Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Przecież to idealny przepis na życie, zagrać jeden dobry turniej o którym w Polsce będą pierdolić do końca świata i potem odcinać od tego kupony będąc "ekspertem" piłkarskim 
Po obiecującym początku w Betisie połamał się i potem zaczął się szybki zjazd.TdW pisze: ↑10 gru 2020, 11:39 A propo Kowala. Nie czytałem nigdy jego biografi i nie trafiłem nigdy na takie informacje, ale czy on miał problemy z alkoholem będąc jeszcze piłkarzem i przez to jego kariera przebiegła gorzej niż wszyscy zakładali czy to nie miało żadnego wpływu i wycisnął z niej swój maks?
Teraz od 12 leci magazyn ligi mistrzów na KS, na czacie pytają o wczorajszą noc Kowala, ale humor dopisuje i zdaje się być z siebie zadowolony
po prostu dziwi mnie istnienie dorosłych, inteligentnych ludzi, szukających merytorycznej dyskusji z Romanem Kołtoniem na jego lajwach, ale żebym się przypierdalał to nie, pozdrawiam Legnicępardon pisze: ↑10 gru 2020, 0:45 i nie kumam tej przypierdolki, ze ludzie z nim dyskutuja na czacie; jedni pisza o pileczce na twitterze, drudzy na jakichs forach tematycznych, inni siedza na discordach, a dla niektorych komentarz pod filmem na jutubie jest szczytem internetowych skillsow albo aspiracji i tyle
trójkąt bermudzki wola mokotów
i dostawać za ten turniej 2,5k miesiecznie do usranej smierci, na skromne zycie z flaszka w reku wystarczy luzem
To nawet nie wiedziałem o tym, że jest coś takiego jak emerytura olimpijska :o
Ktoś, jakiś zapaśnik chyba, się nawet wypowiadał w tej kwestii, że 20/30 lat temu przegranie pojedynku o 3 miejsce bolało bardziej z braku tej emerytury, niż samego braku medalu.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Przecież jak Roman rozpoczął swoją Prawdę Futbolu to każdy w miarę normalny osobnik podchodził do tego bardziej na zasadzie ze baba z brodą przyjechała z cyrkiem do miasta i beka to zobaczyć niż oczekiwał merytorycznego podejścia od sympatycznego Romana "kawka jest" Kołtonia
Taka jest moja prawda futbolu
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Wow, Kowal coś odjebał, niesamowite
Z nim to trzeba się przyzwyczaić co jakiś czas do pierdolenia głupot i po prostu olać. Ofc nie mowie, że ktoś nie może być wkurwiony, no ale jak się zna Kowala to nie jest to szok
Z nim to trzeba się przyzwyczaić co jakiś czas do pierdolenia głupot i po prostu olać. Ofc nie mowie, że ktoś nie może być wkurwiony, no ale jak się zna Kowala to nie jest to szok
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Piela co sparodiował Kowala

Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Piela to jest jedna wielka parodia.
Piela męczący mocno wczoraj
No tak, ale to mu wyszło.
Rafał Wolski od lutego 2021 odchodzi z Canal Plus, podobno do Polsatu.
Rafał Wolski od lutego 2021 odchodzi z Canal Plus, podobno do Polsatu.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Początek to takie złoto, jeszcze ten głos Paczula brzmiący jakby mu sie w chuj nie chciało 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Rahim w Hejt Parku teraz
Przepierdoliłem już miliard tych piłkarskich programów i zaczynam robić selekcję (dlaczego dopiero teraz?). Przed chwilą po raz pierwszy obejrzałem Wysoki Pressing i zastanawiam się czy to nie jest dobra alternatywa dla Misji Futbol bo masz wszystko ładnie spięte w godzince bez zbędnego pierdolenia o szelkach i skarpetach (choć Kotleszka zaczął o tych drugich właśnie ale chuj tam).
Na ten moment:
Wysoki Pressing (bo daję szansę i jest to ok podsumowanie tygodnia)
Liga Minus (bo spoko mordy)
Stan Futbolu (bo jest najbardziej z jajem z tych „poważnych” rzeczy)
Tak w ogóle jak byście mieli nieograniczone środki i mogli zwerbować do swojego programu w typie właśnie WP czy MF czterech dowolnych dziennikarzy to kto by tl był? U mnie:
Świecicki bo jest po prostu najciekawszy i zawsze merytoryczny, plus lubi wrzucić coś nieoczywistego
Ćwiąkała bo jeśli chodzi o wiedzę o obecnej piłce to chyba numer 1
Wilkowicz bo ma luz a przy tym sporą wiedzę i ciekawe spostrzeżenia w przeciwieństwie do Pola
Borek bo to mimo wszystko najbardziej wszechstronny (najlepszy?) dziennikarz w Polsce choć jest go ostatnio za dużo
Taka ekipa to byłby hicior.
Na ten moment:
Wysoki Pressing (bo daję szansę i jest to ok podsumowanie tygodnia)
Liga Minus (bo spoko mordy)
Stan Futbolu (bo jest najbardziej z jajem z tych „poważnych” rzeczy)
Tak w ogóle jak byście mieli nieograniczone środki i mogli zwerbować do swojego programu w typie właśnie WP czy MF czterech dowolnych dziennikarzy to kto by tl był? U mnie:
Świecicki bo jest po prostu najciekawszy i zawsze merytoryczny, plus lubi wrzucić coś nieoczywistego
Ćwiąkała bo jeśli chodzi o wiedzę o obecnej piłce to chyba numer 1
Wilkowicz bo ma luz a przy tym sporą wiedzę i ciekawe spostrzeżenia w przeciwieństwie do Pola
Borek bo to mimo wszystko najbardziej wszechstronny (najlepszy?) dziennikarz w Polsce choć jest go ostatnio za dużo
Taka ekipa to byłby hicior.
- retriakaretrox
U mnie:
Stano, bo mimo wszystko potrafiłby podgrzewać dyskusję, zawsza byłaby kapka kontrowersji i starał by się raczej niwelować ilość lizania po jajach.
Borek, bardzo lubię go słuchać, charyzma, rozkręcanie dyskusji i umiejetność mówienia, musiałby po prostu ktoś mu czasem przypominać, że nie jest sam w studiu.
Paczul/Roki (wiem, że trochę naginam zasady, ale chciałem reprezentanta LM, a nie mogę się zdecydować którego), lubię w każdym programie akcenty humorystyczne z nieraz przerysowaną szyderką i ironią, choć bałbym się odrobine spiętych pośladów przy Stanowskim.
No i świętej pamięci Pawełek, tu chyba nie trzeba wyjaśniać.
Stano, bo mimo wszystko potrafiłby podgrzewać dyskusję, zawsza byłaby kapka kontrowersji i starał by się raczej niwelować ilość lizania po jajach.
Borek, bardzo lubię go słuchać, charyzma, rozkręcanie dyskusji i umiejetność mówienia, musiałby po prostu ktoś mu czasem przypominać, że nie jest sam w studiu.
Paczul/Roki (wiem, że trochę naginam zasady, ale chciałem reprezentanta LM, a nie mogę się zdecydować którego), lubię w każdym programie akcenty humorystyczne z nieraz przerysowaną szyderką i ironią, choć bałbym się odrobine spiętych pośladów przy Stanowskim.
No i świętej pamięci Pawełek, tu chyba nie trzeba wyjaśniać.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Imo Roki z Paczulem tylko w typowo weszkackich klimatach, szkoda ich potencjału na „salony”.
Zgadzam się z Bakanem plus dałbym Stano jako prowadzącego i zamiast Borka pan dziennikarz Żelazny