Hrypa (Somp+Oer) - Historyje (2020)
Re: Hrypa (Somp+Oer) - Historyje (2020)
No tak średnio bym powiedział. Żaden z singli wypuszczonych na kanale BOR nie dorównał poziomem wcześniejszym.
- larsson1991
Najlepszy to bezapelacyjnie ZJAWA 
Przyzwoity materiał na pograniczu oldschoolowego klimatu opatulonego nowoczesnym brzmieniem.Czuć na nim urokliwość kultury Hip Hop chociażby za sprawą samych scratchy. Miło słuchało się całości zarówno tekstowo jak i bitowo, album nie nudzi i nie męczy, na pewno jest to lepszy krążek niż płyta poprzednika z ekipy Boru czyli Areo. Okładka kompletnie mi nie podchodzi, niezbyt podoba mi się ten zamysł kolorystyczny - za to w środku mamy książeczkę z fotografiami. Ogólnie skrawek ciekawej muzyki, którą warto odsłuchać.
Ale zajebisty materiał, coś pięknego.Jedna z lepszych płyt tego roku, serio.Ktoś wie kiedy wjedzie na Spotify?
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
- przedszkolanek
jak już wszyscy zapomną, że to wyszło
I to jest kurwa straszne.przedszkolanek pisze:jak już wszyscy zapomną, że to wyszło
spokorap zajebisty sampel ktos kojarzy? w ogole spoko plyta
mundialopsychoza
- przedszkolanek
- larsson1991
Chłopaki nie wychodzą z formy!
- Bryx Fenrir
Sam Somp i Oer to naprawdę fajna opcja dla BOR, wiadomo, że obaj są od lat związani z podziemiem, natomiast swoją robote wykonują bardzo dobrze. Zmartwiło mnie w tej płycie tylko to, że praktycznie żaden z gości nie poleciał jakoś wybitnie, bez tych gościnnych zwrotek byłoby znacznie lepiej. Tak czy siak płyta naprawdę do sprawdzenia i będę wracać