Alberto
Re: Alberto
z tym lasem kabackim to tak nie do końca, z centrum jest bliżej na koło i można przy okazji lolka z diho zapalić
trójkąt bermudzki wola mokotów
Alberto , doskonały dowód że absolutnie wszystko można wypromować. Chłop muzycznie lata gorzej od ślizgerów, jedynie co go wyróżnia to że jest wyrośniętym czarnoskórym mężczyzną i Malik go pompuje w promocyjnym tego słowa znaczeniu 
#free2rzyn
malik ma łeb do interesów jednak
Guralowi nie siadło z Marianem Wielkopolskim. Ale widać doganiamy zachód
Alberto mówił gdzieś oficjalnie jakie ma korzenie oprócz polskich?
Tak z ciekawości pytam.
Tak z ciekawości pytam.
o chuj, dwutakt jakie cyferki wykrecil 
To zasługa ślepej pogoni za drillem, gdyby pop smoke żył byłoby inaczej 
to zasługa bycia pod skrzydłem Malika, inne drillowe rzeczy nie wykręcają takich liczb mimo że są lepsze
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- yungXpaproch
malik jak wypromuje to wypromuje porzadnie a alberto tez ma twarz do pokazywania sie. no i plus szum ze czarny po polsku nawija
sukces murowany
sukces murowany
Alberto podczas ostatniego Q&A przyznał, że „gdyby nie farmazon Covid-19 i obostrzenia, to by zdominował rap grę w Polsce”. Jak do tych słów swojego podopiecznego odnosi się Malik?
„Inshallah zdominuje, czas pokaże. Jeśli tak czuje, to tak może być. Jeśli czujesz, to znaczy, że możesz – tyczy się do wszystkiego, czy to sportu, czy muzyki, czy innych dziedzin. Potęga ludzkiego umysłu do dziś w pełni nie zbadana. Jeśli masz marzenie, to je realizuj i nie pozwól nikomu powiedzieć, że czegoś nie jesteś w stanie albo nie możesz.”
Uczeń przerośnie "mistrza"?
„Inshallah zdominuje, czas pokaże. Jeśli tak czuje, to tak może być. Jeśli czujesz, to znaczy, że możesz – tyczy się do wszystkiego, czy to sportu, czy muzyki, czy innych dziedzin. Potęga ludzkiego umysłu do dziś w pełni nie zbadana. Jeśli masz marzenie, to je realizuj i nie pozwól nikomu powiedzieć, że czegoś nie jesteś w stanie albo nie możesz.”
Uczeń przerośnie "mistrza"?
Ja tylko sobie siedzę i czekam nauczony doświadczeniem, że takie uliczniackie ciekawostki rozpędzone featuringami większych kolegów mogą zmienić stylówkę i potknąć się o własne nogi jeszcze zanim na dobre wezmą rozbieg. Pamiętam szał po wyjściu pierwszych dwóch, trzech singli Kapoty - chłop też zabrał się na kalkowanie zachodnioeuropejskich patentów, też miał na koncie wcześniejsze próby rapowania bez większego skutku i też nieco bardziej rozgarnięci kumple (nawet chyba ci sami w tym wypadku) postanowili zrobić z niego przyboczną maskotkę.
Nie przewiduję, że Alberto w 2021 zacznie robić skoczne pół-discopolowe numery jak Kapota, ale nie zdziwiłbym się ani trochę, jeśli po kolejnych kilku identycznych numerach małolaci w bluzach Tijara stwierdziliby "meh, widziałem to już".
Nie przewiduję, że Alberto w 2021 zacznie robić skoczne pół-discopolowe numery jak Kapota, ale nie zdziwiłbym się ani trochę, jeśli po kolejnych kilku identycznych numerach małolaci w bluzach Tijara stwierdziliby "meh, widziałem to już".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie mam nic do angola fajnie leci na tych drillach (chyba dlatego ze nikt inny alboe nie umi albo nie robi) to sie nyskikoi uoooooo jak red ja rozumiem ze rap to byznes itd ale kurcze chujowo dal na wywiadzie (siwy wypierdalaj) i sie okazalo ze to jakis z lokalnych rapsow i sie nawet uslowic nie umie ale it is what it is rap sie kreci chajs sie kreci nie wazne czy ty skilowy czy ten bardziej nie hehe nie skilowy i tyle dawac mi 0.7 bo 0,5 juz nie dziala i wam caly album zrobie kurwa fast flow na drum en bejsach i na drillach i na cykaczach i na tych starych 90'tych
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
Zyciedepczewyobrazie
Obawiam się tylko tego, że może być brak pomysłów na kawałek i będą one podobne to obecnych dwóch ostatnich.
- gods bidness
Nie dowód, że wszystko można wypromować, tylko, że rap u rapera nie jest najważniejszy. Ważniejsze są wizerunek, wygląd i bity. To trzeba mieć przede wszystkim, rapu się można nauczyć na tyle, żeby przeskoczyć poprzeczkę polskiego mainstreamu.
Zresztą ja mam ten jeden dwutakt w jakiejś tidalowej playliście do fury i się sprawdza, lepiej się tego słucha niż jakiegoś dajmy na to Bisza, który jest nieporównywalnie lepszym raperem.
A to, że kawałki podobne to moim zdaniem żadna tragedia, wręcz taki lekki plus w dzisiejszych czasach.
Tak właściwie dla wielu, to jest wręcz ideał - nie dość, że "gangsta nigga", to jeszcze rozumieją co nawija.
pelna zgoda imogods bidness pisze: ↑15 sty 2021, 20:03 Tak właściwie dla wielu, to jest wręcz ideał - nie dość, że "gangsta nigga", to jeszcze rozumieją co nawija.
chlop ma zadanie jedynie robic jakies drillowe kawalki i pchac gm2l coraz wyzej, bo robienie ciekawszej muzyki mozna zostawic malikowi
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
ziomutek ale on swoich nutek nie pisze samodzielnie jak zosia es wiec twoje obawy matczyne z kalkuty sie nie spelniaZyciedepczewyobrazie pisze: ↑15 sty 2021, 13:06 Obawiam się tylko tego, że może być brak pomysłów na kawałek i będą one podobne to obecnych dwóch ostatnich.
obejrzałem dopiero ten wywiad, ja pierdolę XD naćpany malik fleksujący się topem marihuany do kamery
must see
- przedszkolanek