SO w przypadku typa, który napierdalał x kobiet vs benzowraczka, która raz nie wytrzymała i zdecydowanie była szantażowana psychicznie(nagrania na youtube z pijackim zaszczanym kubdziulkiem toksycznym) to
Kurwa jaki on jest obleśny z typ uśmieszkiem i tekstem "karma każdego dopadnie"
\
Spoiler
Zajrzałem w komentarze pod trackiem Que i na fb pod kilkoma postami i kurwa... I kurwa to jest najgorszy fanbase jaki widziałem. Zaślepieni sajkofani, od dawna nic mi w sieci nie podniosło ciśnienia jak to
z ryja wygląda jak obrzydliwy pener alkus co obsrywa majty po melanżach, widać może się teraz rozwijać na swoim propsy