Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
48h niecale
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- ToMojaStaraKsywka
po co tyle trzymac jedną folię na dziarce?
bo to jest folia, pod ktora tatuaz normalnie oddycha i po to zostala stworzona, zeby ja moc tyle trzymac na ciele xd w przeciwienstwie do normalnej folii spozywczej, ktora zmieniam zawsze co trzy godzinki
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
podkladami medycznymi sobie przykrywajcie, moim zdanim lepsza opcja niz spozywcza
tatuaze to najgorsze uzaleznienie. W czwartek zrobilem dziarke i mialem na tym zakonczyc rok, a dzisiaj postanowilem, ze jutro jade na kolejna 
Jakie te dziarki sobie robisz tak z ciekawości? Jakieś duże czy raczej mniejsze?oyama pisze:tatuaze to najgorsze uzaleznienie. W czwartek zrobilem dziarke i mialem na tym zakonczyc rok, a dzisiaj postanowilem, ze jutro jade na kolejna
Z tą Dermalize czy Second Skin to praktycznie każdy tatuator mówi inaczej. Słyszałem wersje żeby trzymać 24h, a także 48h. 24h chyba bezpieczniej i później jak nie wychodzisz nigdzie to myślę że na luzie już można bez folii siedzieć jak ci nic nie leci z dziarki.
@bvng
sredniej wielkosci. Takie na 4h roboty z cieniowaniem
sredniej wielkosci. Takie na 4h roboty z cieniowaniem
ja tak porobilem uda i żałuję opor bo dzisiaj zrobilbym na nich dwa duże projekty 
no ja na udach mam duze projekty, a nizej wrzucam w miare sredniej wielkosci. Tak mi sie ostatnio spodobalo tatuowanie nog (najchujowszy dyskomfort tylko przy piszczelu, bo promieniuje na kostke i strasznie irytuje), ze nastepnym razem sie ugaduje, aby dwoch tatuatorow rownoczesnie mnie dziaralo. Tez nie wiem czy wrzutki na lydce nie bede mial do poprawy, bo dermalize troche pociagnelo i jak latarka telefonu swiece w miejsce, gdzie jest najwiecej czarnego tuszu, to wydaje sie taki bladawy/bialy. Ale moze to po prostu wtarty bepanthen i schizuje, bo jesli dobrze pamietam to juz tak mialem przy piszczelu. A, no i wczorajsza prace zawinelismy w normalna folie i no chyba skieruje sie w strone tego dermalize
ostatni raz nogi tatuowalem w marcu i wrocilo teraz to ultra zimne uczucie, kiedy przemywa sie swiezy tatuaz. Osocza pelno, pieczenie w pierwsza noc. Przy dermalize to pelny luzik, sciagam, jeden dzien normalny, a w nastepnym juz sie luszczy dziarka. No najwiekszy mankament to jest to, ze ciezko sciagnac to cholerstwo z ciala
Dodano po 5 minutach 6 sekundach:
Dodano po 5 minutach 6 sekundach:
moj pierwszy post w temacie z 11.11.2019. Dwa pierwsze tatuaze. A dzisiaj mam juz pietnascie XD tu miejsce na lacinski cytat, ze czas zapierdala bardzo szybko i zycie to tylko chwile
- ToMojaStaraKsywka
Chciałbym tak czasem xD a nie ja rozkminiam, żeby wszystko było dopracowane
Wysłane z mojego CPH2185 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego CPH2185 przy użyciu Tapatalka
Wow
- cloud
- chmura
ja zacząłem w czerwcu 2020 i na ten moment mam pięć, jutro śmigam na sesje i wjadą kolejne dwa albo trzy 
- ToMojaStaraKsywka
u mnie wychodzi podobnie
Zachęcam żeby się pochwalić, ja chętnie pooglądam
Robił ktoś coś u Mateusza Kanu? Kilka lat czekałem na odpowiednie zaplecze finansowe żeby u niego zrobić fragment nogi, a i tak mnie zabił ceną, ale no już czekam sobie w liście kolejkowej, mam nadzieje że na wiosnę jazda
robil ktos takiego full body yakuza? bo wdg mnie w chuj dobre to ale nie zeby fajnie wygladac a dla siebie, w ogole to jesli robic takie cos to chyba lepiej zeby ci na naturalynm/prwadziwym robil tatuaza czyli recznie a nie automatyk i ze dalej i lepiej to trwa po 20+lat
w chuj kultury jest z tymi japonskimi nie ze yakuza ale ze od 70-80's amerikance sie zaczeli w to bawic i ze ryba oznacza to, smok znaczy tamto i cos tam znaczy tamo i to juz jest dobry spokoj, bo jak sobie zajebiesz tatuazyka scezroyka zeby insta wpadlo to bezsensu ale jesli naprawde myslisz ze to cos to cos to no to spoko. full bodi jebnij jak japonczyk ale bedzie bardzo drogo bo to nie tani sport i trzeba miec szacunek to innych wyraznien i myslnien
ni huja nie wiem o tatuazach ale pamietam kiedy nokia 3310 wyszla tam w 00''01 i byl space impact tam gdzie i snejk/
a u mego tego on od dawna mial na ramie tego jebanego robaka co byl na pierwszym levelu ale wtedy telefony nie byly grane takze troche dziwna akcja
tatuaze tlko dla siebie, nigdy zeby inni widzeli bo to nie dobre
w chuj kultury jest z tymi japonskimi nie ze yakuza ale ze od 70-80's amerikance sie zaczeli w to bawic i ze ryba oznacza to, smok znaczy tamto i cos tam znaczy tamo i to juz jest dobry spokoj, bo jak sobie zajebiesz tatuazyka scezroyka zeby insta wpadlo to bezsensu ale jesli naprawde myslisz ze to cos to cos to no to spoko. full bodi jebnij jak japonczyk ale bedzie bardzo drogo bo to nie tani sport i trzeba miec szacunek to innych wyraznien i myslnien
ni huja nie wiem o tatuazach ale pamietam kiedy nokia 3310 wyszla tam w 00''01 i byl space impact tam gdzie i snejk/
a u mego tego on od dawna mial na ramie tego jebanego robaka co byl na pierwszym levelu ale wtedy telefony nie byly grane takze troche dziwna akcja
tatuaze tlko dla siebie, nigdy zeby inni widzeli bo to nie dobre
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- cloud
- chmura
normalnie możesz pić, nie dygaj
powiedzmyt ze chce wyjebac sobie full body jakuze japonczyka dobrego przeciwnika
ile okolo pieniedzy trzeba?
ile okolo pieniedzy trzeba?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night