Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: Kartky

Post autor: SWN »

Przypał nie jest równy przypałowi, wyciek zdjęcia kutasa czy tym podobnych (stosunkowo) pierdół nie odciska tego samego piętna co łatka damskiego boksera. Wizyta w apartamencie znanego transa może być powodem do zakazu rapowania i skończenia kariery chyba tylko dla jakiegoś Dudka RPK albo innego wczutego Jongmena, wszyscy pozostali potraktowali to zupełnie rozrywkowo, o czym świadczyły choćby wyniki ankiety w temacie Belmondziaka.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

kartky wrzuca story jak daje pieniążki ulicznemu grajkowi, ocieplenie wizerunku :)
Chłop pamięta podziemne czasy i powinien to rozwiązać jak na rapera przystało.
Swoją drogą też macie wrażenie że od paru lat odkąd w rapie zaczęły się pojawiać duże pieniążki nikt się nie chce beefować? Każdy tylko chucha by nikomu się nie narazić i nie spierdolić swojego prime.
#free2rzyn
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

Kartky nie jest ulubieńcem ślizgawkowych fanbojów, więc nawet jeśli by wygrał beef z Que (xD) to i tak byłby wyklęty.

Osobiście spekuluję, że Kartky wyda jakiś numer, w którym poświęci Que ze 3 linijki i... to tyle. Pod względem strategicznym raczej nie opłaca mu się beef z taką osobą jak Jakub G. Poczeka, przemilczy ten chaos, który jest teraz koło jego osoby i wróci, by dalej być średnim raperem i zarabiać średnie pieniądze (jak na rapera w PL).

Ale... mogę się mylić.
Awatar użytkownika
The Bitch Fucker

Post autor: The Bitch Fucker »

Jakie kurwa znaczenie ma to kto wygra beef, skoro jedna ze stron notorycznie spuszcza wpierdol każdej ze swoich partnerek? Świat stanął na chuju i tańczy breaka.
9Crespo5

Post autor: 9Crespo5 »

W sumie masz słuszność. Jednak póki raper K nie jest w więzieniu i nic nie zostało mu udowodnione to na dzień dzisiejszy ciekawsza jest kwestia jego beefu z topowym polskim raperem niż totalna infamia tej osoby. Te dziewuchy się boją go czy co...
kubelekklasik

Post autor: kubelekklasik »

drzeworyt pisze: 30 gru 2020, 16:18 Ile wziąłeś, bo sobie przypomniałem też to kupiłem :bag: I bym pogonił
170 za limitke shadowplay, więc razem z black magic, i do tego dorzuciłem preseason highlights (ale reedycja). patrząc po cenach pewnie mógłbym parę zł więcej wyciągnąć ale chcialem sprzedać wszystko co mi jego zostało razem, i jak najszybciej xd
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

9Crespo5 pisze: 31 gru 2020, 1:26 W sumie masz słuszność. Jednak póki raper K nie jest w więzieniu i nic nie zostało mu udowodnione to na dzień dzisiejszy ciekawsza jest kwestia jego beefu z topowym polskim raperem niż totalna infamia tej osoby. Te dziewuchy się boją go czy co...
te dziewuchy boją się jego dwóch ojców mega wysoko postawionych psów, gdzie szły jakieś sugestie, że jak jakaś miała iść na psy z pobiciem, to jego ojciec by załatwił obdukcje kubdziubka, że dostał wpierodl od dupy
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

on ma dwóch ojców?
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
runiek

ojciec i ojczym to dwa wysoko postawione psy, ojczym bodajże wyżej
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Ojciec bije kobiety na ulicy, synek w domu
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

Wy tu gadu gadu o Kartkim a mi się takie reklamy na fejsie wyświetlają, pojebane to xd

https://fb.watch/2JsrUN501C/
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

aleksy pisze: 31 gru 2020, 12:32 on ma dwóch ojców?
i cyk pasek na tvp jakie sa skutki wychowawcze gdy ma sie dwóch ojców :lol:

Dodano po 1 godzinie 7 minutach 23 sekundach:
Przegladam gownoburze w komentarzach na glamrapie i widze jak fanboy rzuca tekst do innej osoby "idz sobie posluchaj candy" na co pada riposta "pojde posluchac Sentino i Laika" mysle sobie " o tekst w stylu SLG" patrze a to....Runiek :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
runiek

przecież ja tam sobie prowokuje tych sajko kubziulka xD nie bez powodu napisałem o sentin i laiku

i fota brd

pzdr slgwk
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ciekawa przewózka z tym, wyślij zdjęcia pannie, niech ona zdecyduje czy jestem przystojny, nie powiem :lol:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
runiek

no ty, śmiechem żartów od kiedy zacząłem chodzić w naturalnych lokach, a nawet podbijać im ostro objętość pomadami to co trzecia brocha ma mokro i co chwilę słyszę, że kozackie włosy i, żebym zawsze w takich chodził xD

e;
w sensie, wiesz, dla anonów z neta to będzie pedalski look, stąd takie komentarze szły w tym kierunku ;>
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Możliwe, po prostu jak jakiś random z neta ci powie, że z takim ryjem to czegoś ci nie wypada/nie możesz, to odpowiadanie w ten sposób mi się trochę kojarzy z sytuacją w stylu ja biedny? i wyciąganiem plików hajsu z kieszeni :D
Awatar użytkownika
runiek

mordo, 50 euro to w berlinie na ulicy leży

może tak wygląda, wbijałem chuj w to jak się prezentuje to co tam odpisuję, bo będąc tak ultra sennym, lepszym to było zajęciem niż zmywanie garów, do których mi kazała wypierdzielać panna xD ale ogólnie nie spodziewałem się, że nawet pod fp glamrapu, portalu, który raczej każdy traktuje z beką, zlecą się jakieś barany, co będą pisać, że OBOJE NIE SĄ ŚWIĘCI, BRONISZ JEDNEJ STRONY? STULEJARZ XD

w ogóle, stawianie OBOJE ŚWIĘCI NIE SO w przypadku typa, który napierdalał x kobiet vs benzowraczka, która raz nie wytrzymała i zdecydowanie była szantażowana psychicznie(nagrania na youtube z pijackim zaszczanym kubdziulkiem toksycznym) to :damn:

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Kurwa jaki on jest obleśny z typ uśmieszkiem i tekstem "karma każdego dopadnie" :bag: \
Spoiler
Awatar użytkownika
AlPaCiNo

Post autor: AlPaCiNo »

Zajrzałem w komentarze pod trackiem Que i na fb pod kilkoma postami i kurwa... I kurwa to jest najgorszy fanbase jaki widziałem. Zaślepieni sajkofani, od dawna nic mi w sieci nie podniosło ciśnienia jak to
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

z ryja wygląda jak obrzydliwy pener alkus co obsrywa majty po melanżach, widać może się teraz rozwijać na swoim propsy
ODPOWIEDZ