League of Legends
Moderator: con shonery
Re: League of Legends
Ale to po chuju pomysł imo, bo wtedy wbijanie kolejki solo/duo nie jest szczególnie "rewarding" jak jedna wyjebka z kasztanami ktosztuje Cie dwa winy. Może się nie znam
po prostu zmniejszyli przyrosty jak i spadki lp w zamian za to że nie ma już promo serii między dywizjami w randze
i dużo trudniej jest też spaść, teraz trzeba zapierdolić naprawdę potężny downswing na 0 lp żeby się zjebać z rangi
i dużo trudniej jest też spaść, teraz trzeba zapierdolić naprawdę potężny downswing na 0 lp żeby się zjebać z rangi
Ostatnio zmieniony 20 gru 2020, 0:50 przez instinkt, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie no teraz w przedsezonie to przyrost lp zmniejszono, ale spadki pozostały jakie były i stanowi to teraz stosunek niemalże 1:2. Ja nie miałbym nic przeciwko, ale powiedzcie jaki macie winrate? 50%? 53%? No właśnie
teraz rangi się będą resetować na nowy sezon, czy zostają? W poprzednim sezonie to pamiętam, że zaczynałem z brązu, ale szybko mnie przenosiło i zaraz platyna była
Ostatnio zmieniony 20 gru 2020, 18:33 przez sven22, łącznie zmieniany 1 raz.
no to masz jakieś turbo chujowe mmr w stosunku do rangi w której obecnie jesteś najwyraźniej bo u mnie to wygląda bardzo podobnie do tego co było w s10, tylko po prostu jest tych punktów ogólnie mniej zarówno dla + jak i -
albo może to ja mam tak dobre mmr
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:53 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Znacie jakieś fajne odpowiedniki kanału MidBeast, tylko że dla dżungli? Analiza POV prosów z jakimiś merytorycznymi wstawkami co, kiedy i dlaczego. Polskie rzeczy (chyba) wszystkie obejrzane, a na katowanie całych streamów nie mam za bardzo czasu.
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
Znam How to jungle i Challenger Replays, ale tak jak wspominałem, zależy mi jeszcze na komentarzu żeby wyłapywać co tam się odjebało
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
Znam How to jungle i Challenger Replays, ale tak jak wspominałem, zależy mi jeszcze na komentarzu żeby wyłapywać co tam się odjebało
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja Tarzana dużo oglądałem, jak uczyłem się junglować. Względnie dużo mówi o tym, dlaczego robi to i to, więc wiele dało się z tego wyciągnąć. Podziałało nawet i pozwoliło mi spikować w masterze na wescie.
Nie gram w tą gierkę od przedsezonu i kurde nie tęsknię, a grałem od pierwszego sezonu. Diablo uzależniająca jest. Zagrałem kilka gierek po przerwie, stwierdziłem - kurde, ale fajnie tych gówniaków stompować i odinstalowałem.
Nie gram w tą gierkę od przedsezonu i kurde nie tęsknię, a grałem od pierwszego sezonu. Diablo uzależniająca jest. Zagrałem kilka gierek po przerwie, stwierdziłem - kurde, ale fajnie tych gówniaków stompować i odinstalowałem.
Tarzaneda oglądam na strimkach (jeśli mówimy o tym z NA, a nie kitajcu), ale jednak takie POVy robią największą robotę w nauce, także chętnie przytulę 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Przyczaj sobię Zen Coaching
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:54 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Lol ma ten problem, że ludzie są wkurwiający bez względu na tryb gry jaki grasz. Przykładowo taki nexus blitz "fun mode" gdzie ludzie boją się bić z przeciwnikiem. Miałem grę gdzie od 1 turreta do nexusa przeciwnik potrzebował jednego pusha, bo moja DRUŻYNA była ciągle w odwrocie 
pojebane
pojebane
ale teraz zjebali leave buster. wyszedłem na 5 sekund przed zniszczeniem mojego nexusa i dostałem karę na 5 min za wyjście z gry 
pisałem o tym z supportem riotu na twitterze, bo mialem pare sytuacji typu ff zaakceptowane, gra się konczy, nexus wybucha, ja wychodze z gry a tu leaverbuster XD to mi odpisali, ze trzeba czekac az gra sie sama wylaczy XD its a feature not a bug
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:55 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Gościu ale czego ty nie rozumiesz? RUINED KING --> BLADE OF THE RUINED KING 
- benzoabuser
- Zbanowany
2 mecze w nowym sezonie i potężne orro, łatwy masterek wjedzie
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION