EMAS - Zapomniałem podlać kwiaty (2020)
Re: EMAS - Zapomniałem podlać kwiaty (2020) [Zapowiedz]
Wiadomo czy będzie fizyk ?
23.12 ma być info co do fizyka. Nowy singiel siedzi pięknie.
23.12 to zarówno data premiery nowego albumu byłego reprezentanta QueQuality jak i start preorderu ściśle limitowanego nakładu, za którego produkcję odpowiada Forin Limited.
Album dostępny w ilości 400 szt. można zamawiać na stronie www.forinlimited.com
Data premiery nie jest przypadkowa, to też data urodzin EMAS’a, a sam tytuł nawiązuje do zakończenia pewnego, toksycznego i niestabilnego etapu w życiu rapera.
Oczywiście Kokabits przerosło zrobienie normalnej tracklisty na YT“Zapomniałem podlać kwiaty” to 10 starannie wyselekcjonowanych utworów, wyprodukowanych przez Podhajskiego, producenta, który do tej pory nie współpracował ze środowiskiem rapowym.
Gościnnie usłyszymy szerokie spektrum - od czołówki aktualnej sceny rapowej tj. Pezet, Jan-Rapowanie przez popularnego w środowisku artystę, malarza - Żyto po bezkompromisowy i tajemniczy duet Hałastra. Wokalnie w refrenie usłyszymy też finalistę programu The Voice of Poland - Michała Szczygła.
Nowy projekt otwiera także drogę do kolejnego materiału EMAS’a o przewrotnej nazwie “MAINSTREET”, który w swoim zamyśle ma za zadanie skonfrontowanie się z konsumpcyjnym podejściem do muzyki.
EMAS - Garaż feat. Louis Villain (prod. Podhajski)
EMAS feat. Pezet - Mainstream (prod. Podhajski)
EMAS - Imprerium feat. Hałastra (prod. Podhajski)
EMAS - COLD32 (prod. Podhajski)
EMAS feat. Małolat, Michał Szczygieł - Samarki (prod. Podhajski)
EMAS feat. Żyto - Boiler Room (80's Remix) (prod. Podhajski)
Ostatnio zmieniony 23 gru 2020, 10:46 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Preorder startuje w dniu premiery?
Nom, fizyczna premiera bedzie w lutym a teraz jest cyfrowa premiera. Imo spk ruch nawet, wytloczyli te 400 plyt bo pewnie duzo wiecej i tak by nie poszlo, kupia pewnie fani co go i tak juz znaja od jakiegos czasu. Pozatym muzyke mozemy juz teraz sprawdzic i jak sie komus podoba to moze zakupic fizyczna wersje bez bawienia sie w kota w worku wiec imo nawet spoko pomysl
Wlasnie wlaczylem odsluch i jeszcze nie przesluchalem calego ale jak to jest wyprodukowane
Ten podhajski to jest taki Ment na sterydach: bez przynudzania i przekombinowania, podklady sa bardzo klimatyczne i fajnie wspolgraja z warstwa tekstowa, ja sie jaram na razie 
Wlasnie wlaczylem odsluch i jeszcze nie przesluchalem calego ale jak to jest wyprodukowane
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dobra przesluchane, dodaje jeszcze
bo za malo w poprzednim poscie
e: myslalem ze sie zlacza posty, ale pewnie nie moga sie zlaczyc przez limit emotek wiec chuj, niech juz tak bedzie
e: myslalem ze sie zlacza posty, ale pewnie nie moga sie zlaczyc przez limit emotek wiec chuj, niech juz tak bedzie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ale Vintage to jest rozpierdol
okrutnie mi się wkręcił ten numer
cała płyta, o czym wspomniał bronek, zajebiście wyprodukowana. flow Emasa może przynudzać, ale album jest różnorodny muzycznie i nie ma to tutaj miejsca, props. jak usłyszałem refren w Plastikowych kwiatach to przez chwilę myślałem, że to Wac Toja
cała płyta, o czym wspomniał bronek, zajebiście wyprodukowana. flow Emasa może przynudzać, ale album jest różnorodny muzycznie i nie ma to tutaj miejsca, props. jak usłyszałem refren w Plastikowych kwiatach to przez chwilę myślałem, że to Wac Toja
podbijam, Vintage piękny track i na stałej plejce odkąd wyszedł. osłucham się jeszcze z całością, ale miłe zaskoczenie na końcówce 2k20.
Podhajski producenckie odkrycie roku.
Podhajski producenckie odkrycie roku.
- Joydivision91
Bardzo dobry materiał, wreszcie jakaś odskocznia od tego co ostatnio jest wydawane w polskim hh
Po co ten Louis Villain w tracku Garaż, tzn. w miarę nie przeszkadza, ale nie jest żadną wartością dodatnią, a gospodarz i bit rozpierdol
Podłączam się do propsów dla Podhajskiego, piękne bity i mega charakterystyczne brzmienie
Podłączam się do propsów dla Podhajskiego, piękne bity i mega charakterystyczne brzmienie
mega płyta, tyle - warto sprawdzić na sam koniec roku
Fajny materiał, dołączam się do propsów
Poza chujowym numerem z Luisem Vilianem, i średnio siedzącym mi numerem z Jankiem, to naprawdę piękna płyta, bity tego Podhajskiego sztos, aż powinąłem CDka.
Kocham, pozdrawiam
Jam rapowanie skutecznie utrudnia mi słuchanie tego numeru.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
- afterlight
ktory emas jest rocznik?
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Re: EMAS - Zapomniałem podlać kwiaty (2020)
Trochę niestety monotematycznie plus mam wrażenie, że na płycie było tysiąc wersów zaczynających się od ona costamcostam.
Natomiast brzmi naprawdę spoko
Natomiast brzmi naprawdę spoko
Re: EMAS - Zapomniałem podlać kwiaty (2020)
fajne
vintage faktycznie przesłuchane już do pożygu
reszta trochę hit and miss, ale całokształt bardzo pozytywnie
Dodano po 30 sekundach:
no i bity zajebiste
vintage faktycznie przesłuchane już do pożygu
reszta trochę hit and miss, ale całokształt bardzo pozytywnie
Dodano po 30 sekundach:
no i bity zajebiste