Cyberpunk 2077 [10.12.2020]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

BouncedDuck5106

Re: Cyberpunk 2077 [10.12.2020]

Post autor: BouncedDuck5106 »

Ja np. mam bekę w chuj
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

No ja się domyślam że ta gra może być, łagodnie ujmując, mało przyjemna do ogrywania i też uważam że to chujowa zagrywka z ich strony ale wierzę że szybko to połatają i moi przyjaciele grający na starszej generacji konsol też będą mieli przyjemność ograć tę grę bez problemów!!
Po prostu, tak jak pisałem, z jednostkowo-egoistycznego podejścia - dla mnie jest ok plus bawi mnie ta obława i krucjata niektórych. Nie działa to nie działa, zrób refund czy tam oddaj i zainwestuj te energie w coś innego.
No i nie trakowałbym też takich postów
wrubel pisze: 16 gru 2020, 10:22 konsoli dla ludzi bez potrzeb
całkowicie na serio.

P O Z D R O
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

no, tak, ale po prostu na ps4 można pograć i zobaczyć porządną grafikę właśnie w rdr2, czy tlou2 jak wyżej ktoś wymienił, czy nawet nie wiem spider-manie, a cyberpunk sie graficznie rozpierdala "bo na ps5 wygląda lepiej", mimo ze ta gra zapowiedziana byla jak jeszcze ps4 nie bylo
Johnny

Post autor: Johnny »

Kurwa od 10 stron się niemal nie zesracie jaka to chujowa gra, w kółko te same posty powtarzane - ZRÓBCIE ZWROT I GRAJCIE W COS INNEGO.

Niech może moderacja zamknie w pizdu ten temat do wypuszczenia większych patchy, bo nie da się czytać tego samego w kółko biadolenia
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

nikt ci nie każe tutaj wchodzić, to jest forum dyskusyjne
Awatar użytkownika
Kosmokwak

Post autor: Kosmokwak »

Ta gierka to taki niedorozwinięty skyrim, tylko ze sci-f. Ogolnie spoko się gra- na PC bugi są, ale to raczej glitche graficzne( t pose z raz) i błędy AI.

8/10. Nie miałem wobec tej gry wielkich oczekiwań, W3 tez nie jest dla mnie żadnym wybitnym tworem( horizon czy taki mass effect2 go dupa wciągają)- dlatego być może gra się nieźle- bo nie oczekuje od gierki niewiadomo czego.
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

Johnny pisze: 16 gru 2020, 11:51 Kurwa od 10 stron się niemal nie zesracie jaka to chujowa gra, w kółko te same posty powtarzane - ZRÓBCIE ZWROT I GRAJCIE W COS INNEGO.

Niech może moderacja zamknie w pizdu ten temat do wypuszczenia większych patchy, bo nie da się czytać tego samego w kółko biadolenia
Łudzenie się, że większe patche naprawią to XD niektórzy już nie mogą zrobić zwrotu, a gra jednak jakąś fajną fabułę ma, więc można przejść, choć to będzie poniżej jakichkolwiek oczekiwań. Nie mówię, że nie daje funu gra, bo skupiając się tylko na czyszczeniu wątku jest ok, za to strzelanie i jeżdżenie kiepskie i aktualizacje żadne tego nie naprawią, tak samo jak głupie AI.

Nie rozumiem po co dali ten element lootu, przez to też skopali to strzelanie, że się walicie po hedach pięćset razy i nikt nie pada, do broni nie idzie się przyzwyczaić, bo co rusz zmieniasz na lepszą, przynajmniej na początku gry, tak samo z outfitem, biegam jak pajac co chwilę zmieniając na inne to gacie czy spodenki, bo mają więcej armora niż spoko spodnie xD

W wiedźminie 3 o wiele lepiej to rozwiązali, zbierało się tam jakieś itemki, ale to był jakiś szrot na odsprzedaż, albo na rozłożenie na części, a większość gry się grało jednym setem, zmieniając go po dobrych godzinach i questach w przód. No i tam eksplorując dane lokacje, wiedziałeś, że jest mało rzeczy do zbierania i czego możesz się spodziewać, co będzie ukryte w skrzynkach(takich zwyczajnych, nie kufrach), beczkach i wszystko na widoku.

Fakt, grałem gdzieś z godzinę, więc może później się zmieni, ale tak starając się czyścić lokacje na full, bojąc się, że pominę jakieś ważne nagrania czy może jakieś ammo? muszę co rusz odpalać tryb hakowania czy co to tam, aby dostrzec te niewidoczne gówna i jest taka losowość, że chyba przestanę już się skupiać na tym i będę pomijał xD nie wspominając, że straciłem też dobre kilkanaście minut na wczytywanie poprzednich zapisów, jak nie mogłem czegoś podnieść, mając nadzieję, że poprzedni save spowoduje jakieś lepsze załadowanie lokacji i podniosę na luzaku cośxD

Właśnie, to już mi możecie powiedzieć, co można przeważnie znaleźć w lokacjach z wątku fabularnego, jest sens przeszukiwać każdy kąt czy jebać to? za dużo tu tego napchali, męczące strasznie

A, w ogóle w tej grze pokazuje gdzieś stan naboi? poza wchodzeniem w ekwipunek? xD jak się strzelam to nie wiem czy mam jeszcze z jakiś zapasowy magazynek czy zara mi wyskoczy, że no ammo i chuj, panika xD

E:
Ech, z tego co widzę na netach, to jednak nie da się resetować atrybutów, a to miałem na myśli wczoraj pytając :( za dużo w technikę wpieprzyłem, która chyba w ogóle w tej grze się nie przydaje?
O, KOLEJNY MINUS GRY XD masz tu crafting, o którym NIC CI KURWA NAWET NIE POWIEDZĄ XD chyba, że później, bo przez godzinę zero wzmianki o tym XD
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
Blazfm

runiek pisze: 16 gru 2020, 12:15 Nie rozumiem po co dali ten element lootu,
Nie wiem ziomuś grałeś kiedyś w tego typu grę? Wiesz że jakby zrobili z tego Call of Duty i mechanikę że na początku gry headshot zabija to cały ten ekwipunek nie miałby sensu? Jak grasz w Diablo też się dziwisz że, cholera ten potwór nie umiera po trzech uderzeniach tak ostrego topora?
runiek pisze: 16 gru 2020, 12:15 że się walicie po hedach pięćset razy i nikt nie pada
no ja po 30h mam dojebaną snajperkę która kładzie każdego na hita ale ma strasznie długi czas przeładowania więc coś za coś. Karabin też mam potężny więc słabi przeciwnicy lecą na 2-3 strzały. Rozumiem że chciałbyś po 1h gry RPG rozkurwiać każego na hita?
runiek pisze: 16 gru 2020, 12:15 , w ogóle w tej grze pokazuje gdzieś stan naboi?
w prawym dolnym rogu
runiek pisze: 16 gru 2020, 12:15 O, KOLEJNY MINUS GRY XD masz tu crafting, o którym NIC CI KURWA NAWET NIE POWIEDZĄ XD chyba, że później, bo przez godzinę zero wzmianki o tym XD
no kurna ziomuś nie trzeba mieć doktoratu żeby to rozkimić

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
crbn

Post autor: crbn »

Johnny pisze: 16 gru 2020, 11:51 Kurwa od 10 stron się niemal nie zesracie jaka to chujowa gra, w kółko te same posty powtarzane - ZRÓBCIE ZWROT I GRAJCIE W COS INNEGO.
Kurwa od 10 stron hejtujecie jaki to chujowy album, w kółko te same posty powtarzane - nie słuchajcie i idźcie puścić coś innego!

Po to jest ten temat, by można tu było o tej grze gadać, czy to chodzi o bugi, czy o samą rozgrywkę, czy nawet o to, jaki ta gra miała wpływ na kursy akcji, co?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Moja maczeta też 1hit ko wszystkich robi, ale trochę nudne to się już zrobiło, a wszystkie punkty wrzuciłem w bronie białe i teraz słabo strzelam
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
Blazfm

No ja sobie gram na zajawie różnymi sposobami, głównie poszedłem w hacki ale jeżeli np widzę że misja jest łatwa to sobie stawiam np jakieś cele typu zrobić wszystko bez wykrycia albo każdego rozjebać z piąchy xd

Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Nie wiem czy tu bug czy chujowy feature ale po zdobyciu umiejętności rzucania nożami byłem zaskoczony, że rzuconego noża nie można odzyskać :D Oj stara się ten cyberek popsuć dobre wrażenie.
Awatar użytkownika
Blazfm

No to rzucanie nożami zjebane xd
runiek pisze: 16 gru 2020, 12:15 Ech, z tego co widzę na netach, to jednak nie da się resetować atrybutów, a to miałem na myśli wczoraj pytając za dużo w technikę wpieprzyłem, która chyba w ogóle w tej grze się nie przydaje?
wracając jeszcze do tego, wszystko w tej grze się przydaje, zależy jak chcesz grać. Najpierw narzekasz że crafting chujowy czy nieczytelny a teraz że technika nieprzydatna, zdecyduj się ziomuś

Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

@runiek nie przypierdalam się, ale weź idź w to trochę dłużej pograj i pamiętaj, że to RPG.
Spoiler
po krótkim czasie dostajesz wszczep, który pokazuje ammo i inne

Spoiler
a technika przyda Ci się później w misjach, głównie pobocznych, łatwiej przejdziesz niektóre rzeczy.
A i dobijam do 20h i na XSX serio da się grać, tylko graficznie w trybie wydajności wygląda jak gra z PS3.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2020, 13:10 przez Rozpierdalator, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Lubisz jak ktoś ci pluje w mordę, co nie?

Udało mi się zrobić progres w grze mi crashy w jednym miejscu. Teraz po prostu omijam szerokim łukiem obszar w którym gra crashuje XDDDD
Awatar użytkownika
quasimoto

Post autor: quasimoto »

Pewien youtuber z tatuażem Cyberpunk na przedramieniu jara się modzno gierką, nawet na fb wysyłali mu linki na laserowe usuwanie dziar. Włączył streama, co kilka minut wmawia sobie, że to najlepsza gra, w jaką grał, bo jedzie sobie samochodem i "ale to jest giereczka!", po czym na 5 godzin usypia upodlony piwami. :rotfl:
Ostatnio zmieniony 16 gru 2020, 14:11 przez quasimoto, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Podoba mi się opinia „da się grać” xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

quasimoto pisze: 16 gru 2020, 13:24 Pewien youtuber z tatuażem Cyberpunk na ramieniu jara się modzno gierką, nawet na fb wysyłali mu linki na laserowe usuwanie dziar. Włączył streama, co kilka minut wmawia sobie, że to najlepsza gra, w jaką grał, bo jedzie sobie samochodem i "ale to jest giereczka!", po czym na 5 godzin usypia upodlony piwami.
jaki
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Blazfm pisze: 16 gru 2020, 12:37 no ja po 30h mam dojebaną snajperkę która kładzie każdego na hita ale ma strasznie długi czas przeładowania więc coś za coś. Karabin też mam potężny więc słabi przeciwnicy lecą na 2-3 strzały. Rozumiem że chciałbyś po 1h gry RPG rozkurwiać każego na hita?
Ja np. gram sobie z rewolwerem, wpakowałem sporo w perki zwiększające dmg za hsy i też poza bossami wszystkich kładę na hita także :dunno: ja się dobrze bawię strzelając.
ODPOWIEDZ