MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis odwołane, Blaydes z pozytywnym wynikiem na covid
Spoiler
jaka dramatyczna karta bez walki Blaydesa 
Skrót trwającej dwadzieścia pięć minut epickiej walki wojownika sosnowieckiej ekipy Barra Bravas'97 w ramach gali Babilon 18.
Co za wojna kurwa, zajebista walka!
https://fb.watch/22tDA59z1U/
edit: Przeciwnik trybsona z ciężką kontuzją ucha, rozerwane?
Co za wojna kurwa, zajebista walka!
https://fb.watch/22tDA59z1U/
edit: Przeciwnik trybsona z ciężką kontuzją ucha, rozerwane?
Śnieg Garbatym Nosom
szkoda, lubiłem go, ciekawe czy przejdzie do Bellator
-
davides123
Pewnie tak.
Ciekawe czy dziś w main Vettori ogarnie imo 55/45 na Włocha
Plus Topuria jak dziś wygra to zacznie się kręcenie hajpu bo Zalala nieźle porobił
Ciekawe czy dziś w main Vettori ogarnie imo 55/45 na Włocha
Plus Topuria jak dziś wygra to zacznie się kręcenie hajpu bo Zalala nieźle porobił
bardzo fajna bitka w main evencie, polecam jeżeli ktoś nie widział
dzięki @Prez, obejrzałem sobie i w sumie każda walka ciekawa, tzn. oglądałem dopiero od walki Wimana z Leavittem (swoją drogą
w spoilerze cała walka, kilkanaście sekund, myślałem na poczatku, że zabił chłopa)
a co do innych walk to wrzucę to co o nich myślę w spoiler w razie jakby ktoś też se chciał obejrzeć
Spoiler
Spoiler
'
Dolidze vs. Allan - jakby Dolidze wyszło to w pierwszej rundzie z pytaniem "Do you want me to submit him?" to byłby kozak w chuj, plus "That was nearly as bad as my split decision loss to Rafael dos Anjos" z ust Feldera, po czym się okazuje, że to ten sam sędzia, Chris Lee
Benitez vs. Jaynes - Benitez kopał jak koń, nawet nie chcę sobie wyobrażać jak to jest dostać takie kolano na klatę, bo w sumie jak dostaniesz w łeb tak, że odcina prąd to wiadomo też chujowo, ale Jaynes poleciał jak postrzelony jeleń
OSP vs. Hill - OSP nie wyrobił się z wagą i wyglądał słabo, Hill fajnie się prezentuje jak na razie
Hermansson vs. Vettori - fajny koniec ciekawej karty, czekam na Vettori vs. Costa, dajesz Marvin
Dolidze vs. Allan - jakby Dolidze wyszło to w pierwszej rundzie z pytaniem "Do you want me to submit him?" to byłby kozak w chuj, plus "That was nearly as bad as my split decision loss to Rafael dos Anjos" z ust Feldera, po czym się okazuje, że to ten sam sędzia, Chris Lee
Benitez vs. Jaynes - Benitez kopał jak koń, nawet nie chcę sobie wyobrażać jak to jest dostać takie kolano na klatę, bo w sumie jak dostaniesz w łeb tak, że odcina prąd to wiadomo też chujowo, ale Jaynes poleciał jak postrzelony jeleń
OSP vs. Hill - OSP nie wyrobił się z wagą i wyglądał słabo, Hill fajnie się prezentuje jak na razie
Hermansson vs. Vettori - fajny koniec ciekawej karty, czekam na Vettori vs. Costa, dajesz Marvin
Update: Anthony Johnson has now officially signed with Bellator, per sources.
Adrian Dudek z BKS Bielsko rozjebał w 7sek policjanta z Czech na ichniejszej gali
https://fb.watch/2kW3GDlq7U/
https://fb.watch/2kW3GDlq7U/
Śnieg Garbatym Nosom
koniec Fergusona po wpierdolu od Gaethje
jak chce to może zostać Cerrone v2 do 40, ale więcej już nie ugra niestety
jak chce to może zostać Cerrone v2 do 40, ale więcej już nie ugra niestety
Figueiredo i Moreno niesamowita walka 
niestety to prawda, Tony od początku jakis przestraszony, nie wywierał presji jak to miał w zwyczaju, a to była jego jedyna szansa z Oliveira.
Gane to kozak, chyba nikt w hw sie tak lekko nie rusza. No i nokaut Hollanda
Main event kozacki, chociaż osobiście punktowalem 4-1 Figueiredo. Rewanż zapowiada się zajebiscie
jak dla mnie to Ferguson wyglądał już przechujowo z Petisem ale ten drugi wyglądał jeszcze gorzej to wygrał ale już tam u Tonego ani szybkości, ani mocy to nie było i to w sumie bylo widać wcześniej, nie ma się co dziwić gość ma 37 lat, full obrażeń przyjętych, mnóstwo poważnych kontuzji, a mam wrażenie że wszyscy oczekują że będzie się bił zawsze na top-poziomie, za to Oliveira to mój ulubieniec przyszły mistrz lighhtweigt wierzę
czekam na Oliveira vs. Islam, tylko Makhachev musi w końcu dobić do topu
main event co za wojna
fajnie jest słyszeć trenerów i sędziego jak nie ma publiczności, podobało mi się jak Herzow sędziował