Beat Squad - Takie Chwile (2000)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
arboozrap

Beat Squad - Takie Chwile (2000)

Post autor: arboozrap »

Obrazek

1. Wprowadzenie
2. Mary Jane
3. LB
4. Taki Jestem
5. Degustacja Mego Stylu
6. Rozmowy Na Trzy Głowy
7. Puszczam Dym
8. Takie Chwile
9. Zioła Przypomnienia
10. Prawda Boli
11. Ręce Do Góry
12. Tak To Jest
13. Nie Krzycz Skit
14. Kiedy Wchodzi Mój Styl (ft. Killaz Group)
15. Takie Chwile (Isaak Mix Czysty) (ft. Guraal)
16. Takie Chwile (Bonus Remix) (ft. Guraal)
17. Wylot

Klasyka polskiego laidbacku. Beat Squad, czyli poznański skład zabiera Was w muzyczną podróż, podczas której zrelaksujecie się z Mary Jane ;) Album miał słabą promocję.... Barney wcześniej występował w składzie Cathedrall Hill, a Rafi w Syndicate Dogs.

Ostatnio zmieniony 05 lut 2022, 21:14 przez arboozrap, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
guzi

Re: Beat Squad - Takie Chwile (2000)

Post autor: guzi »

ToMojaStaraKsywka pisze: 06 sty 2020, 22:20 każdy wyraz z wielkiej litery pokazuje jak bardzo ten materiał jest ponad innymi
Kysys

Post autor: Kysys »

nie ma tematu dla Rafiego i innych z Beat Squad, oto Beat Squad razem na koniec 2020r.

RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Kurde przypomniały mi się czasy technikum i czestych posiadówek przy Beat Squadzie - idealne kombo zimne piwo, dobra pogoda, mj i taka wlasnie muzyka.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Mary Jane to bardzo fajny numer, ale jakoś większości nie pamiętam. Spoko jest także numer z Killazami, choć chyba wolę późniejsze wydawnictwo. Jednak jak na tamte lata to chłopaki robili coś innego i fajnie im to wyszło. Takie letnie i imprezowe przyjemniaczki do pojarania ganji.
Kokor

Post autor: Kokor »

Ta płyta to prezentacja możliwości i wstęp do o wiele lepszego Nadal lubię... ...życie inaczej, na płycie na plus wyróżnia się Rafi, w tamych czasach potrafił naprawdę nieźle polecieć. Kawałek z Killazami i Konim jest spoko, Mary Jane, tytułowe Takie Chwile (wraz z nienajgorszymi remixami) to przyjemne utwory. Do tego Prawda Boli to dobra solówka Rafiego, a Rozmowy na trzy głowy są miłym przerywnikiem. Osobiście mam sentyment do tej Beat Squadu, bardzo lubiłem styl i tematykę ich rapu, oni to dla mnie pierwsze skojarzenie jak chodzi o letniaczki.

Gratuluje też posiadaczom tej płyty na fizyku, nie wiem po ile taśmy chodzą i jaka jest ich dostępność, ale CD to biały kruk praktycznie nie do zdobycia, i można popchnąć za parę ładnych stówek
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

ostatni raz słyszałem ten kawałek paręnaście lat temu, dawno takiego throwbacku nie zaliczyłem, aż musiałem podbić

Awatar użytkownika
Rapture

Post autor: Rapture »

Kokor pisze: 05 lut 2022, 22:08 Ta płyta to prezentacja możliwości i wstęp do o wiele lepszego Nadal lubię... ...życie inaczej, na płycie na plus wyróżnia się Rafi, w tamych czasach potrafił naprawdę nieźle polecieć. Kawałek z Killazami i Konim jest spoko, Mary Jane, tytułowe Takie Chwile (wraz z nienajgorszymi remixami) to przyjemne utwory. Do tego Prawda Boli to dobra solówka Rafiego, a Rozmowy na trzy głowy są miłym przerywnikiem.
Ogólnie lata 2000 - 2008 to trochę przespany czas dla Rafi'ego, pamiętam jak zawsze słuchając jego goscinek u Gurala przykuwał uwage i czekalem na solówkę. Niestety w 2011 taki styl nawijania już się nie bronił.
ODPOWIEDZ