donGURALesko - Vrony & Pro-tony (2020)
Re: donGURALesko - Vrony & Pro-tony (2020)
Przecież te mikstejpy z Matheo zawsze miały wersję chopped and screwed 
- Bryx Fenrir
O co w tym numerze chodzi? Jakie to jest kompletne gówno to chyba nawet sam Gural nie wie o co chodziło. Nie ma tu praktycznie żadnego pozytywu, dziadowski numer
Ale nic z polskiego hh tak szybko nie wywołuje uśmiechu na mojej buzi jak to pierdolenie xD
hahahaha ten Kick Kop xDDDDDDD niezłe odklejenie, gibony maczane w kodeinie aka purple haze w końcu wjechał do Poznania xD
hahahaha ten Kick Kop xDDDDDDD niezłe odklejenie, gibony maczane w kodeinie aka purple haze w końcu wjechał do Poznania xD
"Naćpiał się, naćpiał się, Gural, naćpiał się, naćpiał się"
Chodzi z tego co ja rozumiem o braggę, o kodeinowe brzmienie screwed and chopped plus gierkę słowna w tytule że hip hop - kick kop, co pozwoliło na klasyczne guralowskie odkopanie starego wersu i wrzucenie go jako refren.
-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:08 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
@encrenoire znowu nadinterpretuję i wypisuję głupoty w internecie?

-
encrenoire
Ostatnio zmieniony 19 mar 2021, 16:08 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rozpierdalator
- przedszkolanek
nawet bity nie ratują projektu, a i one nie są nadzwyczajne
Gural to w ostatnim czasie flagowy przykład, jak można być dobrym raperem i nie nagrywać przy tym absolutnie nic ciekawego - chyba wolałbym powrót do klimatu 'Magnum Ignotum' i 'Latające Ryby', bo ile można rzucać losowe słowa pod chwytliwe bity żeby się bujało
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
Nikt nie brzmi tak dobrze na bitach Matheo jak DGE. WIadomo, że treści tu zbytnio nie ma, ale brzmi to świetnie. Kolejny ich udany wspólny mixtape.