Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
k4ve

Re: Quebonafide

Post autor: k4ve »

miec feat od micka jenkinsa i go wpierdolić w napisy końcowe :lol: rozumiem że mogło nie być możliwości nagrania klipu wspólnie, ale raczej w takich sytuacjach po prostu zwrotka sobie leci bez danej osoby w klipie, a tak to wyszła wieś :dunno: sam kawałek fajny, jaram się że w ogóle taka kolaboracja wyszła
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

pawoleh666 pisze: 29 gru 2020, 15:33 Wersy o Kubdziolku ok, ale nie zmieniają faktu że jest niewinny.
Kochasz go kurwa? :crazy:
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

bawi mnie, że ktoś zakłada, że Quebonafide wie tyle samo co przecietny typ ze slizgu czy jakiejs grupki na fejsie. Na pewno zweryfikowal te informacje, z Kasia Grzesiek chociazby euforie nagrywal, to po jakims czasie moze się dowiedział jak to naprawdę wyglądało, a Quebonafide akurat na pewno zna sporo osób, które mogłyby oskarżenia zdementować
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Haha, to oświadczenie Kubdziolka jak wyjęte z generatora przeprosin youtuberów po odjebaniu krzywej akcji.

Ciepłe kolory, pianinko w tle, ostatnio przeżywałem bardzo ciężki okres, nie oceniajcie bo nie znacie szczegółów, zobacz miesiąc temu wpłaciłem na schronisko dla psów, o nie wiem czy mówiłem niedługo nowy merch losujemy kubek!!!
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Oddajcie bortwicka i wyjebcie tego zjeba
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Ten wers o mefedronie :bag: :what:
Jebać kartki
A numer taki sobie. Od dawna Quebo nie umie zaskoczyć pod względem muzycznym.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2020, 16:01 przez kapper1, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

fajny track, ale te wersy o kartkym to juz mogl wczesniej puscic, a nie nagle wraca do sprawy sprzed x czasu. wyswietlenia sie nie zgadzaja czy co, wiec trzeba podgrzac atmosfere? to niech sobie kurs jutubowania wykupi od friza, ktory robi wieksze wyswietlenia filmikiem wkladam karla do piekarnika. no i jeszcze wsadzenie murzyna do napisow koncowych zamiast dac jego zwrote na srodku pomiedzy swoimi troche nudami. lubie ogolnie quebonafide, ale ostatnie ruchy i robienie z siebie alternatywnego chlopca troche dziwne. z dobrego i energicznego rapu po malowanie oczu i zanudzanie. nie bedziesz lil peepem gosciu

i kartky i quebonafide nudni. lubie poszczegolne numery lub plyty
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
edenmar

Post autor: edenmar »

Dobrze że wpadła naczelna Julka forum i wyjaśniła wątpliwości: żadnego dysonansu nie będzie, płyty Kubdziolka będą się sprzedawały choćby nie wiem co. Może to już ten moment, w którym powinien otwarcie zacząć nawijać, że napierdala kobiety i to taki kurwa performens, chcesz pracować z wybitnym artystą, wyślij snapa, ponapierdalamy się.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

kurwa chlopie czy na benzo czy po alko to żadne wytlumaczenie zeby walic na kask kobiety

kawałek spoko, ale jakoś bez szału
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

jprd ONRA na bicie props :bowdown: :bowdown:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Przyjemny kawałek, choć wydaje mi się być nieco za krótki - przydała by się tam może jeszcze jedna zwrotka?
Mega props za ogarnięcie Jenkinsa za feat, ale heat za to, że w klipie został uwalony w trakcie napisów końcowych.

Fajnie też, że odniósł się w wersach do afery kartkowej, szkoda tylko, że doszło do tego tak późno. Czekam na jakieś bitewne ruchy na majkach (żeby definitywnie zakończyć karierę rapera z Bytomia)
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

izuagbe pisze: 29 gru 2020, 13:17 Samo to czyni ten numer wartościowym. Szacun
niskość oczekiwań polskiego słuchacza nigdy nie przestanie mnie zadziwiać
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
encrenoire

Post autor: encrenoire »

:cool: :cool: :cool: :cool:
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:07 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

JoeyJoeJoe pisze: 29 gru 2020, 21:16
A mnie nigdy nie przestanie zadziwiać kurwa wysokość oczekiwań jebanych użytkowników forum slizgawka.eu. Wszystko musi być rewolucyjne, zajebiste, musi czyms zaskoczyć musi być srakie i owakie a jak przychodzi co do czego to słane są bowdowny bo się bit spodobał pod który nawija belmondo do kurwy nędzy. Weźcie czasem dajcie se na luz, to jest tylko muzyka do tego głównie chujowa a nie ambitna.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

encrenoire pisze: 29 gru 2020, 21:49
qualite_de_schizoide pisze: 29 gru 2020, 15:02 ta i jeszcze leci podczas napisów końcowych na klipie xd trochę dziwna akcja zaprosić takiego gościa i coś takiego odwalić
Ja przegapilem, a szukalem XD
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comme ... g5rVXj.jpg
#free2rzyn
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Bolo pisze: 29 gru 2020, 21:53
A mnie nigdy nie przestanie zadziwiać kurwa wysokość oczekiwań jebanych użytkowników forum slizgawka.eu. Wszystko musi być rewolucyjne, zajebiste, musi czyms zaskoczyć musi być srakie i owakie a jak przychodzi co do czego to słane są bowdowny bo się bit spodobał pod który nawija belmondo do kurwy nędzy. Weźcie czasem dajcie se na luz, to jest tylko muzyka do tego głównie chujowa a nie ambitna.
Piękne słowa
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Aka M

Post autor: Aka M »

Bolo pisze: 29 gru 2020, 21:53
Nie trudno się zgodzić z Panem Bolo
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Czyli i tak dochodzimy do punktu wyjścia - propsowani są bożkowie, do raperów niebędących bożkami są wygórowane wymagania ze strony użytkowników. Reasumując, jeden chuj, dyskusja zatoczyła koło.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
JoeyJoeJoe

Post autor: JoeyJoeJoe »

Bolo pisze: 29 gru 2020, 21:53 A mnie nigdy nie przestanie zadziwiać kurwa wysokość oczekiwań jebanych użytkowników forum slizgawka.eu. Wszystko musi być rewolucyjne, zajebiste, musi czyms zaskoczyć musi być srakie i owakie a jak przychodzi co do czego to słane są bowdowny bo się bit spodobał pod który nawija belmondo do kurwy nędzy. Weźcie czasem dajcie se na luz, to jest tylko muzyka do tego głównie chujowa a nie ambitna.
no wobec popularnych raperów powinny być wysokie oczekiwania, jakby nie patrzeć to ci najpopularniejsi powinni prezentować najwyższy poziom, bo reprezentują całą scene

i nie wiem czemu dziwi Cię fakt że ludzie którzy są osłuchani z rapem nie chcą słuchać type piosenek rapowych xD
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Musiałem drugi raz przesłuchać, bo nie zauważyłem, że jest Mick Jenkins :rotfl:
ODPOWIEDZ